Selecteer een pagina

VRIJWILLIGER WORDEN BIJ DE STADSCAMPING?

Meld je vandaag nog aan!

De Stadscamping Tilburg is een gezellige  club van hardwerkende enthousiaste vrijwilligers. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar vrijwilligers. Vind je het leuk om ons te helpen? Meld je dan vandaag nog aan! 

Stadscamping Tilburg zoekt nieuwe vrijwilligers!

Bij Stadscamping Tilburg zijn wij altijd op zoek naar goede mensen, maar nu hebben wij jullie echt nodig! De zomer is bijna voorbij en wij willen én moeten nog even vlammen om dit jaar tot een succes te maken. Daarom zoeken wij voor het restant van het campingseizoen,...

Gezocht: Camping beheerders

Stadscamping Tilburg is een vrijwilligersorganisatie die al sedert 2014 festivalcampings organiseert op diverse locaties, in 2018 een permanente camping heeft gedraaid op het oude terrein van een voetbalvereniging aan de Melis Stoke straat en vanaf april 2019 een...

Gezocht: Enthousiaste medewerkers tijdens evenementen campings

Stadscamping Tilburg is een vrijwilligersorganisatie die al sedert 2014 festivalcampings organiseert op diverse locaties, in 2018 een permanente camping heeft gedraaid op het oude terrein van een voetbalvereniging aan de Melis Stoke straat en vanaf april 2019 een...

Gezocht : handige, inventieve en creatieve mensen

Stadscamping Tilburg is een vrijwilligersorganisatie die al sedert 2014 festivalcampings organiseert op diverse locaties, in 2018 een permanente camping heeft gedraaid op het oude terrein van een voetbalvereniging aan de Melis Stokestraat en vanaf april 2019 een...

Werkzaamheden
Vrijwilliger zijn bij de Stadscamping Tilburg houdt o.a. in dat je meewerkt aan onze permanente camping in het Spoorpark, of voor onze evenementencampings. Bij de Stadscamping in het Spoorpark ontvang je onze gasten bij aankomst, ben je een aanspreekpunt voor de gasten  en voorzie je ze van advies over te ondernemen activiteiten in onze mooie stad.

In aanloop naar evenementen campings kun je meehelpen met het maken van meubilair, decoratie en kleine reparatiewerkzaamheden. Zodra we de evenementencamping op gaan bouwen moet er een productie gedraaid worden, dat betekent: het opzetten van tenten, aanleggen van wandelpaden, het aanbrengen van verlichtingen en het plaatsen van omheiningen. Omdat we onze gasten ook een experience willlen meegeven zal de camping ook versiert en  gezellig gemaakt worden voordat de eerste gasten arriveren.

Teams
Omdat het organiseren van de campings veel tijd vergt en omdat we vinden dat iedereen moet kunnen doen wat hij/zij het leukst vindt, werken we in teams. Dus vind je het leuk om achter de bar te staan, de receptie te bemannen doe je graag wat technische klusjes, of kun jij iets wat hierboven niet genoemd wordt en ben je ervan overtuigd dat wij jou nodig hebben? Meld je dan aan voor één van onze teams of start je misschien zelf een team bij ons? Op het aanmeldformulier vind je alle huidige teams.

Tijden
De vrijwilligersdiensten tijdens festivalcampings zijn ingedeeld in 3 timeshifts per dag. In de ochtend van 8.00 – 13.30 uur, ’s middag van 13.00 – 19.00 en in de avonduren van 18.30 – 0.00 uur. Op op- en afbouwdagen zijn we er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De vrijwilligersdiensten staan dan ingepland van 10.00 – 17.00 uur. Naast deze diensten zijn er ook in aanloop naar de festivalcampings regelmatig momenten dat we je hulp goed kunnen gebruiken.

What’s in it for you?
Als je vrijwilliger bent van de Stadscamping kun je tijdens je dienst koffie, thee of frisdrank drinken zoveel als je wilt. Er is lunch en avondeten voor je als die in je dienst vallen en we zorgen ook altijd voor wat lekkers tussendoor. Ieder seizoen organiseren we één of meer vrijwilligersavonden met barbecue, koude biertjes, muziek en heel veel gezelligheid. Ook gaan we in 2019 weer aan enkele evenementen mee doen waar jij bij kunt zijn en het eerste feestje staat alweer ingepland! Afhankelijk van de afspraken die we hebben met organisatoren van festivals waarvoor we de campings organiseren kun je een toegangskaart voor het betreffende festival krijgen (daar zit wel een minimum aantal diensten aan vast) en ligt er een origineel Stadscamping Tilburg t-shirt voor je klaar!

Facebook groep Vrijwiligers Stadscamping Tilburg
Om de communicatie zo centraal mogelijk te houden en om ook buiten de camping om in contact te blijven met alle vrijwilligers hebben we een besloten Facebook groep aangemaakt voor de vrijwilligers. Je vindt deze op www.facebook.com/groups/713814332026630. Nog geen lid? Word dat dan vandaag!

Aanmelden als vrijwilliger?
Om je aan te melden als vrijwilliger willen we graag een paar dingen van je weten. Belangrijk is te weten wanneer je beschikbaar bent en of je beschikt over een certificaat EHBO/BHV of een papiertje voor sociale hygiëne? Heb je voorkeur voor bepaalde tijden of heb je andere vragen of opmerkingen?

Nog vragen?
Mail naar vrijwilligers@stadscampingtilburg.nl, stuur een berichtje via het formulier hieronder of stel je vraag in de Facebook groep.

Meld je aan!

Leuk dat je het Stadscamping team wilt komen versterken! Meld je aan via bijgaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Adres*

Postcode en woonplaats*

Geboortedatum*

T-shirt maat
smlxlxxl

Heb je één van onderstaande papieren/certificaten?
Sociale HygiëneEHBOBHVAnders, namelijk:

Heb je nog vragen of opmerkingen?