Zes live optredens, dj’s en live radio uitzending op Roadburn Camping

Dit jaar gaan we op de Roadburn Camping helemaal los met maar liefst zes liveshows en diverse DJ-sets. Elke dag beginnen we vroeg in de ochtend met lokale helden achter de draaitafels, en voordat het hoofdprogramma van Roadburn elders in de stad begint, treden er twee bands op in het Spoorpark op vrijdag, zaterdag én zondag.

Vrijdag presenteren we de postpunktrots van Tilburg, Docile Bodies, en de Tilburgse stoners van ENMA. Zaterdag betreden het darkwaveduo Vonder en de indie post-rockers van Dead Duck het podium. Zondag worden we getrakteerd op de prachtig gelaagde post-rock van Thistle Sifter en daarna gaan we helemaal los met wat in your face punk/hardrock van The Axe Effect. Het liveprogramma wordt muzikaal ondersteund door de DJ’s van Goolse Groeve en Le INIT.

Het programma van de camping in het Spoorpark maakt onderdeel uit van Offroad, het gratis aanvullende programma van Roadburn. Kun je zelf niet naar het festival of de camping komen?  Stem dan dagelijks af via Omroep Tilburg of Lokale Omroep Goirle waar de DJ-sets en live optredens live te horen zijn via de radio en online!

Kijk voor de volledige programmering en meer info over de bands op roadburn.stadscampingtilburg.nl.

Beluister de playlist op Spotify voor een sneak preview van de optredende bands in het Spoorpark:

 

Foto boven: optreden van Dead Duck op Roadburn camping in 2023. Deze editie komt Dead Duck terug met een optreden op zaterdag.

 

vrijdag 22 maart 2024 | Activiteiten, Nieuws

Roadburn Offroad
Bezoeker van Roadburn Camping in 2022 (foto: Chris Oomes)

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer