Parkeren

Parkeren in de omgeving van Stadscamping Tilburg

Kom je bij ons kamperen of overnachten in één van onze huuraccommodaties? Houd er dan rekening mee dat onze camping in een populair stadspark ligt; het Spoorpark, nabij het centrum van de stad. Naast het park staan woningen en flats waardoor parkeerplaatsen schaars zijn én bovendien betaald (€ 1,00 per uur).

Houd er rekening mee dat er streng wordt gecontroleerd op foutparkeren en niet betalen. De scanauto’s komen vaak langs! Wil je gratis parkeren? Dat kan, maar dan moet je wel een stukje lopen. Op deze pagina vind je alle info over het parkeren rondom de Stadscamping.

De volgende mogelijkheden zijn er om te parkeren rondom of in het Spoorpark:

Let op: Betaald parkeren rondom Spoorpark!
In en rondom het Spoorpark is er betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 02:00 uur ’s nachts en op zondag van 12:00 tot 02:00 uur ’s nachts.

Betaald parkeren in omgeving

Er is een beperkt aantal betaalde openbare parkeerplekken naast de camperplaatsen van de camping in het Spoorpark. Ook zijn er betaalde parkeerplaatsen in de Hazelaarstraat.

Let op: Deze parkeerplekken zijn openbaar en kunnen we niet reserveren voor je.

Parkeertarieven & tijden:
€ 1,00- per uur van 9:00 – 02:00 uur van maandag t/m zaterdag
Op zondag € 1,00 per uur van 12:00 – 02.00 uur

Parkeergarage

Op 5 minuten lopen van het Spoorpark ligt Parkeergarage De Knegtel.

Adres:
Gasthuisring 60
5041 DT Tilburg
013 – 544 76 93

Inrijhoogte: 2.00 meter

De tarieven hiervoor zijn:
€ 1,00 per 30 min
€ 2,00 per uur
Maximaal dagtarief:  € 10,00

Gratis parkeren

Wil je gratis parkeren en vind je het niet erg een stukje te lopen? Parkeer je auto dan iets verderop, aan de andere kant van Ringbaan West bij het Reitseplein of aan de Prof. Cobbenhagelaan, op enkele minuten lopen van het Spoorpark. Daar kun je dagelijks gratis parkeren.

Kijk voor meer info over de betaald parkeren zones en de plekken waar je gratis kunt parkeren op deze kaart.

Milieuzone toegankelijk voor campers

Stadscamping Tilburg ligt in de milieuzone van de gemeente Tilburg. De milieuzone in de gemeente Tilburg is het gebied binnen de ringbanen, aangegeven met speciale verkeersborden. Bepaalde (diesel)vrachtwagens mogen hier niet rijden.

Deze regels gelden alleen voor vrachtwagens, niet voor oude (diesel)campers op kenteken. Heb je dus een oude dieselcamper dan kun je dus gewoon bij ons op de camping staan.

Kijk voor meer info op de website van de gemeente Tilburg.