Inspiratieavond Buurtcamping Tilburg

Van 7 tot en met 9 juli mag het weer! Deze keer zetten we de Buurtcamping voor een weekend op in het mooie Moerenburg, omgeven door de beeldschone natuur.

De Buurtcamping Tilburg 2017 staat voor verbinding: Door samen een camping te bouwen en activiteiten te houden, leren Tilburgers elkaar beter kennen in een ontspannen weekendje vakantie in eigen stad. Voor meer informatie over De Buurtcamping, zie deze pagina.

 

Wil je meedenken en meedoen?
Samen maken we het weekend mooier. En omdat we samen het verschil maken, is iedereen die zelf een bijdrage wil leveren (in welke vorm dan ook) uitgenodigd voor de Inspiratieavond. Deze avond zullen we oude en nieuwe gezichten ontmoeten, verhalen delen en inspiratie opdoen. Het doel is dat we samen een traject starten waarin ideeën worden gevormd, samenwerkingen worden gesmeed en activiteiten worden uitgedacht. Om vervolgens de Buurtcamping tot bloei te laten komen.

Voor wie? De avond is voor iedereen die op zijn manier de Buurtcamping dit jaar nog mooier wil maken. Mocht je nu niet direct overlopen van ideeën en wil je gewoon helpen het verschil te maken, ben je uiteraard ook welkom op het onderstaande moment:

Datum: 16 maart 2017
Inloop: 19:00 uur
Tijd: 20:00-22:00 uur
Locatie: Foyer van de Hall of Fame (Hal 90 – Spoorzone)

 

Aanmelden is simpel!
Meld je vóór 16 maart 2017 aan via onderstaand formulier. Kan je niet aanwezig zijn? Wil je graag meedoen maar kun je dat moment echt niet? Ook dan kun je reageren. Dan houden we je op de hoogte van de uitkomsten van de avond en de vervolgstappen die genomen worden.

 

Aanmeldformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

woensdag 1 maart 2017 | Buurtcamping, Nieuws

Meer nieuws:

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

In  het weekend van 12 t/m 14 juli organiseert Brabant Maatjes i.s.m. Stadscamping Tilburg het 'Brabant Maatjes Kampeerweekend' op onze camping in het Spoorpark. In dit kampeerweekend kunnen deelnemers een weekend lang vakantie vieren samen, samen gezellig barbecuëen...

Lees meer
Campingsjef gezocht

Campingsjef gezocht

Stichting Stadscamping Tilburg zoekt een campingsjef/sociaal ondernemer Voor deze leukste baan van Tilburg zoeken we iemand met een ondernemende inslag, met hart voor kamperen en met een bijkans nog groter hart voor mensen. Iemand die houdt van de levendigheid van...

Lees meer