Kamperen

vanaf 18 april 2019 in het Spoorpark!

Ontdek Tilburg vanuit je eigen tentje!

Stadscamping Tilburg ligt in het Spoorpark, in het nieuwe groene hart van de stad. Op loopafstand vind je alle toffe plekken van de stad: Poppodium 013, Museum De Pont en de vele kroegen en restaurants die Tilburg rijk is. 

In het Spoorpark (officiële opening 21 juni 2019) kun je straks naast kamperen heerlijk relaxen op de zonneweide, wandelen, sporten en spelen. Ga je voor een kop koffie bij het T-huis of liever wat sportiever in de Urban Sports Area of bij BeweegR? In het Spoorpark kan het straks allemaal. Kijk voor meer info over het park op spoorparktilburg.nl.

Kamperen

In de camping op het Spoorpark kun je vanaf Goede Vrijdag (19 april 2019) komen kamperen  in je eigen tent of camper. We hebben plek voor zo’n 25 tenten en ongeveer 10 camperplekken. Ook kun je bij ons een volledig ingerichte tent huren voor 2, 4 of 6 personen. Kom je met een grote groep en wil je een tent huren? Ook dan bieden we een gepaste oplossing. Informeer naar de mogelijkheden! Bekijk de kampeertarieven hieronder.

Tarieven 2019

De Stadscamping Tilburg is een stichting en wij draaien volledig dankzij de inzet van onze vele vrijwilligers.  Wij streven niet naar winst, maar hebben wel kosten. Wij proberen onze prijzen zo vriendelijk mogelijk te houden voor onze gasten.

Kampeertarieven Seizoen 2019
(prijzen per nacht):

Volwassene: € 6,00
Kind t/m 12 jaar: € 3,00
Tent trekkersveld: € 6,00
Tent kampeerplek (70m2): € 8,00
Camperplaats (maximaal 10 plekken): € 8,00
Stroom: € 3

Huurtenten
Belltent incl. overnachting voor 2 personen: € 50,00
Schaapskooi-tent incl. overnachting 4 pers: € 70,00
Legertent incl. overnachting 6 pers: € 90,-

Toeristenbelasting: € 0,50

Meer informatie en foto’s volgen…

Dit is Tilburg

Tilburg is een stad gevuld met kansen en mogelijkheden.
Durf jij ze te grijpen?

Onze Nieuwsbrief