De Coupé

Een knusse retro caravan voor twee personen

In de zomer van 2021 kochten we deze retro Bergland caravan als slaapplek voor onze weekend beheerders. Een opknapper, maar zeker geen afknapper! Ondanks scepsis wisten onze vrijwilligers er een supergezellige, luxe en frisse gepimpte accommodatie van te maken. Het resultaat is zo mooi dat we deze tweepersoons caravan graag willen delen met onze gasten. Daarom is ‘De Coupé’ vanaf nu ook te huur!

Camping-chique voor twee personen

De Coupé is een gepimpte Bergland caravan en heeft twee slaapplaatsen. Bij aankomst leggen we het beddengoed voor je klaar op ’t bed. De caravan is volledig ingericht voor een aangenaam verblijf voor twee. Met een koelkast, waterkoker en Dolce Gusto apparaat en meer dan voldoende stopcontacten om je telefoon op te laden. 

De oude kussens in de caravan hebben plaats gemaakt voor frisse stevige kussens voor het tweepersoons zitje en het bed is voorzien van twee fijne matrassen met kussens en dekbedden. 

Voor het ontbijt is er servies en bestek aanwezig en wil je ’s avonds voor het slapen gaan nog een lekker wijntje of frisdrankje nuttigen? Ook aan glazen is natuurlijk gedacht. En dat allemaal in toepasselijke camping-chique stijl. 

 

 

Prijzen en boeken

De Coupé is alleen te huur op vaste aankomst- en vertrekdagen voor een minimaal verblijf van 2 nachten. De aankomst- en vertrekdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Bekijk de huurtarieven in de tabel. Wil je De Coupé direct boeken? Dat kan hier of via onderstaande button.

In- en uitchecken
Huur je caravan De Coupé op Stadscamping Tilburg dan kun je inchecken ’s middag vanaf 15.00 uur. Op de vertrekdag verzoeken we je om vóór 10.30 uur de accommodatie te verlaten zodat we tijd hebben om het e.e.a. gereed te hebben voordat er nieuwe gasten arriveren.

* bijkomende kosten: per verblijf € 7,50 per persoon voor het beddengoed (verplicht)

Prijzen verhuur De Coupé (voor 2 personen) *
2 nachten (ma-wo / wo-vr) € 99,-
weekend – 3 nachten (vr-ma) € 139,-
midweek – 4 nachten (ma-vr) € 179,-
5 nachten (wo-ma) € 219,-
1 week – 7 nachten  € 299,-
2 weken – 14 nachten € 549,-

* exclusief kosten voor beddengoed € 7,50 p.p.