Selecteer een pagina

Elke zaterdag verse pizza’s op Stadscamping Tilburg

Vanaf komend weekend kunnen gasten van Stadscamping Tilburg op zaterdag genieten van een versgebakken pizza van ‘De Pizzamobiel’. Wekelijks vanaf 16.00 uur staat Jaime met zijn mobiele pizzaoven op onze camping om gasten te voorzien van de meest lekkere en originele pizza’s.

De pizza’s van de Pizzamobiel zijn geen doorsnee pizza’s zoals je ze kent van de grote pizzaketens. Bovendien maakt Jaime zijn pizzadeeg helemaal zelf. Vol smaak met een heerlijke crunch, licht verteerbaar en in bijzondere smaken en variaties.

Colombiaan met passie
Jaime is De Pizzamobiel twee jaar geleden begonnen. Hij is van oorsprong Colombiaan met een enorme passie voor koken en pizza’s. De afhaalpizza’s in Nederland konden hem maar weinig bekoren. In zijn ogen ontbrak bij veel pizzabakkers passie en vakmanschap. Hij dacht ‘dat moet ik beter kunnen’. Nu is hij een paar ovens, foodtruck en een boot rijker (binnenkort vaart ‘De Bakboot’ door de Biesbosch) en laat hij eenieder die het wil kennis maken met een nieuwe ‘pizza-ervaring’ vol liefde en smaak!

De Pizzamobiel staat op zaterdag 19 juni voor de eerste keer op Stadscamping Tilburg. Elke vrijdag kun je de pizza’s van De Pizzamobiel eten bij onze vrienden van Stoom 013, achter de Hall of Fame.

Kijk voor meer info over De Pizzamobiel op www.depizzamobiel.nl of check hun instagram @depizzamobiel en kijk wat voor lekkers je kunt verwachten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Depizzamobiel (@depizzamobiel)

Meer nieuws:

Met korting kamperen tijdens Festival Circolo

Met korting kamperen tijdens Festival Circolo

Tien dagen gevuld met het circus van nú verspreid over internationale voorstellingen vol spektakel, acrobatiek en humor. Dat is Festival Circolo. Het festival biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de...

Lees meer
Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Het komende weekend komt Kaatje van Crêperie Natuurlijk naar de stadscamping in het Spoorpark met haar knusse foodtruck. Op vrijdag, zaterdag en zondag voorziet ze onze gasten van de lekkerste biologische crêpes en galettes. Bij Crêperie Natuurlijk worden de...

Lees meer