Selecteer een pagina

De Ontbijtkeuken levert verrassende ontbijtjes op de Stadscamping

Vanaf nu kunnen gasten van Stadscamping Tilburg een uniek en verrassende ontbijt laten bezorgen op de camping. In samenwerking met De Ontbijtkeuken.nl bieden we kampeerders de mogelijkheid een dag van tevoren online een verrassend ontbijt te bestellen dat de volgende ochtend vers op de camping wordt bezorgd.

Verrassend lekkere wafels
De zoektocht naar een horeca ondernemer die ‘s ochtends vroeg verse ontbijtjes wil leveren op de Stadscamping was nog een hele uitdaging. Dankzij een tip van één van onze vrijwilligers zijn we bij De Ontbijtkeuken terecht gekomen. De eerste ervaringen van gasten die ontbijt lieten bezorgen smaakten direct naar meer.

De Ontbijtkeuken.nl is in maart gestart met het bezorgen van ontbijtjes in Tilburg en is een initiatief van de jonge ondernemers Derk (op foto rechts) en Yorick. “Onze klanten blijven verrassen met de mogelijkheden die er zijn om te ontbijten, dat is waar we elke ochtend voor gaan. Jou de juiste energie kunnen geven, waardoor het kleur aan je dag geeft”.

Havermout ontbijt, yoghurt, wafels én worstenbroodjes
Het aanbod van De Ontbijtkeuken is gevarieerd. Van havermout ontbijt en yoghurt met fruit tot overheerlijke zoete én hartige wafels. Ook het Brabantse worstenbroodje mag natuurlijk niet ontbreken. Kijk voor het volledige aanbod op overnachten.deontbijtkeuken.nl/stadscamping.

Gasten van Stadscamping Tilburg kunnen via de op maat gemaakte bestelpagina hun ontbijt voor de volgende dag online bestellen en afrekenen. Wanneer de bestelling vóór 18.00 uur wordt gedaan dan wordt het ontbijt de volgende dag om 9.00 uur bij de receptie van de camping bezorgd.

Gratis koffie/thee én een havermout cookie ter kennismaking!
In de hele maand juni krijg je bij elke bestelling gratis een beker koffie/thee aangeboden door Stadscamping Tilburg én een overheerlijke havermout cookie van De Ontbijtkeuken.nl.

 

 

Meer nieuws:

Met korting kamperen tijdens Festival Circolo

Met korting kamperen tijdens Festival Circolo

Tien dagen gevuld met het circus van nú verspreid over internationale voorstellingen vol spektakel, acrobatiek en humor. Dat is Festival Circolo. Het festival biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de...

Lees meer
Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Het komende weekend komt Kaatje van Crêperie Natuurlijk naar de stadscamping in het Spoorpark met haar knusse foodtruck. Op vrijdag, zaterdag en zondag voorziet ze onze gasten van de lekkerste biologische crêpes en galettes. Bij Crêperie Natuurlijk worden de...

Lees meer