Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, uitstapjes, tuinieren… maar nu ook kamperen! Lekker met je gezin een paar dagen op vakantie in eigen stad bij ons op de camping in het Spoorpark of boek één van onze huuraccommodaties.

Kijk voor het meedoenregeling aanbod van Stadscamping Tilburg op t-helpt.nl. Wil je meteen boeken? Boek dan jouw vakantie via onze website en geef bij de opmerkingen door dat je gebruik wilt maken van de meedoenregeling. Geef daarbij je klantnummer en geboortedatum door, dan kunnen we jouw reservering afboeken van je meedoenregeling budget en je boeking bevestigen. Is je meedoenregeling budget niet meer toereikend? Dan moet je de rest zelf bijleggen, hiervoor sturen we je dan een betaallink.

Over de meedoenregeling
Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Ook Tilburgers die minder te besteden hebben, kunnen daardoor meedoen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten. Er is keuze uit meer dan 1700 activiteiten. Er zit voor iedereen wat tussen. Ongeacht leeftijd of beperking.

Nog vragen?
Heb je vragen over het kamperen via de meedoenregeling? Stuur dan een mailtje met je vraag naar kamperen@stadscampingtilburg.nl. We helpen je graag!

maandag 16 mei 2022 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer