Selecteer een pagina

Elke zaterdag verse pizza’s op Stadscamping Tilburg

Vanaf komend weekend kunnen gasten van Stadscamping Tilburg op zaterdag genieten van een versgebakken pizza van ‘De Pizzamobiel’. Wekelijks vanaf 16.00 uur staat Jaime met zijn mobiele pizzaoven op onze camping om gasten te voorzien van de meest lekkere en originele pizza’s.

De pizza’s van de Pizzamobiel zijn geen doorsnee pizza’s zoals je ze kent van de grote pizzaketens. Bovendien maakt Jaime zijn pizzadeeg helemaal zelf. Vol smaak met een heerlijke crunch, licht verteerbaar en in bijzondere smaken en variaties.

Colombiaan met passie
Jaime is De Pizzamobiel twee jaar geleden begonnen. Hij is van oorsprong Colombiaan met een enorme passie voor koken en pizza’s. De afhaalpizza’s in Nederland konden hem maar weinig bekoren. In zijn ogen ontbrak bij veel pizzabakkers passie en vakmanschap. Hij dacht ‘dat moet ik beter kunnen’. Nu is hij een paar ovens, foodtruck en een boot rijker (binnenkort vaart ‘De Bakboot’ door de Biesbosch) en laat hij eenieder die het wil kennis maken met een nieuwe ‘pizza-ervaring’ vol liefde en smaak!

De Pizzamobiel staat op zaterdag 19 juni voor de eerste keer op Stadscamping Tilburg. Elke vrijdag kun je de pizza’s van De Pizzamobiel eten bij onze vrienden van Stoom 013, achter de Hall of Fame.

Kijk voor meer info over De Pizzamobiel op www.depizzamobiel.nl of check hun instagram @depizzamobiel en kijk wat voor lekkers je kunt verwachten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Depizzamobiel (@depizzamobiel)

Meer nieuws:

“Niet thuis op de bank zitten”

“Niet thuis op de bank zitten”

In de rubriek 'De gezichten achter de vrijwilligers' van Wijkkrant De Noordhoek gaat buurtbewoner Clemens Audenaerd op zoek naar de gezichten achter de vrijwilligers. In de laatste editie van deze rubriek is Rob Dingemans geportretteerd. Rob is één van onze...

Lees meer
Roadburn camping keert terug naar de stad

Roadburn camping keert terug naar de stad

Afgelopen dinsdag is de ticketverkoop voor Roadburn Festival 2022 gestart. Roadburn vindt in 2022 plaats van donderdag 21 tot en met zondag 24 april bij o.a. Poppodium 013 en de Koepelhal in de Spoorzone. Ook zijn de eerste namen bekendgemaakt. Vele duizenden gasten...

Lees meer