Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

Nadat we dit seizoen al een samenwerking zijn gestart met De Ontbijtkeuken en De Pizzamobiel zijn we blij en trots dat we een nieuwe samenwerking kunnen aankondigen met een toffe lokale ondernemer. Want vanaf komend weekend kun je bij ons overnachten in de ‘Hotdogkar’ van hotdogbar Dwars aan de Korvelseweg!

Opgemaakt tweepersoonsbed en koelbox
De Hotdogkar van Dwars is een retro Volkswagen T3 busje met een opgemaakt tweepersoonsbed. In de camper vind je een campingtafeltje, twee klapstoeltjes en een kastje met campingservies voor twee personen. Kom je overnachten in de Hotdogkar dan staat er een blik knakworsten voor je klaar en een gasbrandertje met pan om ze op te warmen. In een retro koelbox kun je je biertjes koel houden.

Dieuwertje Vorstenbosch van Dwars is blij dat ze de Hotdogkar op deze manier toch nog kan gebruiken. Oorpronkelijk was het de bedoeling om met het oude Volkwagen busje langs festivals en evenementen te gaan om daar één van de overheerlijke hotdogs van Dwars aan de man te brengen. Helaas is dat er nog altijd niet van gekomen. Vanwege de Coronapandemie was de hotdogkar in april 2020 al tijdelijk ingezet als hondenuitlaatservice en later werd besloten het busje om te bouwen tot kampeerbusje.

“Het busje staat veel te vaak ongebruikt op onze kampeerplaats en het leek ons leuk om ’t in samenwerking met de stadscamping te verhuren aan campinggasten. Omdat het een hotdogkar is doen we er voor de gasten een blik knakworsten bij om zelf op te warmen op het Action camping gasstel” aldus Dieuwertje met een knipoog.

Dwars is sinds september 2017 gevestigd in een oud-slagerspand op de hoek van de Korvelseweg en de Korveldwarsstraat. Dieuwertje is eigenaar van de hotdogbar. Ruby Droppert is haar compagnon voor de Hotdogkar die op festivals en bedrijfsevents dienst doet als foodtruck. Dwars maakt hotdogs met als basis vers Turks brood van buurman Hicret, een worst met een grove structuur en lekkere bite afgemaakt met overheerlijke toppings die aansluiten bij de smaak van de worsten. Van alle hotdogs is ook een vegetarische variant verkrijgbaar.

Wil je overnachten in de Hotdogkar? Voor één nacht betaal je € 52,00 voor twee personen, daar komen nog de kosten voor het beddengoed bij (€ 6,00 p.p per verblijf). Boek je meer nachten dan is de prijs per nacht minder. Je kunt de Hotdogkar vanaf nu reserveren via de pagina ‘boeken’.

Introductie actie: gratis hotdogs en bier!

De eerste 5 gasten die de Hotdogkar reserveren krijgen een gratis hotdog van Dwars (bezorgd op de camping) (1 p.p.)* en een blikje Kraftbier (of fris) aangeboden door de Stadscamping.

Meer info
Kijk voor over Dwars Hotdogbar of om zo’n lekkere hotdog te bestellen op dwarshotdogbar.nl.
Meer weten over de Dwars Hotdogkar op jouw festival of event? Kijk dan op de Facebook pagina @dwarshotdogkar.

* Let op: De hotdogbar is op maandag gesloten.

 

 

 

door | dinsdag 20 juli 2021 | Nieuws

Meer nieuws:

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we op zoek naar Tilburgers voor beheerderstaken op onze unieke camping gelegen in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en aanspreekpunt van...

Lees meer
Elke zondag ontbijt van De Ontbijtkeuken op de Stadscamping

Elke zondag ontbijt van De Ontbijtkeuken op de Stadscamping

Gasten van Stadscamping Tilburg kunnen elke zondag een uniek en verrassende ontbijt laten bezorgen op de camping. In samenwerking met De Ontbijtkeuken.nl bieden we kampeerders de mogelijkheid online een verrassend ontbijt te bestellen dat in de ochtend vers op de...

Lees meer
Kamperen in Tilburg tijdens Best Kept Secret

Kamperen in Tilburg tijdens Best Kept Secret

Wil je tijdens Best Kept Secret wel kamperen, maar heb je geen zin in een megavolle festivalcamping? Boek dan nu je campingspot bij ons op de camping in het Spoorpark! Dan hoef je ook niet met een late trein of auto naar huis, maar blijf je gewoon lekker slapen in het...

Lees meer