Selecteer een pagina

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we op zoek naar Tilburgers die bij willen dragen aan het beheren van onze unieke camping gelegen in het fraaie nieuwe Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en aanspreekpunt van Stadscamping Tilburg. We zoeken voor alle dagen van de week beheerders, met de nadruk op de drukke dagen in het weekend.

Wat doet een campingbeheerder?
De campingbeheerder is tijdens zijn dienst gastvrouw/-heer voor onze kampeerders. Zij/hij heeft een gastvrije instelling en vindt het leuk om onze gasten het aan niets te laten ontbreken op de camping. Gasten ontvangen, inchecken en te helpen installeren op de kampeerplek is een belangrijke taak. Ook het gereed maken van de huuraccommodaties (houten slaapwagons en tenten) is een taak van de beheerders. Net als het schoonmaken van het sanitair, vragen beantwoorden van gasten en  koffie, thee, limonade en ijsjes verkopen. Een divers takenpakket die je in nauwe samenwerking met de andere vrijwilligers van Stadscamping Tilburg uitvoert.

Hoe ziet een beheerdienst er uit?
Er zijn dagelijks twee beheerdiensten. De reguliere tijden zijn in de ochtend van 9.00 – 12.00 uur en eind van de middag van 16.00 – 19.00 uur. Bij drukte kunnen diensten uitlopen. In de ochtenddienst ben je vooral druk met het helpen vertrekken van onze gasten, het weer op orde brengen van de verhuurde accommodaties (huurtenten en wagonnetjes) voor nieuwe gasten en het schoonmaken van het sanitairgebouw. In de middagdienst draait het juist om het verwelkomen van nieuwe gasten, het nogmaals schoonmaken van het sanitair en de camping netjes achterlaten voor de aanwezige gasten.

Profiel campingbeheerder
De campingbeheerder is gastvrij en vriendelijk en is gewend te werken met andere vrijwilligers. Zij/hij is flexibel en vindt het leuk om samen met de andere vrijwilligers te zorgen voor een geweldige campingbeleving bij onze gasten. Iemand die oog heeft voor gasten maar ook voor al het andere op de camping. Leeftijd is niet belangrijk. Collegialiteit, vriendelijkheid en gastvrijheid des te meer.

Werkzaamheden van beheerders

  • Het bijhouden van de reserveringen en checken of alle gasten die gereserveerd hebben er zijn en ook weer op tijd vertrokken zijn;
  • Het te woord staan van gasten, hulp bieden waar nodig, informatie geven over de camping aan geïnteresseerde parkbezoekers;
  • Het op orde maken van de verhuurtenten en slaapwagons bij vertrek gasten en verwachte aankomst nieuwe gasten;
  • Het invoeren van nieuwe boekingen in het reserveringssysteem voor gasten die ‘op de bonnenfooi’ op de camping willen verblijven;
  • Het schoonhouden van de camping. O.a. vuilniszakken vervangen, sanitair schoonmaken en zichtbaar zwerfvuil oprapen;
  • Het verkopen van koffie, thee, frisdrank en ijsjes aan campinggasten vanuit de receptie;

We zoeken zowel ‘hoofdbeheerders’ als ‘assistent beheerders’. De hoofdbeheerder is eindverantwoordelijk voor de beheerdienst en wordt in zijn/haar werkzaamheden ondersteund door de assistent beheerder.

Wat krijg je er voor terug?
Als vrijwilliger van Stadscamping Tilburg word je beloond met lol, plezier en aandacht. Je wordt onderdeel van een leuke club mensen die op een positieve manier bijdraagt aan de stad, het Spoorpark en de camping. Daarnaast krijg je een herkenbaar shirt en een hoodie of vest.  Regelmatig geven we een feestje of barbecue voor onze vrijwilligers en zodra festivals weer mogelijk zijn hebben we vrijwel altijd toegangskaarten voor die festivals beschikbaar voor de dan meewerkende vrijwilligers.

Over Stadscamping Tilburg
Stadscamping Tilburg ligt midden in het gloednieuwe Spoorpark in het hart van onze stad. Vanaf het eerste moment na opening is het park een geliefde pleisterplaats voor Tilburgers. De ontmoetingsplek bij uitstek om te wandelen, te sporten, picknicken en de kinderen te laten spelen. Aan de rand van het park heeft de Stadscamping een mooi terrein met daarop enkele verhuurtenten, houten wagonnetjes, camping plekken en speciale camperplaatsen.

Stadscamping Tilburg is een stichting en wordt volledig gerund door vrijwilligers onder leiding van één ‘camping eindbaas’. Ook de bestuursleden zijn vrijwilligers en zijn nauw betrokken bij het wel en wee van de vrijwilligers en campinggasten. De camping bestaat sinds 2014 als ‘pop-up camping’ en heeft vanaf de zomer van 2019 een vaste plek gekregen in het Spoorpark. Het doel van de camping is het organiseren van ‘de ontmoeting’. Ontmoetingen tussen vrijwilligers, tussen mensen – van over de hele wereld –  en tussen Tilburgers onderling. De Stadscamping organiseert daarom bijvoorbeeld ook jaarlijks de ‘Buurtcamping’, een camping voor en door Tilburgers. Naast de reguliere camping draagt de Stadscamping ook bij aan diverse evenementen in de stad. Zo zijn we festivalcamping voor het internationaal bekende Roadburn Festival, voor de Redhead Days en Draaimolen.

Iets voor jou?
Lijkt het je leuk om deel uit te gaan maken van ons leuke team vrijwilligers en wil je graag als vrijwilliger aan de slag als beheerder op onze camping? Stuur dan een mailtje met je gegevens en een korte motivatie naar vrijwilligers@stadscampingtilburg.nl. Ook kun je daar je vragen stellen als je eerst nog wat meer wil weten.

 

Meer nieuws:

“Niet thuis op de bank zitten”

“Niet thuis op de bank zitten”

In de rubriek 'De gezichten achter de vrijwilligers' van Wijkkrant De Noordhoek gaat buurtbewoner Clemens Audenaerd op zoek naar de gezichten achter de vrijwilligers. In de laatste editie van deze rubriek is Rob Dingemans geportretteerd. Rob is één van onze...

Lees meer
Roadburn camping keert terug naar de stad

Roadburn camping keert terug naar de stad

Afgelopen dinsdag is de ticketverkoop voor Roadburn Festival 2022 gestart. Roadburn vindt in 2022 plaats van donderdag 21 tot en met zondag 24 april bij o.a. Poppodium 013 en de Koepelhal in de Spoorzone. Ook zijn de eerste namen bekendgemaakt. Vele duizenden gasten...

Lees meer