Met open armen ontvangen

Deze week staat er een mooi artikel in Stadsnieuws, hét Tilburgse huis-aan-huis weekblad – over Stefan, één van onze vrijwilligers. Stefan is vorig jaar begonnen als vrijwilliger bij onze camping en is inmiddels een vaste waarde geworden binnen ons team beheerders. Het artikel werd geschreven door Indy, ook zij is vrijwilliger bij ons en studeert communicatie aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Lees het artikel hier terug of op de website van Stadsnieuws.

Ook vrijwilliger worden?
We zijn continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons team aan te vullen en nog leuker, gezelliger en completer te maken. We zoeken beheerders, handige klussers, groene vingers en nog meer manusjes van alles zoals Stefan. Wil jij ook met open armen ontvangen worden als vrijwilliger bij Stadscamping Tilburg?

Loop gerust eens binnen en maak een praatje met één van de vrijwilligers. Of kijk hier voor meer info over vrijwilligerswerk bij Stadscamping Tilburg. Liever mailen? Neem dan contact op met Anneke, onze vrijwilligerscoördinator. Je kunt haar een mailtje sturen via anneke@stadscampingtilburg.nl.

woensdag 9 juni 2021 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer