Selecteer een pagina

Voorverkoop De Buurtcamping in Spoorpark gestart!

Voor de vierde keer wordt Stadscamping Tilburg een weekend lang omgetoverd tot De Buurtcamping; een camping vóór en dóór Tilburgers. Een plek waar stadsgenoten elkaar beter leren kennen. Van rasechte ‘Kruiken’ tot import studenten, van muurbloempjes tot druktemakers en van peuters tot opa’s en oma’s. Ben je jong, oud, arm of rijk? Het maakt niet uit want iedereen is welkom! Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er immers allemaal even knullig uit!

De voorverkoop voor de buurtcamping is begonnen! Volwassenen betalen 20 euro voor een heel weekend kamperen en kinderen (tot 12 jaar) een tientje. Naast campingtickets kun je een ticket voor camper of caravan kopen en kun je ook al je tickets voor de traditionele barbecue op zaterdag reserveren.

Consumptiemunten: 10 halen, 9 betalen!
Koop je je munten voor de Buurtcamping al in de voorverkoop? Dan krijg je 10 munten voor de prijs van 9. Je betaalt dan 18 i.p.v. 20 euro.

Binnenkort zullen we meer bekend maken over wat je dit jaar zoal kunt verwachten op De Buurtcamping.

Klik hier om jouw tickets veilig te stellen >

Meer nieuws:

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

In het eerste weekend van oktober ontvangen we een groep studenten op de camping voor een bijzonder evenement: Fire and Ice. Tijdens dit event leren studenten 'in vuur en vlam' te staan om hun doelen te bereiken en hoe je in elke situatie koel kunt blijven. De...

Lees meer
Penningmeester gezocht voor Stichting Stadscamping Tilburg

Penningmeester gezocht voor Stichting Stadscamping Tilburg

Stichting Stadscamping Tilburg is één van de kwartiermakers van het Spoorpark. Als eerste gebruiker van het Van Gend & Loos terrein organiseren we sinds de zomer van 2014 (festival)campings in Tilburg. In het prachtige nieuwe Spoorpark ligt sinds de zomer van 2019...

Lees meer