Selecteer een pagina

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Stadscamping Tilburg blijft graag optimistisch ook in deze moeilijke tijden. De coronamaatregelen worden vanaf 15 juni verder versoepeld. Dan mogen we onze fraaie sanitairgebouw weer in gebruik nemen en kunnen we alle kampeerders weer ontvangen. Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we op zoek naar Tilburgers die bij willen dragen aan het beheren van onze unieke camping gelegen in het fraaie nieuwe Spoorpark. We zoeken zowel ‘eerste’ campingbeheerders als ‘assistent’ campingbeheerders.

Wat doet een campingbeheerder?
De campingbeheerder is een gastvrije vrijwilliger die het leuk vindt om onze gasten welkom te heten op de camping. Ze te ontvangen, in te checken en te helpen installeren en ze wegwijs te maken in het Spoorpark en in Tilburg. De beheerder werkt nauw samen met de andere vrijwilligers van de camping.

Hoe ziet een beheerdienst er uit?
Er zijn dagelijks twee beheerdiensten. De reguliere tijden zijn in de ochtend van 9.00 – 12.00 uur en eind van de middag van 16.00 – 19.00 uur. Bij drukte kunnen diensten uitlopen. In de ochtenddienst ben je vooral druk met het helpen vertrekken van onze gasten, het weer op orde brengen van de verhuurde accommodaties (huurtenten en wagonnetjes) voor nieuwe gasten en het schoonmaken van het sanitairgebouw. In de middagdienst draait het juist om het verwelkomen van nieuwe gasten, het nogmaals schoonmaken van het sanitair en de camping netjes achterlaten voor de overnachtende gasten.

Profiel campingbeheerder
De campingbeheerder is gastvrij en vriendelijk en is gewend te werken met andere vrijwilligers. Zij/hij is flexibel en vindt het leuk om samen met het team te zorgen voor een geweldige campingbeleving voor onze gasten. Iemand die oog heeft voor elk mens maar ook voor al het andere op de camping.

Werkzaamheden:

  • Het bijhouden van de reserveringen en checken of alle gasten die gereserveerd hebben er zijn en ook weer op tijd vertrokken zijn;
  • Het te woord staan van gasten, hulp bieden waar nodig, informatie geven over de camping aan ge├»nteresseerde parkbezoekers;
  • Het op orde maken van de verhuurtenten en wagonnetjes bij vertrek gasten en verwachte aankomst nieuwe gasten;
  • Het invoeren van nieuwe boekingen in het reserveringssysteem voor gasten die ‘op de bonnenfooi’ op de camping willen verblijven;
  • Het schoonhouden van de camping. O.a. vuilniszakken vervangen, sanitair schoonmaken en zichtbaar zwerfvuil oprapen;
  • Het verkopen van koffie, thee, frisdrank en ijsjes aan campinggasten vanuit de receptie;

We zoeken zowel ‘hoofdbeheerders’ als ‘assistent beheerders’. De hoofdbeheerder is eindverantwoordelijk voor de beheerdienst en wordt in zijn/haar werkzaamheden ondersteund door de assistent beheerder.

Wat krijg je er voor terug?
Geld komen we helaas altijd te kort. Vooral dit jaar waarin alle evenementen (en bijbehorende inkomsten) wegvallen. Iedereen wordt dan ook beloond met lol, plezier en aandacht. Je wordt onderdeel van een leuke club mensen die op een positieve manier bijdraagt aan de stad, het Spoorpark en de camping. Regelmatig geven we een feestje of barbecue voor onze vrijwilligers en zodra festivals weer mogelijk zijn hebben we vrijwel altijd toegangskaarten voor die festivals beschikbaar voor de dan meewerkende vrijwilligers.

Over Stadscamping Tilburg
Stadscamping Tilburg ligt midden in het gloednieuwe Spoorpark in het hart van onze stad. Vanaf het eerste moment na opening is het park een geliefde pleisterplaats voor Tilburgers. De ontmoetingsplek bij uitstek om te wandelen, te sporten, picknicken en de kinderen te laten spelen. Aan de rand van het park heeft de Stadscamping een mooi terrein met daarop enkele verhuurtenten, houten wagonnetjes, camping plekken en speciale camperplaatsen.

Stadscamping Tilburg is een stichting en wordt volledig gerund door en met vrijwilligers, inclusief bestuursleden. De camping bestaat sinds 2014 als ‘pop-up camping’ en heeft vanaf de zomer van 2019 een vaste plek gekregen in het Spoorpark. Het doel van de camping is het organiseren van ‘de ontmoeting’. Ontmoetingen tussen vrijwilligers, tussen mensen van over de hele wereld en tussen Tilburgers onderling. De Stadscamping organiseert daarom bijvoorbeeld ook jaarlijks de ‘Buurtcamping’, een camping voor en door Tilburgers. Naast de reguliere camping draagt de Stadscamping ook bij aan diverse evenementen in de stad. Zo zijn we festivalcamping voor het internationaal bekende Roadburn Festival, voor de Redhead Days en Draaimolen.

Iets voor jou?
Lijkt het je leuk om deel uit te gaan maken van ons leuke team vrijwilligers en wil je graag als vrijwilliger aan de slag als beheerder op onze camping? Stuur dan een mailtje met je gegevens en een korte motivatie naar vrijwilligers@stadscampingtilburg.nl. Ook kun je daar je vragen stellen als je eerst nog wat meer wil weten.

 

Meer nieuws:

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

[ Vanwege de verscherpte maatregelen rondom het Coronavirus is dit event geannuleerd. ] In het eerste weekend van oktober ontvangen we een groep studenten op de camping voor een bijzonder evenement: Fire and Ice. Tijdens dit event leren studenten 'in vuur en vlam' te...

Lees meer