Selecteer een pagina

Kampeertarieven

Seizoen 2020

Door de maatregelen rondom de bestrijding van het Coronavirus is het momenteel alleen toegestaan bij ons te kamperen met een kampeermiddel voorzien van eigen sanitair. Het gezamenlijke sanitairgebouw van de camping is NIET open. Kamperen is alleen toegestaan als je alleen komt, of met je partner/gezin. Vriendengroepen en teams mogen we niet toelaten!

Kamperen vanaf 1 juli weer mogelijk
Vanaf 1 juli kan iedereen weer komen kamperen, vanaf dan is ons sanitair gebouw weer open voor gasten. Boek nu je kampeerplek of huur een ingerichte tipi voor 2, 4 of 6 personen.

Kampeertarieven 2020

Op deze pagina vind je de kampeertarieven van Stadscamping Tilburg voor 2020. Kom je bij ons kamperen dan betaal je een tarief per nacht voor de kampeerplek plus een tarief per nacht per persoon. Voor kinderen t/m 12 jaar hanteren we kindertarieven.

Voor campers en/of caravans hebben we een speciale camperplaats in het Spoorpark, voorzien van sanistation en een spoelbak voor het reinigen van een chemisch toilet. 

Per boeking wordt 3% wettelijke toeristenbelasting in rekening gebracht. 

Wanneer je een verblijf boekt op onze camping via ons online boekingssyteem dan wordt de totaalprijs automatisch voor je berekend.

Kamperen per persoon per nacht  
Volwassene € 7,-
Kind t/m 12 jaar € 4,-
Kampeerplek voor tent per nacht (incl. electriciteit)  
Eigen tent € 8,-
Camper of caravan (incl. electriciteit)  
Op camperplek € 9,-
Op campingterrein € 10,-

 

Tarieven huurtenten 2020

Liever kamperen in een al opgemaakt bed of en tent die al voor je is opgezet? 

Prijzen huurtenten per nacht  
Festipi (2 personen) € 52,50
Tipi (4 personen) € 72,50
Tipi (6 personen) € 92,50