Selecteer een pagina

Elke zaterdag verse pizza’s op Stadscamping Tilburg

Vanaf komend weekend kunnen gasten van Stadscamping Tilburg op zaterdag genieten van een versgebakken pizza van ‘De Pizzamobiel’. Wekelijks vanaf 16.00 uur staat Jaime met zijn mobiele pizzaoven op onze camping om gasten te voorzien van de meest lekkere en originele pizza’s.

De pizza’s van de Pizzamobiel zijn geen doorsnee pizza’s zoals je ze kent van de grote pizzaketens. Bovendien maakt Jaime zijn pizzadeeg helemaal zelf. Vol smaak met een heerlijke crunch, licht verteerbaar en in bijzondere smaken en variaties.

Colombiaan met passie
Jaime is De Pizzamobiel twee jaar geleden begonnen. Hij is van oorsprong Colombiaan met een enorme passie voor koken en pizza’s. De afhaalpizza’s in Nederland konden hem maar weinig bekoren. In zijn ogen ontbrak bij veel pizzabakkers passie en vakmanschap. Hij dacht ‘dat moet ik beter kunnen’. Nu is hij een paar ovens, foodtruck en een boot rijker (binnenkort vaart ‘De Bakboot’ door de Biesbosch) en laat hij eenieder die het wil kennis maken met een nieuwe ‘pizza-ervaring’ vol liefde en smaak!

De Pizzamobiel staat op zaterdag 19 juni voor de eerste keer op Stadscamping Tilburg. Elke vrijdag kun je de pizza’s van De Pizzamobiel eten bij onze vrienden van Stoom 013, achter de Hall of Fame.

Kijk voor meer info over De Pizzamobiel op www.depizzamobiel.nl of check hun instagram @depizzamobiel en kijk wat voor lekkers je kunt verwachten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Depizzamobiel (@depizzamobiel)

Meer nieuws:

Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

Nadat we dit seizoen al een samenwerking zijn gestart met De Ontbijtkeuken en De Pizzamobiel zijn we blij en trots dat we een nieuwe samenwerking kunnen aankondigen met een toffe lokale ondernemer. Want vanaf komend weekend kun je bij ons overnachten in de 'Hotdogkar'...

Lees meer
Veel Tilburgers kamperen in eigen stad

Veel Tilburgers kamperen in eigen stad

Vorig jaar was maar liefst één derde van onze gasten afkomstig uit Tilburg. Mede door de coronamaatregelen kozen velen ervoor dichtbij huis te blijven. Ook dit jaar hebben we al flink wat gasten uit onze eigen stad mogen verwelkomen. In de eerste helft van dit jaar...

Lees meer
Skatekamp in afsluitend weekend schoolvakantie

Skatekamp in afsluitend weekend schoolvakantie

In het weekend van vrijdag 3 t/m zondag 5 september a.s. organiseert Niels on Wheels de eerste editie van het Skatecamp op de Stadscamping in het Spoorpark! Voor kids een perfect weekend om andere skaters te leren kennen en natuurlijk veel te skaten. Een weekend lang...

Lees meer