Planpresentatie VGL terrein op vrijdag 3 februari

Op vrijdag 3 februari 2017 worden de toekomstige plannen voor het Van Gend & Loos terrein bekend gemaakt. De plek waar Stadscamping Tilburg de afgelopen 3 seizoenen al diverse keren open ging voor vele gasten uit binnen- en buitenland zal een nieuw stadspark worden. In het nieuw te vormen stadspark krijgt de stadscamping een plek voor een kleinschalige seizoenscamping. Daarnaast zullen de festivalcampings, zoals we de afgelopen jaren en ook dit jaar weer organiseren, op het evenemententerrein van het nieuw te vormen park een plek krijgen.

Samen met andere toekomstige ‘bewoners’ van het nieuwe park op het VGL terrein hebben we het afgelopen jaar keihard gewerkt om de plannen vorm te geven. Vele uren vergaderen, brainstormen en discussiëren hebben tot een mooi plan geleid dat komende vrijdag gepresenteerd wordt in Het Ontdekstation (Hal 79 in de Spoorzone).

Wil je graag aanwezig zijn bij deze presentatie stuur dan een mailtje naar info@tilburgaanzet.nl en laat weten dat je komt. Wij zijn er uiteraard ook en gaan graag verder in op de plannen. Wij hebben er zin in!

dinsdag 31 januari 2017 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer