Voor de vierde keer wordt Stadscamping Tilburg een weekend lang omgetoverd tot De Buurtcamping; een camping vóór en dóór Tilburgers. Een plek waar stadsgenoten elkaar beter leren kennen. Van rasechte ‘Kruiken’ tot import studenten, van muurbloempjes tot druktemakers en van peuters tot opa’s en oma’s. Ben je jong, oud, arm of rijk? Het maakt niet uit want iedereen is welkom! Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er immers allemaal even knullig uit!

Kom je ook kamperen? Nog…

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over De Buurtcamping? Meld je dan aan voor De Buurtbrief!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een kampeerplek reserveren?

Je kunt je tickets kopen via deze link. Let op: per persoon koop je één camping ticket. Kom je met een camper of caravan? Reserveer dan een camper/caravan plek.

Kan ik ook reserveren voor één nacht?

Ja dat kan, maar het is natuurlijk het leukst als je het hele weekend gezellig komt kamperen op de buurtcamping, want je wil er niets van missen toch?

Ik kom kamperen met een tent. Moet ik daar ook een apart ticket voor kopen?

Je koopt een ticket om te overnachten in een zelf meegenomen tent. Je betaalt dus per persoon en hoeft dus geen extra ticket te kopen voor een tent. Als je met een camper of caravan komt wel!

Wat is er allemaal aanwezig op de camping?

Op de camping zullen voldoende toiletten en warme douches aanwezig zijn waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Er zal geen elektriciteit op de camping zijn. Wel is er een mogelijkheid bij een mobielpunt om je telefoon op te laden. Alle benodigde kampeerspullen zoals tent, luchtbed, slaapzak, etc. dien je zelf mee te nemen. Heb je bij voorbaat iets nodig? Probeer dan iets te regelen via Tante Leen op Facebook.

Mag ik mijn huisdieren meenemen?

Nee. In het Spoorpark is het verboden voor honden. We adviseren je daarnaast om ook geen andere huisdieren mee te nemen naar de Buurtcamping. Op een camping zijn er ook altijd mensen die bang kunnen zijn voor bepaalde dieren. We willen graag dat ook zij zich thuis voelen en een leuke vakantie hebben. Hetzelfde geldt voor knuffelvarkens.

Ik heb geen tent. Kan ik ook een tent huren?

Misschien zijn er wel mensen in je buurt van wie je een tent of wat andere kampeerspullen kunt lenen. Via Rent and Camp kun je ook een tent huren. Die wordt dan speciaal voor jullie opgezet op ons terrein. Dit moet je wel even zelf regelen. We hebben daarnaast nog een aantal tenten te leen, stuur hierover even een mailtje naar buurtcamping@stadscampingtilburg.nl. Let wel, op = op!

Kan ik ook met de meedoenregeling naar De Buurtcamping?

Deelnemers aan de Meedoenregeling kunnen een ticket kopen met korting. Stuur een e-mail met je gegevens naar sara@debuurtcamping.nl. Vermeld daarin je naam, klantnummer en geboortedatum. Geef ook het aantal volwassenen en kinderen op die naar de buurtcamping willen komen. Geef ook aan of je van jullie meedoen budget gebruik willen maken van de barbecue op zaterdag.

Ik wil meehelpen op de buurtcamping. Kan ik dan gratis kamperen?

Vrijwilligers die minimaal 2 diensten draaien tijdens dit weekeinde mogen gratis kamperen op de buurtcamping. Wil je vrijwilliger worden? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@stadscampingtilburg.nl.

Hoe zit het met eten op de camping?

Je mag en kan zelf koken tijdens de Buurtcamping. Of voor elkaar. Kook iets meer en ruil wat met je buurman/buurvrouw. Laten we een vorkje bij elkaar komen prikken! Daarnaast zijn er op vrijdag meerdere foodtrucks aanwezig om jezelf van een diner te voorzien. Op zaterdag organiseren we een BBQ, tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Zijn jongeren welkom op de Buurtcamping?

Ook jongeren zijn van harte welkom op de camping. Jongeren onder de 18 jaar mogen alleen komen kamperen onder begeleiding van een volwassene. Let op: vanaf 23.00 uur is het fluisterstil op de camping, dus voor feestjes diep in de nacht ben je bij de Buurtcamping niet op de goede plek.

Zijn er camping regels?

Ja, om het leuk en gezellig te houden hebben we ook nog wat regels opgesteld.