Vrijwilliger worden bij de Stadscamping?

Meld je vandaag nog aan!

De Stadscamping Tilburg is een gezellige  club van hardwerkende enthousiaste vrijwilligers. Ookdit jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers. Vind je het leuk om ons te helpen? Meld je dan vandaag nog aan!

Werkzaamheden
Vrijwilliger zijn bij de Stadscamping houdt o.a. in dat je de koffiebar bemant, onze gasten ontvangt bij aankomst, aanspreekpunt bent voor de gasten tijdens hun verblijf, ingezet kunt worden als hulp bij het ontbijt, etc. In aanloop naar de evenementen/camping kun je meehelpen met het maken van meubilair, decor en de reparatieklusjes. Zodra we de camping op gaan bouwen moeten er o.a. (leger)tenten opgezet worden, verlichting aangebracht worden, omheining geplaatst worden en moet de camping helemaal klaar en gezellig gemaakt worden voordat de eerste gasten arriveren.

Teams
Omdat het organiseren van de campings veel tijd vergt en omdat we vinden dat iedereen moet kunnen doen wat hij/zij het leukst vindt, werken we in teams. Dus vind je het leuk om achter de bar te staan, de receptie te bemannen doe je graag wat technische klusjes, of kun jij iets wat hierboven niet genoemd wordt en ben je ervan overtuigd dat wij jou nodig hebben? Meld je dan aan voor één van de teams. Op het aanmeldformulier vind je alle teams. Overigens betekent het niet dat je niks anders zult doen op de camping. En ook de vervelende klusjes zullen gedaan moeten worden ;-)

Tijden
De vrijwilligersdiensten zijn ingedeeld in 3 timeshifts per dag. In de ochtend van 8.00 – 13.30 uur, ’s middag van 13.00 – 19.00 en in de avonduren van 18.30 – 0.00 uur. Op op- en afbouwdagen zijn we er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De vrijwilligersdiensten staan dan ingepland van 10.00 – 17.00 uur. Naast deze diensten zijn er ook in aanloop naar de festivalcampings regelmatig momenten dat we je hulp goed kunnen gebruiken.

What’s in it for you?
Als je vrijwilliger bent van de Stadscamping kun je tijdens je dienst koffie, thee of frisdrank drinken zoveel als je wilt. Er is lunch en avondeten voor je als die in je dienst vallen en we zorgen ook altijd voor wat lekkers tussendoor. Ieder seizoen organiseren we één of meer vrijwilligersavonden met barbecue, koude biertjes, muziek en heel veel gezelligheid. Ook gaan we in 2017 aan enkele evenementen mee doen waar jij bij kunt zijn en het eerste feestje staat alweer ingepland! Afhankelijk van de afspraken die we hebben met organisatoren van festivals waarvoor we de campings organiseren kun je een toegangskaart voor het betreffende festival krijgen (daar zit wel een minimum aantal diensten aan vast) en ligt er een origineel Stadscamping Tilburg t-shirt voor je klaar!

Facebook groep Vrijwiligers Stadscamping Tilburg
Om de communicatie zo centraal mogelijk te houden en om ook buiten de camping om in contact te blijven met alle vrijwilligers hebben we een besloten Facebook groep aangemaakt voor de vrijwilligers. Je vindt deze op www.facebook.com/groups/713814332026630. Nog geen lid? Word dat dan vandaag!

Aanmelden als vrijwilliger?
Om je aan te melden als vrijwilliger willen we graag een paar dingen van je weten. Belangrijk is te weten wanneer je beschikbaar bent en of je beschikt over een certificaat EHBO/BHV of een papiertje voor sociale hygiëne? Heb je voorkeur voor bepaalde tijden of heb je andere vragen of opmerkingen? Gebruik daarvoor het onderste veld. Aanmelden als vrijwilliger voor 2017 kan op deze pagina.

Nog vragen?
Mail naar vrijwilligers@stadscampingtilburg.nl of stel je vraag in de Facebook groep.

 

Word lid van de Facebook groep ‘Vrijwilligers Stadscamping Tilburg’ en kom alvast in contact met de andere vrijwilligers!

LID WORDEN >