Elke zaterdag verse pizza’s op Stadscamping Tilburg

Vanaf komend weekend kunnen gasten van Stadscamping Tilburg op zaterdag genieten van een versgebakken pizza van ‘De Pizzamobiel’. Wekelijks vanaf 16.00 uur staat Jaime met zijn mobiele pizzaoven op onze camping om gasten te voorzien van de meest lekkere en originele pizza’s.

De pizza’s van de Pizzamobiel zijn geen doorsnee pizza’s zoals je ze kent van de grote pizzaketens. Bovendien maakt Jaime zijn pizzadeeg helemaal zelf. Vol smaak met een heerlijke crunch, licht verteerbaar en in bijzondere smaken en variaties.

Colombiaan met passie
Jaime is De Pizzamobiel twee jaar geleden begonnen. Hij is van oorsprong Colombiaan met een enorme passie voor koken en pizza’s. De afhaalpizza’s in Nederland konden hem maar weinig bekoren. In zijn ogen ontbrak bij veel pizzabakkers passie en vakmanschap. Hij dacht ‘dat moet ik beter kunnen’. Nu is hij een paar ovens, foodtruck en een boot rijker (binnenkort vaart ‘De Bakboot’ door de Biesbosch) en laat hij eenieder die het wil kennis maken met een nieuwe ‘pizza-ervaring’ vol liefde en smaak!

De Pizzamobiel staat op zaterdag 19 juni voor de eerste keer op Stadscamping Tilburg. Elke vrijdag kun je de pizza’s van De Pizzamobiel eten bij onze vrienden van Stoom 013, achter de Hall of Fame.

Kijk voor meer info over De Pizzamobiel op www.depizzamobiel.nl of check hun instagram @depizzamobiel en kijk wat voor lekkers je kunt verwachten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Depizzamobiel (@depizzamobiel)

door | woensdag 16 juni 2021 | Nieuws

Meer nieuws:

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we op zoek naar Tilburgers voor beheerderstaken op onze unieke camping gelegen in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en aanspreekpunt van...

Lees meer
Elke zondag ontbijt van De Ontbijtkeuken op de Stadscamping

Elke zondag ontbijt van De Ontbijtkeuken op de Stadscamping

Gasten van Stadscamping Tilburg kunnen elke zondag een uniek en verrassende ontbijt laten bezorgen op de camping. In samenwerking met De Ontbijtkeuken.nl bieden we kampeerders de mogelijkheid online een verrassend ontbijt te bestellen dat in de ochtend vers op de...

Lees meer
Kamperen in Tilburg tijdens Best Kept Secret

Kamperen in Tilburg tijdens Best Kept Secret

Wil je tijdens Best Kept Secret wel kamperen, maar heb je geen zin in een megavolle festivalcamping? Boek dan nu je campingspot bij ons op de camping in het Spoorpark! Dan hoef je ook niet met een late trein of auto naar huis, maar blijf je gewoon lekker slapen in het...

Lees meer