Selecteer een pagina

Stadscamping Vrijwilligers

Misschien ook iets voor jou?

Stadscamping Tilburg is een stichting en wordt volledig gedraaid door hardwerkende en enthousiaste vrijwilligers. Doorlopend zijn we op zoek naar uitbreiding van ons gezellige team. Misschien ook iets voor jou? Op deze pagina vind je meer info over wat het inhoudt vrijwilliger te zijn op de stadscamping in het Spoorpark.

Wat houdt het in?
Vrijwilliger zijn bij de Stadscamping Tilburg houdt o.a. in dat je meewerkt op de camping in het Spoorpark of tijdens één van onze evenementencampings. Op de camping in het Spoorpark kun je beheerder zijn maar ook zijn er altijd klusjes te doen.

Handig en creatief?
Ben je handig en creatief? Voor klusjesmannen en -vrouwen is altijd wel wat de doen. Niet alleen op de camping, maar ook in aanloop naar festivalcampings kun je meehelpen met het maken van meubilair, decoratie en kleine reparatiewerkzaamheden.  Zodra we de evenementencamping op gaan bouwen is er veel werk; het opzetten van tenten, aanleggen van wandelpaden, het aanbrengen van verlichtingen en het plaatsen van omheiningen. Omdat we onze gasten ook een blijvende herinnering willen meegeven zal de camping ook fraai versierd en gezellig gemaakt moeten worden voordat de eerste gasten arriveren. Dus creatievelingen zijn meer dan welkom!

Teams
Omdat het organiseren van festivalcampings veel tijd vergt en omdat we vinden dat iedereen moet kunnen doen wat hij/zij het leukst vindt, werken we in verschillende teams. Vind je het leuk om achter de bar te staan op een festivalcamping, de receptie te bemannen of doe je graag wat technische klusjes? Of kun jij iets wat hierboven niet genoemd wordt en ben je ervan overtuigd dat wij jou nodig hebben? Meld je dan aan!

Tijden
De vrijwilligersdiensten tijdens festivalcampings zijn ingedeeld in 3 timeshifts per dag. In de ochtend van 8.00 – 13.30 uur, ’s middag van 13.00 – 19.00 en in de avonduren van 18.30 – 0.00 uur. Tijdens op- en afbouwdagen zijn we er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De vrijwilligersdiensten staan dan ingepland van 10.00 – 17.00 uur. Naast deze diensten zijn er ook in aanloop naar de festivalcampings regelmatig momenten dat we je hulp goed kunnen gebruiken.

What’s in it for you?
Als je vrijwilliger bent van de Stadscamping kun je tijdens je dienst koffie, thee of frisdrank drinken zoveel als je wilt. Er is lunch en avondeten voor je als die in je dienst vallen en we zorgen ook altijd voor wat lekkers tussendoor. Ieder seizoen organiseren we één of meer vrijwilligersavonden met barbecue, koude biertjes, muziek en veel gezelligheid. Voor de festivalcampings die we organiseren hebben we doorgaans enkele tickets beschikbaar voor onze vrijwilligers. Voor elke vrijwilliger ligt bovendien een origineel Stadscamping t-shirt klaar en de (inmiddels) traditionele kalender met de mooiste foto’s van het voorgaande jaar.

Facebook groep
Om de communicatie zo centraal mogelijk te houden en om ook buiten de camping om in contact te blijven met de vrijwilligers hebben we een besloten Facebook groep aangemaakt. De groep is exclusief voor vrijwilligers en is bereikbaar via facebook.com/groups/713814332026630.

Aanmelden als vrijwilliger?
Om je aan te melden als vrijwilliger willen we graag een paar dingen van je weten. Belangrijk is te weten wanneer je beschikbaar bent, of je beschikt over een certificaat EHBO/BHV of een papiertje voor sociale hygiëne etc. Je kunt je aanmelden met onderstaand formulier.

Nog vragen?
Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@stadscampingtilburg.nl.

Wil jij ons team versterken?

Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger en kom deel uitmaken van ons gezellige team!

Geef je gegevens door via bijgaand formulier en onze vrijwilligerscoördinator Anneke neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Tot snel!

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Adres*

  Postcode en woonplaats*

  Geboortedatum*

  T-shirt maat
  smlxlxxl

  Heb je één van onderstaande papieren/certificaten?
  Sociale HygiëneEHBOBHVAnders, namelijk:

  Heb je nog vragen of opmerkingen?