Stadscamping verkoopt biologisch Boerderijs in Spoorpark

Vanaf dit seizoen kunnen gasten van Stadscamping Tilburg genieten van de ambachtelijke handijsjes van Boerderijs. De ijsjes van Boerderijs zijn gemaakt van echte melk, volle yoghurt en verse room met 100% biologische ingrediënten. De makers van de Boerderijsjes beweren de allerlekkerte ijsjes van het land te hebben. WIl je zelf proeven of ze daarin gelijk hebben? Kom dan snel een ijsje scoren bij onze receptie op de camping in het Spoorpark!

Elke nieuwe dag streven de ijs-bereiders van Boerderijs om met de allerbeste ingrediënten de allerlekkerste ijsjes te maken. Op deze manier kunnen jong en oud lekker genieten van het beste van het land. En dat is goed voor iedereen!

Jurgen van Baast is vrijwilliger bij Stadscamping Tilburg en coördineert de verkoop van o.a. de koffie, frisdrank en ijsjes vanuit de receptie. “We wilden graag ijs verkopen dat bij ons past. Goed spul, zonder rommel en natuurlijk ook lekker. Met de verkoop van de handijsjes van Boerderijs zijn we bovendien het eerste verkooppunt van deze ijsjes in onze stad. Dus we zijn behalve bewust ook nog eens heel erg origineel” aldus Jurgen.

Wil je meer weten over Boerderijs? Kijk dan op www.boerderijs.nl.

De Stadscamping receptie is dagelijks open van 8.30 –  12.00 uur en van 15.00 – 18.30 uur. In de weekenden kunnen deze tijden afwijken en is de receptie vaak langer open. Je herkent het verkooppunt aan de opvallende Boerderijs beachflag. Kom gerust eens langs voor zo’n lekker fris ijsje!

 

dinsdag 7 mei 2024 | Nieuws

Meer nieuws:

Campingsjef gezocht

Campingsjef gezocht

Stichting Stadscamping Tilburg zoekt een campingsjef/sociaal ondernemer Voor deze leukste baan van Tilburg zoeken we iemand met een ondernemende inslag, met hart voor kamperen en met een bijkans nog groter hart voor mensen. Iemand die houdt van de levendigheid van...

Lees meer