Wijziging aanbod en minimale verblijfsduur verhuuraccommodaties

Naast kamperen met je eigen camper, tent of caravan kun je bij Stadscamping Tilburg ook een ingerichte tent, caravan of houten slaapwagon huren. Vanaf komend kampeerseizoen gaan we ons aanbod weer verder finetunen en verbeteren. Ook gaan we dan werken met vaste aankomst- en vertrekdagen.

Nieuw: Glamping Belltenten ‘De Huif’ en ‘De Flens’
In 2022 hebben we twee ruime ‘belltenten’ gekocht. Vanaf komend kampeerseizoen gaan we deze inzetten als luxe ingerichte tenten voor 2 tot 4 personen. De tenten worden sfeervol ingericht en er komen fijne bedden in te staan voorzien van beddengoed. Een koelkast en buitenkeuken mogen natuurlijk niet ontbreken. Huurtent ‘De Meester’ wordt een tent voor twee personen en ‘De Pukkel & De Sloffer’ blijven onderdeel van ons aanbod. Ideaal als je een weekendje weg wilt met twee stelletjes.

Vouwwagen De Balg zal niet terugkeren in ons aanbod. De houten slaapwagons en de dit jaar in gebruik genomen caravan ‘De Coupé’ uiteraard wel en zijn nu al te boeken voor verblijf vanaf april 2023.

Weekendje Tilburg
Regelmatig krijgen wij de vraag of er nog een accommodatie beschikbaar is voor een heel weekend. Doordat Tilburg steeds populairder wordt voor een stedentrip bieden wij daarom vanaf komend seizoen een ‘Weekendje Tilburg’ aan in onze verhuur accommodaties. Dat betekent dat de accommodaties alleen nog te huur zijn voor een volledig weekend, van vrijdag tot maandag. Daarnaast gaan we met vaste wisseldagen werken.

Vaste wisseldagen
De wisseldagen voor de huuraccommodaties worden maandag, woensdag en vrijdag. Dat betekent dat verblijf in deze accommodaties voor minimaal twee nachten wordt (maandag-woensdag/woensdag-vrijdag) en in de weekenden drie nachten (vrijdag-maandag). Het huren van een accommodatie voor één nacht is niet meer mogelijk.

Uiteraard is langer verblijven wel mogelijk ;-) Kijk hier voor ons totale huuraanbod. Direct iets boeken doe je hier.

Heb je nog vragen over onze huuraccommodaties? Neem dan contact met ons op.

woensdag 18 januari 2023 | Nieuws

Huurtent 'De Meester'
Vintage caravan 'De Coupé'

Meer nieuws:

Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer
Stadscamping Tilburg zoekt penningmeester

Stadscamping Tilburg zoekt penningmeester

Stichting Stadscamping Tilburg is sinds de zomer van 2019 niet meer weg te denken uit het populaire Spoorpark. Als eerste gebruiker van het Van Gend & Loos terrein (waar het Spoorpark nu is) organiseren we sinds de zomer van 2014 festivalcampings in Tilburg. Het...

Lees meer
O kom hier es kijken…

O kom hier es kijken…

Op 5 decembier vieren we de verjaardag van Sinterklaas. In menig huiskamer wordt pakjesavond gevierd. Soms uitbundig met veel cadeau's en zoetigheid, maar ook ingetogen met een gedicht of een surprise. Namens de vrijwilligers van Stadscamping Tilburg mogen we ook een...

Lees meer