Kamperen

op Stadscamping Tilburg in het Spoorpark

Ontdek Tilburg vanaf de camping in het  Spoorpark!

Op de stadscamping in het Tilburgse Spoorpark kun je kamperen  in je eigen tent, caravan of camper. Daarnaast kun je een tent huren of een sfeeervolle houten slaapwagon.

Naast onze huurtenten hebben we op ons kampeerveld plek voor zo’n 25 tenten en enkele plekken voor campers en caravans (max. 6 mtr lengte). Omdat ons kampeerveld niet heel groot is hanteren we geen vaste plekken, bij drukte kan het zijn dat je dicht op andere kampeerders staat. Dat is dé charme van een stadscamping, houd hier rekening mee bij je verblijf op onze camping in het hoogseizoen.

Op de speciaal aangelegde camperplaatsen hebben we 10 camperplekken. Deze camperplekken liggen een kleine 50 meter van ons kampeerterrein.

Sanitair
Op onze camping is sanitair aanwezig in de vorm van een treinwagon. Met vier toiletten, wastafels en douches. De douches zijn zonder munten te gebruiken. Aan de buitenzijde van het sanitair is een afwasplek.

Sanistation en legen chemische toiletten
Voor campers met vaste tank is er de mogelijkheid afvalwater te lozen op de camperplaatsen. Ook vind je daar een stortbak met kraan voor het legen en schoonmaken van chemische toiletten.

Beperkt wifi
Op de camping is helaas (nog) geen wifi beschikbaar voor campinggasten. Wel is er een gastenwifi netwerk beschikbaar in het Spoorpark, bij drukte kan het bereik van dit netwerk wel eens tegenvallen.

Honden niet toegestaan in park
Honden zijn niet toegestaan in het Spoorpark. Op de camperplaatsen mag je een hond meenemen, mits aangelijnd bij de camper. Met de hond wandelen en uitlaten?  Aan de westzijde van het park is een hondenuitlaatplek, te bereiken via de Hazelaarstraat die langs het park loopt. Zie ook onze campingregels.

 

Gelegen in Het Spoorpark

Stadscamping Tilburg ligt in het Spoorpark, het groene én kloppende hart van de stad. Het park werd in juni 2020 geopend. Behalve de camping vind je er restaurant Het T-huis, De Kempentoren (een 35 meter hoge uitkijktoren), de Urban Sports Area met een skatebaan & pumptrack en het multi-sportcomplex BeweegR met beachvolleybal velden, obstacle run en fitness mogelijkheden. 

Op loopafstand van de camping vind je alle toffe plekken van de stad: Poppodium 013, Museum De Pont, het Natuurmuseum, de LocHal in de gezellige Spoorzone, het dwaalgebied met de leuke winkeltjes en de vele kroegen en restaurants die Tilburg rijk is. 

Kijk voor meer info over het Spoorpark op spoorparktilburg.nl.

 

Met dank aan @kringlooplapoubelle is vouwwagen De Balg voorzien van een campingbedje voor kleine kindjes, een handig kastje, lampje en enkele gezelschapsspellen. En op de camping mag een dobbelspel niet ontbreken natuurlijk. En als je dan 5 gelijke stenen hebt natuurlijk zo hard mogelijk YAHTZEE! roepen 😀. #campinglife #stadscamping013 #tilburg #vouwwagen #kamperen #spoorpark013 ...

5 0

Ook dit weekend hebben we weer een gezellig volle camping. Waaronder een aantal Tilburgse buren die een gezellig kampeerweekend in eigen stad hebben. Want ook al organiseren we de buurtcamping niet meer (zie het bericht op onze website), alle Tilburgers zijn en blijven natuurlijk het gehele seizoen door welkom! #stadscamping013 #tilburg #kamperenineigenstad #spoorpark013 ...

14 1

Room with a view. ...

24 0

Eind volgende maand wordt er een mooie eikenhouten draaiboom geplaatst bij onze camperplaatsen. Deze ketting (nu ingepakt in een gele tuinslang) gaat dan verdwijnen. Op onze camperplaatsen hebben we plek voor tien campers. De plekken hebben allemaal de beschikking over elektriciteit en er is water. Voor het lozen van grijs water is er een put, cassettes van chemische toiletten kunnen geleegd en gereinigd worden. #camperlife #stadscamping013 #spoorpark013 #tilburg #tickettotilburg ...

13 2