Selecteer een pagina

Parkeren

Parkeren

Uiteraard wilt u de Stadscamping Tilburg in het Spoorpark komen bezoeken. Kom vooral logeren op onze camping en geniet van deze fijne en  nieuw plek in Tilburg. Ons advies is vooral:  Kom met het OV of met de fiets. Dat is niet alleen praktisch, maar ook goed voor het mileu en gezond voor uzelf.

In en rondom het Spoorpark is beperkte parkeergelegenheid. De volgende mogelijkheden zijn er om te parkeren rondom of in het Spoorpark:

 

Er zijn beperkte betaalde parkeerplekken naast de camperplaatsen van de camping en aan de westzijde van het Spoorpark. Deze parkeerplekken zijn openbaar en kunnen we niet reserveren voor je.  

De tarieven hiervoor zijn:
–  €1,- per uur tussen 9:00 en 15:00 van maandag tot en met vrijdag.
–  Op zaterdag en zondag is vrij parkeren. 

Parkeergarage De Knegtel  ligt op loopafstand van de Stadscamping.

De tarieven hiervoor zijn:
– €1,- per 30 min
– €2,- per uur 
– Een maximaal dagtarief van  €8,-.
– Een verloren parkeerkaart kost €15,-.

Volgens het parkeerbeleid in de gemeente Tilburg, mag je betaald parkeren in de directe omgeving van het park. Er zijn echter maar beperkte parkeerplaatsen rondom het park. Houd rekening met de bewoners uit de buurt, zij zijn afhankelijk van de parkeerplekken in deze buurt. Zorg dat bewoners altijd hun parkeergarage kunnen uitrijden en parkeer alleen in de daarvoor aangewezen parkeervakken. Wanneer je parkeert buiten de vakken riskeer je een boete (en die is niet laag!).

De tarieven hiervoor zijn:
–  €1,- per uur tussen 9:00 en 15:00 van maandag t/m vrijdag.
– zaterdag en zondag is vrij parkeren. 

 

Onze Nieuwsbrief