Vrijwilligers

Daar draait onze camping op! Ook iets voor jou?

Stichting Stadscamping Tilburg wordt volledig beheerd door hardwerkende en enthousiaste vrijwilligers. Doorlopend zijn we op zoek naar uitbreiding van ons gezellige team. Misschien ook iets voor jou? Op deze pagina vind je meer info over wat het inhoudt vrijwilliger te zijn op onze camping in het Spoorpark.

 

Wat houdt vrijwilligerswerk bij de Stadscamping in?

Vrijwilliger zijn bij de Stadscamping Tilburg houdt o.a. in dat je meewerkt op de camping in het Spoorpark of tijdens één van onze evenementencampings. Op de camping in het Spoorpark kun je beheerder zijn maar je kunt ook deel uit gaan maken van het klusteam.

Campingbeheer
Vind jij het leuk om gasten te ontvangen en ze welkom te heten op onze camping? Dan is een vrijwillige job als beheerder misschien wel iets voor  jou. We hebben een team vrijwilligers die twee keer per dag een beheerdersdienst voor hun rekening nemen. Stefan (zie foto) is er daar één van.

Handig, creatief of groene vingers?
Ben je liever met gereedschap bezig dan met gasten? Voor klusjesmannen en -vrouwen met twee rechterhanden is altijd wel wat te doen op de Stadscamping. Van onderhoud van het grasveld, het sanitair of de huuraccommodaties tot het maken van meubilair, decoratie en kleine reparatiewerkzaamheden.

Festivalcampings
Naast onze camping in het Spoorpark organiseren we ook festivalcampings. O.a. voor Roadburn Festival organiseren wij jaarlijks de festivalcamping. Het organiseren van festivalcampings kost veel tijd en er zijn veel vrijwilligers nodig. Omdat we vinden dat iedereen moet kunnen doen wat hij/zij het leukst vindt, werken we in verschillende teams. Vind je het leuk om achter de bar te staan op een festivalcamping, gasten te ontvangen op de receptie of je bezig te houden met decoratie en aankleding van de festivalcamping? Er is van alles te doen en voor ieder wat wils!

What’s in it for you?
Behalve heel veel toffe collega’s, aardige campinggasten en een positieve gezellige sfeer in het populairste park van Tilburg, biedt Stadscamping Tilburg haar vrijwilligers nog veel meer. Vrijwilligers krijgen ieder jaar een Stadscamping vest en een crew t-shirt of polo-shirt. Voor beheerders ligt er zelfs een warme jas klaar. Tijdens je dienst kun je altijd koffie en thee drinken zoveel je wilt en bij warm weer ook een blikje fris of na afloop een koud pilsje. Ook kun je met korting kamperen en kun je ook vrienden of familie met korting laten verblijven op de Stadscamping.

Daarnaast organiseren we (zodra het weer kan) één of meer vrijwilligersavonden per jaar met lekker eten, koude biertjes, muziek, kampvuur en veel gezelligheid. Voor de festivalcampings die we organiseren hebben we doorgaans ook tickets beschikbaar voor de meewerkende vrijwilligers.

Aan het begin van elk jaar krijg je bovendien de – inmiddels traditionele Stadscamping kalender met de mooiste foto’s van het voorgaande jaar. Een waar collector’s item!

Facebook groep
Om de communicatie zo centraal mogelijk te houden en om ook buiten het kampeerseizoen om in contact te blijven met elkaar hebben we een besloten Facebook groep,  exclusief voor vrijwilligers: facebook.com/groups/713814332026630.

Aanmelden als vrijwilliger?
Om je aan te melden als vrijwilliger willen we graag een paar dingen van je weten. Belangrijk is te weten wanneer je beschikbaar bent, of je beschikt over een certificaat EHBO/BHV of een papiertje voor sociale hygiëne etc. Je kunt je aanmelden met onderstaand formulier.

Nog vragen?
Heb je nog vragen over het vrijwilligerswerk bij Stadscamping Tilburg? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@stadscampingtilburg.nl.

Onze vrijwilligerscoördinator Anneke plant graag een kennismakingsgesprek met je in.

Tussen het werk door wordt er genoeg koffie gedronken. Vrijwilliger Erwin zorgt daar wel voor! ;-)

Wil jij deel van ons team worden?

Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger en kom snel kennismaken!

Geef je gegevens door via bijgaand formulier en onze vrijwilligerscoördinator (en steun-en-toeverlaat) Anneke neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Tot snel!

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Adres*

  Postcode en woonplaats*

  Geboortedatum*

  T-shirt maat

  smlxlxxl

  Heb je één van onderstaande papieren/certificaten?

  Sociale HygiëneEHBOBHVAnders, namelijk:

  Heb je nog vragen of opmerkingen?