Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot ‘Spooranjepark’. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark, haal je schuur, zolder of kelder leeg en richt je eigen vrijmarktkraam naar believen in.

Blokfluit, viool of konijn in hoed? Alles is goed!
Wil je liever je blokfluit- of vioolkunsten laten horen? Of je (beginnende) goochelaarscapaciteiten met een konijn in een hoge hoed? Of wil je mensen mee laten doen aan een ludiek Koningsdagspel? We vinden het allemaal goed!

Let op: De verkoop van eten en drinken is niet toegestaan! Her en der in het Spoorpark staan foodtrucks opgesteld en bij onze receptie kun je koffie, ijsjes, bier en frisdrank verkrijgen.

Spooranjepark 
Onder de naam ‘Spooranjepark’ is in het Spoorpark net als vorig jaar tijdens Koningdag van alles te doen. Met o.a. diverse spellen voor jong en oud, optredens van lokaal talent op het centrale podium, een silent disco en een geweldig feest van Disco Snolly bij het T-huis is er voor jong en oud van alles te beleven. Dus wil je tussendoor even weg van je kraampje op de camping dan hoef je je niet te vervelen!

Klik hier om direct jouw plek vast te leggen. Tip: boek je plek al vanaf vrijdag 26 april, dan heb je op Koningsdag ruim de tijd om jouw kraam in te richten!

 

woensdag 20 maart 2024 | Activiteiten, Nieuws

Meer nieuws:

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

In  het weekend van 12 t/m 14 juli organiseert Brabant Maatjes i.s.m. Stadscamping Tilburg het 'Brabant Maatjes Kampeerweekend' op onze camping in het Spoorpark. In dit kampeerweekend kunnen deelnemers een weekend lang vakantie vieren samen, samen gezellig barbecuëen...

Lees meer