Selecteer een pagina

Hotdogkar

Ook leuk om in te slapen als je geen worst lust!

De Hotdogkar van Dwars is een retro Volkswagen T3 busje met een opgemaakt tweepersoonsbed. In de camper vind je een campingtafeltje, twee klapstoeltjes en een kastje met campingservies voor twee personen. Kom je overnachten in de Hotdogkar dan staat er een blik knakworsten voor je klaar en een gasbrandertje van de Action en een pannetje om ze op te warmen. In een retro koelbox kun je je biertjes koel houden.

Geschikt voor twee personen

De Hotdogkar heeft twee slaapplaatsen. Bij aankomst leggen we het beddengoed voor je klaar op ‘t bed. Het retro VW busje is volledig kampeerklaar ingericht. Borden, bekers, gaspitje, pannetjes en bestek vind je allemaal terug in het keukenkastje. Ook een campingtafel, klapstoeltjes én parasol zijn voorzien.

Voor het echte campinggevoel vind je een jeu-de-boules set en beachtennis terug, bij slecht weer kun je een spelletje doen uit ‘Mijn eerste spellendoos’.

Dit ‘Brabants Buske’ is deze zomer exclusief te huur op Stadscamping Tilburg.

 

 

Prijzen en boeken

Bekijk de huurtarieven in de tabel rechts. Wil je ‘m direct boeken? Dat kan hier of via onderstaande button.

In- en uitchecken
Huur je de Dwars Hotdogkar op Stadscamping Tilburg dan kun je inchecken ‘s middag vanaf 14.00 uur. Op de vertrekdag verzoeken we je om vóór 10.30 uur de accommodatie te verlaten zodat we tijd hebben om het e.e.a. gereed te hebben voordat er nieuwe gasten arriveren.

* bijkomende kosten: per verblijf € 6,00 per persoon voor het beddengoed (verplicht)

Prijzen verhuur Hotdogkar (voor 2 personen)
1 nacht € 52,-
weekend – 2 nachten € 102,-
lang weekend – 3 nachten € 150,-
midweek – 4 nachten € 196,-
5 nachten € 240,-
6 nachten € 282,-
1 week – 7 nachten € 322,-
2 weken – 14 nachten € 599,-