Voorverkoop De Buurtcamping in Spoorpark gestart!

Voor de vierde keer wordt Stadscamping Tilburg een weekend lang omgetoverd tot De Buurtcamping; een camping vóór en dóór Tilburgers. Een plek waar stadsgenoten elkaar beter leren kennen. Van rasechte ‘Kruiken’ tot import studenten, van muurbloempjes tot druktemakers en van peuters tot opa’s en oma’s. Ben je jong, oud, arm of rijk? Het maakt niet uit want iedereen is welkom! Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er immers allemaal even knullig uit!

De voorverkoop voor de buurtcamping is begonnen! Volwassenen betalen 20 euro voor een heel weekend kamperen en kinderen (tot 12 jaar) een tientje. Naast campingtickets kun je een ticket voor camper of caravan kopen en kun je ook al je tickets voor de traditionele barbecue op zaterdag reserveren.

Consumptiemunten: 10 halen, 9 betalen!
Koop je je munten voor de Buurtcamping al in de voorverkoop? Dan krijg je 10 munten voor de prijs van 9. Je betaalt dan 18 i.p.v. 20 euro.

Binnenkort zullen we meer bekend maken over wat je dit jaar zoal kunt verwachten op De Buurtcamping.

Klik hier om jouw tickets veilig te stellen >

dinsdag 14 mei 2019 | Buurtcamping, Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer