Wijziging aanbod en minimale verblijfsduur verhuuraccommodaties

door | woensdag 18 januari 2023 | Nieuws

Naast kamperen met je eigen camper, tent of caravan kun je bij Stadscamping Tilburg ook een ingerichte tent, caravan of houten slaapwagon huren. Vanaf komend kampeerseizoen gaan we ons aanbod weer verder finetunen en verbeteren. Ook gaan we dan werken met vaste aankomst- en vertrekdagen.

Nieuw: Glamping Belltenten ‘De Huif’ en ‘De Flens’
In 2022 hebben we twee ruime ‘belltenten’ gekocht. Vanaf komend kampeerseizoen gaan we deze inzetten als luxe ingerichte tenten voor 2 tot 4 personen. De tenten worden sfeervol ingericht en er komen fijne bedden in te staan voorzien van beddengoed. Een koelkast en buitenkeuken mogen natuurlijk niet ontbreken. Huurtent ‘De Meester’ wordt een tent voor twee personen en ‘De Pukkel & De Sloffer’ blijven onderdeel van ons aanbod. Ideaal als je een weekendje weg wilt met twee stelletjes.

Vouwwagen De Balg zal niet terugkeren in ons aanbod. De houten slaapwagons en de dit jaar in gebruik genomen caravan ‘De Coupé’ uiteraard wel en zijn nu al te boeken voor verblijf vanaf april 2023.

Weekendje Tilburg
Regelmatig krijgen wij de vraag of er nog een accommodatie beschikbaar is voor een heel weekend. Doordat Tilburg steeds populairder wordt voor een stedentrip bieden wij daarom vanaf komend seizoen een ‘Weekendje Tilburg’ aan in onze verhuur accommodaties. Dat betekent dat de accommodaties alleen nog te huur zijn voor een volledig weekend, van vrijdag tot maandag. Daarnaast gaan we met vaste wisseldagen werken.

Vaste wisseldagen
De wisseldagen voor de huuraccommodaties worden maandag, woensdag en vrijdag. Dat betekent dat verblijf in deze accommodaties voor minimaal twee nachten wordt (maandag-woensdag/woensdag-vrijdag) en in de weekenden drie nachten (vrijdag-maandag). Het huren van een accommodatie voor één nacht is niet meer mogelijk.

Uiteraard is langer verblijven wel mogelijk ;-) Kijk hier voor ons totale huuraanbod. Direct iets boeken doe je hier.

Heb je nog vragen over onze huuraccommodaties? Neem dan contact met ons op.

Huurtent 'De Meester'
Vintage caravan 'De Coupé'

Meer nieuws:

Stadscamping schenkt eerlijke koffie van Café Matagalpa

Stadscamping schenkt eerlijke koffie van Café Matagalpa

Met ingang van dit seizoen schenken wij koffie gemaakt van de verse koffiebonen van Café Matagalpa. De koffie van Café Matagalpa komt uit de gelijknamige stad in Nicaragua en is een initiatief van de Stichting Stedenband Tilburg Matagalpa. De relatie met Matagalpa...

Lees meer
Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

Denk je aan Koningsdag, dan denk je natuurlijk aan een vrijmarkt. Stadscamping Tilburg geeft je de kans om dit jaar tijdens Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark, haal je schuur,...

Lees meer
Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

Vind jij het fijn om lekker buiten bezig te zijn, heb je één of meer groene vingers en ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor beheer en onderhoud van het groen op ons kampeerterrein. Onze camping bestaat voor een...

Lees meer