Huurtenten

Bekijk ons aanbod

Naast onze houten slaapwagons ‘De Salon’ en ‘De Dwarsligger’ en de vintage caravan ‘De Coupé’ bieden we ook ingerichte huurtenten aan voor 2 tot 4 personen, voorzien van bedden met fijne matrassen en beddengoed. De huurtenten hebben net als de slaapwagons namen gekregen die terugverwijzen naar de historie van de plek waar onze camping is gevestigd; het Spoorpark. 

De Meester

De Meester is een kwalitatieve en sfeervolle tent van de bekende tentenmaker De Waard. De tent is vanaf het kampeerseizoen 2023 geschikt gemaakt voor twee personen.

Daarvoor krijg je een ruime sfeervol ingerichte tent met fijne bedden voorzien van dekbedden en kussens. De Meester is uitgerust met een koelkast, kookgelegenheid, waterkoker, verlichting en elektriciteit. Ook aan pannen, serviesgoed en bestek is natuurlijk gedacht.

Buiten de tent – onder de luifel – staan o.a. een picknicktafel en twee heerlijke lounge stoelen.

In treinjargon is de meester de machinist.

De Pukkel en De Sloffer

De Pukkel en De Sloffer zijn twee tweepersoonstenten die samen onder een luifel staan en één accommodatie vormen voor 2 tot 4 personen.

Ook deze huurtent beschikt over elektriciteit, verlichting en vier eenpersoonsbedden met fijne matrassen voorzien van dekbedden, kussens en beddengoed. Voor de tenten onder de luifel staan loungestoelen om ’s avonds heerlijk in te chillen, voor het ontbijt, lunch of avondeten staar er een picknicktafel klaar.

Onder de luifel staat bovendien een buitenkeukentje met gasstel, waterkoker, keukengerei en een koelkast.

 

In treinjargon is de pukkel het (contra) gewicht van een handmatige (spoor)wissel. Een sloffer is een rangeerder belast met de taak van het afremmen van goederenwagons nadat deze van de rangeerheuvel zijn afgelopen.

NIEUW!

Belltenten ‘De Huif’ en ‘De Flens’

Onze glamping belltenten ‘De Huif’ en ‘De Flens’ zijn vanaf eind mei 2023 te huur voor gezelschappen tot 4 personen.

Deze spiksplinternieuwe belltenten zijn met afmetingen van 5×5 meter heerlijk ruim en sfeervol ingericht. De tenten zijn voorzien van comfortabele bedden met beddengoed. Een koelkast, kook faciliteiten en keukeninventaris zijn uiteraard inbegrepen. 

Meer weten of reserveren? Neem contact op voor de mogelijkheden en de kosten.

In treinjargon is de flens een opstaande rand aan trein- of tramwielen, de huif is een groot doek/zeil over een open goederenwagon.

Prijzen en boeken

Kijk voor actuele prijzen voor verblijf in de huurtenten op de pagina ’tarieven’ of boek direct online, dan wordt de totaalprijs voor je verblijf automatisch voor je berekend.

Vaste aankomst- en vertrekdagen
Met ingang van het kampeerseizoen 2023 gaan we werken met vaste aankomst- en vertrekdagen. Je kunt aankomen of vertrekken op maandag, woensdag of vrijdag. De tenten worden niet meer voor slechts één nacht verhuurd.

In- en uitchecken
Huur je een tent of slaapwagon op Stadscamping Tilburg  dan kun je inchecken vanaf 15.00 uur*. Op de vertrekdag verzoeken we je om vóór 10.30 uur de accommodatie te verlaten zodat we tijd hebben om het e.e.a. gereed te hebben voordat er nieuwe gasten arriveren.

* Wil je eerder inchecken? Neem dan even contact met ons op.

Gelegen in Het Spoorpark

Stadscamping Tilburg ligt in het Spoorpark, het groene én kloppende hart van de stad. Het park werd in juni 2019 geopend. Behalve de camping vind je er restaurant Het T-huis, De Kempentoren (een 35 meter hoge uitkijktoren), de Urban Sports Area met een skatebaan & pumptrack en het multi-sportcomplex BeweegR met beachvolleybal velden, obstacle run en fitness mogelijkheden. 

Op loopafstand van de camping vind je alle toffe plekken van de stad: Poppodium 013, Museum De Pont, het Natuurmuseum, de LocHal in de gezellige Spoorzone, het dwaalgebied met de leuke winkeltjes en de vele kroegen en restaurants die Tilburg rijk is. 

Kijk voor meer info over het Spoorpark op spoorparktilburg.nl.