Selecteer een pagina

Slaapwagons

Kamperen, maar met een beetje meer luxe

Slaapwagons

Onze houten slaapwagons ‘De Salon’ en ‘De Dwarsligger’ zijn begin 2020 gebouwd door onze vrijwilligers. De sfeervolle wagons bieden je de mogelijkheid te overnachten in het Spoorpark, hét groene hart van de stad. 

De Salon heeft twee slaapplaatsen en in de Dwarsligger kun je met 4 personen overnachten. Meer info over de wagons vind je hieronder.

De Salon

De Salon is een houten wagonnetje met een klein balkon. Deze gezellig ingerichte wagon is geschikt voor twee personen. In deze wagon vind je o.a. een tweepersoonsbed, een koelkast, Dolce Gusto apparaat en een waterkoker.

Het bed heeft een heerlijk matras en is voorzien van beddengoed. Om te douchen op de camping kun je gebruikmaken van de handdoeken. In de koelkast is ruimte voor wat koude drankjes en met het koffiezetapparaat of waterkoker zet je ‘s ochtends een heerlijke kop koffie of thee.

Naast de Salon is een houten terras waar je heerlijk buiten kunt zitten.

De Dwarsligger

De Dwarsligger is een houten wagonnetje met een zij-ingang. Hierdoor is ruimte voor vier slaapplekken. Er staat een tweepersoonsbed in en een slaapbank die uit te klappen is tot een slaapplek voor twee. Ook deze wagon is sfeervol ingericht. De wagon is naast de bedden uitgerust met koelkast, waterkoker en een Nespresso apparaat.

Het bed (1.40 breed) heeft een fijn matras en is voorzien van beddengoed. Ook de slaapbank is voorzien van beddengoed. Er liggen handdoeken klaar voor alle gasten.

Prijzen en boeken

Een overnachting in de wagons kost € 80,00 per nacht (excl. toeristenbelasting. Een derde en vierde gast in De Dwarsligger betalen p.p. € 20,00 extra.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven of boek direct online, dan wordt de totaalprijs automatisch voor je berekend.

In- en uitchecken
Huur je een accommodatie op Stadscamping Tilburg dan kun je inchecken tussen 16.00 en 19.00 uur, dan zijn onze beheerders aanwezig. Op de vertrekdag verzoeken we je om 10.30 uur de accommodatie te verlaten zodat we tijd hebben om het e.e.a. gereed te hebben voordat er nieuwe gasten arriveren.

Gelegen in Het Spoorpark

Stadscamping Tilburg ligt in het Spoorpark, het nieuwe groene hart van de stad. Het park werd in juni 2020 geopend. Behalve de camping vind je er restaurant Het T-huis, De Kempentoren, een 35 meter hoge uitkijktoren, een Urban Sports Area met een skatebaan en pumptrack en een beachvolleybal terrein. 

Op loopafstand van de camping vind je alle toffe plekken van de stad: Poppodium 013, Museum De Pont, het Natuurmuseum, de LocHal in de gezellige Spoorzone, het dwaalgebied met de leuke winkeltjes en de vele kroegen en restaurants die Tilburg rijk is. 

Kijk voor meer info over het Spoorpark op spoorparktilburg.nl.