Selecteer een pagina

Kamperen

op Stadscamping Tilburg in het Spoorpark

Ontdek Tilburg vanaf de camping in het  Spoorpark!

Op de stadscamping in het Tilburgse Spoorpark kun je kamperen  in je eigen tent, caravan of camper. Daarnaast kun je een tent huren of een sfeeervolle houten slaapwagonnetje.

Op ons knusse campingterrein hebben we plek voor zo’n 25 tenten.  Op de speciaal aangelegde camperplaatsen is plek voor ongeveer 10 campers, afhankelijk van de afmetingen.

Sanitair
Op onze camping is sanitair aanwezig in de vorm van een treinwagon. Met vier toiletten, wastafels en douches. De douches zijn zonder munten te gebruiken. Aan de buitenzijde van het sanitair is een afwasplek.

Sanistation en legen chemische toiletten
Voor campers met vaste tank is er de mogelijkheid afvalwater te lozen. Ook is er nabij de camperplaatsen een speciale plek voor het legen en schoonmaken van chemisch toiletten.

Nog geen wifi
Op de camping is helaas (nog) geen wifi beschikbaar voor campinggasten. Wel is er een gastenwifi netwerk beschikbaar in het Spoorpark, helaas is het bereik op de camping van dat netwerk niet heel sterk.

Honden niet toegestaan
Honden zijn niet toegestaan in het Spoorpark en mogen we dus helaas ook niet toelaten op de camping.

 

Het Spoorpark

Stadscamping Tilburg ligt in het Spoorpark, het nieuwe groene hart van de stad. Het park werd in juni 2020 geopend. Behalve de camping vind je er restaurant Het T-huis, De Kempentoren, een 35 meter hoge uitkijktoren, een Urban Sports Area met een skatebaan en pumptrack en een beachvolleybal terrein. 

Op loopafstand van de camping vind je heel veel toffe plekken van onze levendige stad: Poppodium 013, Museum De Pont, het Natuurmuseum, de LocHal in de gezellige Spoorzone, het dwaalgebied met de leuke winkeltjes en de vele kroegen en restaurants die Tilburg rijk is. 

Kijk voor meer info over het Spoorpark op spoorparktilburg.nl.