Kamperen

Ontdek Tilburg vanuit je eigen tentje!

 Stadscamping Tilburg ligt in het Spoorpark, in het nieuwe groene hart van de stad. Op loopafstand vind je alle toffe plekken van de stad: Poppodium 013, Museum De Pont en de vele kroegen en restaurants die Tilburg rijk is. 

In het Spoorpark kun je naast kamperen, óók heerlijk relaxen op de zonneweide, wandelen, sporten en spelen. Ga je voor een kop koffie bij het T-huis of liever wat sporten in de Urban Sports Area of bij BeweegR? In het Spoorpark kan het allemaal.

Kamperen

In de camping op het Spoorpark kun je kamperen  in je eigen tent of camper. We hebben plek voor zo’n 25 tenten en ongeveer 10 campers. Ook kun je bij ons een volledig ingerichte tent huren voor 2, 4 of 6 personen. Kom je met een grote groep en wil je een tent huren? Ook dan bieden we een gepaste oplossing. Informeer naar de mogelijkheden!

Honden zijn helaas niet toegestaan in het Spoorpark.
 

Tarieven

De Stadscamping Tilburg is een stichting en wij draaien volledig dankzij de inzet van onze vele vrijwilligers.  Wij streven niet naar winst, maar hebben wel kosten. Wij proberen onze prijzen zo vriendelijk mogelijk te houden voor onze gasten.

Bij de Stadscamping Tilburg hanteren wij de tarieven op de volgende manier: een huurprijs per persoon per nacht en een huur per tent per nacht. Je betaald dus een tarief per persoon en een tarief per gebruikte overnachtingsmogelijkheid. Voor huurtenten betaald u alleen de huurprijs van de tent. Voor de tarieven kunt u het beste terecht op onze tarieven pagina of onze boeking pagina. 

Om de veiligheid van onze vrijwilligers te waarborgen kunt u alleen betalen met PIN. 

Per persoon

 

Volwassene

€ 6-

Kind t/m 12 jaar

€ 3,-

Per eigen tent
Eigen tent (inclusief stroom) € 8,-
Per Camper of  Caravan
Caravan (inclusief stroom) € 8,-
Camper (inclusief stroom) € 8,-
Per huurtent
Belltent € 50,-
Schaapskooien € 70,-
Legertent € 90,-

Dit is Tilburg

Tilburg is een stad gevuld met kansen en mogelijkheden.
Durf jij ze te grijpen?

Onze Nieuwsbrief