Selecteer een pagina

Kamperen

Door de maatregelen rondom de bestrijding van het Coronavirus is het momenteel alleen toegestaan bij ons te kamperen met een kampeermiddel voorzien van eigen sanitair. Het gezamenlijke sanitairgebouw van de camping is NIET open. Kamperen is alleen toegestaan als je alleen komt, of met je partner/gezin. Vriendengroepen en teams mogen we niet toelaten!

Kamperen vanaf 1 juli weer mogelijk
Vanaf 1 juli kan iedereen weer komen kamperen, vanaf dan is ons sanitair gebouw weer open voor gasten. Boek nu je kampeerplek of huur een ingerichte tipi voor 2, 4 of 6 personen.

Ontdek Tilburg vanuit je eigen tentje!

Kamperen op Stadscamping Tilburg

In de camping op het Spoorpark kun je kamperen  in je eigen tent, caravan of camper. We hebben plek voor zo’n 25 tenten en ongeveer 10 campers. Ook kun je bij ons een volledig ingerichte tent huren voor 2, 4 of 6 personen. Kom je met een grote groep en wil je een tent huren? Ook dan bieden we een gepaste oplossing. Informeer naar de mogelijkheden!

Op onze camping is sanitair aanwezig, je kunt de douches gebruiken zonder munten. Voor campers met vaste tank is er de mogelijkheid afvalwater te lossen. Ook is er een sanistation voor het legen en schoonmaken van chemisch toiletten.

Op de camping is geen WiFi.
Honden zijn niet toegestaan in het Spoorpark, dus ook niet op onze camping.

Het Spoorpark

Stadscamping Tilburg ligt in het Spoorpark, in het nieuwe groene hart van de stad. Op loopafstand vind je alle toffe plekken van de stad: Poppodium 013, Museum De Pont en de vele kroegen en restaurants die Tilburg rijk is. 

In het Spoorpark kun je naast kamperen, óók heerlijk relaxen op de zonneweide, wandelen, sporten en spelen. Ga je voor een kop koffie bij het T-huis of liever wat sporten in de Urban Sports Area of bij BeweegR? In het Spoorpark kan het allemaal.

Dit is Tilburg

Tilburg is een stad gevuld met kansen en mogelijkheden.
Durf jij ze te grijpen?

Onze Nieuwsbrief