Stadscamping Tilburg introduceert nieuw bier ‘D’n Stoker’ als ode aan de vrijwilligers

Vanaf begin juli 2024 heeft Stadscamping Tilburg weer een eigen bier! Onder de naam ‘D’n Stoker’ verkopen we ons eigen biologisch & blond campingbier, gebrouwen i.s.m. de gerenommeerde bierbrouwer Jopenbier uit Haarlem. Het bier is een ode aan de vele vrijwilligers die, sinds de start van de stadscamping in 2014, aan de basis staan van het succes van onze camping.

Ode aan de vrijwilligers
Net als veel accommodaties en ons eerdere biertje ‘D’n Biels’ heeft ook dit nieuwe bier een naam die nauw verwant is aan het spoor. Bovendien is het een ode aan de vrijwilligers van Stadscamping Tilburg. Van oorsprong zorgde de stoker ervoor dat er voldoende stoomdruk in de stoomketel is om een locomotief te kunnen laten functioneren. En dat is precies waar onze vrijwilligers voor staan. Zij zorgen er al 10 jaar lang voor dat onze camping blijft draaien. Waar dat in een locomotief met kolen ging, stoppen onze vrijwilligers hun eigen energie, creativiteit en loyaliteit in Stadscamping Tilburg.

Over het bier
D’n Stoker is een biologisch bier met 6,5% alcohol. Het is een bier van hoge gisting, gebrouwen met meerdere granen en natuurlijk geteelde ingrediënten.  Met fruitige aroma’s van banaan en vanille geeft het bier een rijke smaakbeleving met een mooie moutigheid en een lage bitterheid. D’n Stoker is goed in balans, vol, zacht en licht zoetig.

D’n Stoker wordt geleverd in statiegeld blikken van 33cl en is te koop bij de receptie van Stadscamping Tilburg voor € 4,50 per blik. Tijdens de introductie van het nieuwe bier hebben we een actie en betaal je € 10,00 voor 3 blikken.

 

vrijdag 28 juni 2024 | Nieuws

Meer nieuws:

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

In  het weekend van 12 t/m 14 juli organiseert Brabant Maatjes i.s.m. Stadscamping Tilburg het 'Brabant Maatjes Kampeerweekend' op onze camping in het Spoorpark. In dit kampeerweekend kunnen deelnemers een weekend lang vakantie vieren samen, samen gezellig barbecuëen...

Lees meer
Campingsjef gezocht

Campingsjef gezocht

Stichting Stadscamping Tilburg zoekt een campingsjef/sociaal ondernemer Voor deze leukste baan van Tilburg zoeken we iemand met een ondernemende inslag, met hart voor kamperen en met een bijkans nog groter hart voor mensen. Iemand die houdt van de levendigheid van...

Lees meer