Elke zondag ontbijt van De Ontbijtkeuken op de Stadscamping

Gasten van Stadscamping Tilburg kunnen elke zondag een uniek en verrassende ontbijt laten bezorgen op de camping. In samenwerking met De Ontbijtkeuken.nl bieden we kampeerders de mogelijkheid online een verrassend ontbijt te bestellen dat in de ochtend vers op de camping wordt bezorgd.

Verrassend lekkere wafels
De zoektocht naar een horeca ondernemer die ’s ochtends vroeg verse ontbijtjes wil leveren op de Stadscamping was nog een hele uitdaging. Dankzij een tip van één van onze vrijwilligers zijn we bij De Ontbijtkeuken terecht gekomen. De eerste ervaringen van gasten die ontbijt lieten bezorgen smaakten direct naar meer.

De Ontbijtkeuken.nl is in maart 2021 gestart met het bezorgen van ontbijtjes in Tilburg en is een initiatief van Derk (op foto rechts) en Yorick. “Onze klanten blijven verrassen met de mogelijkheden die er zijn om te ontbijten, dat is waar we elke ochtend voor gaan. Jou de juiste energie kunnen geven, waardoor het kleur aan je dag geeft”.

Havermout ontbijt, yoghurt, wafels én worstenbroodjes
Het aanbod van De Ontbijtkeuken is gevarieerd. Van havermout ontbijt en yoghurt met fruit tot overheerlijke zoete én hartige wafels. Ook het Brabantse worstenbroodje mag natuurlijk niet ontbreken. Kijk voor het volledige aanbod op deontbijtkeuken.nl/stadscamping.

Gasten van Stadscamping Tilburg kunnen via de op maat gemaakte bestelpagina hun ontbijt voor de volgende dag online bestellen en afrekenen.

Bestel je ontbijt van te voren of de ochtend zelf! De Ontbijtkeuken komt jouw ontbijt vers bezorgen zodat jij helemaal tot rust kunt komen op de Stadscamping.

 

 

dinsdag 7 juni 2022 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer