Reserveer nu je plek op De Buurtcamping!

Één keer per jaar opent Stadscamping Tilburg de poorten voor stadsgenoten die in eigen stad willen kamperen. Op het terrein van het toekomstige Spoorpark kunnen Tilburgers van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli a.s. kamperen op De Buurtcamping.

Drie dagen lang is het park een gemoedelijke camping, waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen. Van rasechte Tilburgers tot studenten, van muurbloempjes tot druktemakers en van peuters tot senioren. Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met een pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

In 2013 startte De Buurtcamping in Amsterdam, inmiddels is het initiatief uitgegroeid tot een event voor heel Nederland en worden er zo’n 20 buurtcampings in 15 verschillende steden georganiseerd. In Tilburg wordt De Buurtcamping voor de tweede keer op rij georganiseerd. In 2016 kampeerden ruim 300 Tilburgers in eigen stad, dit jaar verwachten we 500 kampeerders te verwelkomen.

Spelletjes, kampvuur en bingo
Op De Buurtcamping is van alles te doen voor jong en oud. Kinderen kunnen speelgoed lenen bij Tante Leen, de Spelcarrousel is aanwezig met meer dan 100 gezelschapsspellen en ontwikkelt speciaal voor De Buurtcamping een ‘Escape Room’. Er is een kapper aanwezig, je kunt je laten schminken of masseren en er wordt samen gedineerd en gebarbecued met gevarieerde gerechten uit internationale keukens. In de avonden is er ruimte voor een goed gesprek rondom het kampvuur en op zondag eindigt de Buurtcamping traditioneel met de bingo waarvoor diverse Tilburgse ondernemers prijzen beschikbaar stellen.

Camping tickets zijn verkrijgbaar via de website van De Buurtcamping. Volwassenen betalen 20 euro voor het hele weekend en kinderen tot 12 jaar 10 euro. Via de meedoenregeling van de gemeente Tilburg kunnen bezoekers met korting een campingplek reserveren.

Kijk voor meer informatie op tilburg.debuurtcamping.nl.
Om direct te reserveren ga je naar tilburg.debuurtcamping.nl/product/tentplek/

Bekijk de flyer

donderdag 1 juni 2017 | Buurtcamping, Nieuws

Meer nieuws:

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

In  het weekend van 12 t/m 14 juli organiseert Brabant Maatjes i.s.m. Stadscamping Tilburg het 'Brabant Maatjes Kampeerweekend' op onze camping in het Spoorpark. In dit kampeerweekend kunnen deelnemers een weekend lang vakantie vieren samen, samen gezellig barbecuëen...

Lees meer
Campingsjef gezocht

Campingsjef gezocht

Stichting Stadscamping Tilburg zoekt een campingsjef/sociaal ondernemer Voor deze leukste baan van Tilburg zoeken we iemand met een ondernemende inslag, met hart voor kamperen en met een bijkans nog groter hart voor mensen. Iemand die houdt van de levendigheid van...

Lees meer