Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

In  het weekend van 12 t/m 14 juli organiseert Brabant Maatjes i.s.m. Stadscamping Tilburg het ‘Brabant Maatjes Kampeerweekend’ op onze camping in het Spoorpark. In dit kampeerweekend kunnen deelnemers een weekend lang vakantie vieren samen, samen gezellig barbecuëen en daarnaast vrijblijvend activiteiten ondernemen in het Spoorpark.

Inclusief barbecue
Het kampeerweekend houdt in dat je samen met anderen komt kamperen om elkaar beter te leren kennen en om vooral veel plezier te hebben. Overdag kun je je tijd zelf indelen en samen met anderen activiteiten doen in het Spoorpark. Bijvoorbeeld de Kempentoren beklimmen, een potje basktetballen of de bekende campingspellen zoals Kubb, Badminton of Jeu de Boules. Op zaterdagavond is er een barbecue (bij de prijs inbegrepen) en daarna gaat het kampvuur aan om met z’n allen gezellig wat te kletsen en te drinken.

Je kunt je aanmelden voor het Brabant Maatjes kampeerweekend op deze pagina. Je kunt zowel komen met je eigen tent als een accommodatie huren, alleen of met anderen. Vanaf € 50,00 per persoon kun je twee nachten kamperen en meedoen met de barbecue.

Over Brabant Maatjes
De missie van Stichting Brabant Maatjes is om langdurige eenzaamheid onder jong volwassenen te doorbreken. De stichting is opgericht door Bryan Vreijsen die zelf heeft gestreden tegen langdurige eenzaamheid. Hij begrijpt als geen ander hoe verlammend en isolerend dit kan zijn en vond steun om uit die eenzaamheid te stappen nadat hij een noodroep op Twitter had gepost. Nu zet Brabant Maatjes zich in om anderen in vergelijkbare situaties te ondersteunen en te begeleiden, omdat ze geloven dat niemand alleen zou moeten zijn.

Kijk voor meer info over Brabant Maatjes op www.brabantmaatjes.nl.

 

 

maandag 10 juni 2024 | Activiteiten, Nieuws

Het logo van Brabant Maatjes
Kampvuur

Meer nieuws:

Campingsjef gezocht

Campingsjef gezocht

Stichting Stadscamping Tilburg zoekt een campingsjef/sociaal ondernemer Voor deze leukste baan van Tilburg zoeken we iemand met een ondernemende inslag, met hart voor kamperen en met een bijkans nog groter hart voor mensen. Iemand die houdt van de levendigheid van...

Lees meer