Tivolifonds doneert 5000 euro aan de Stadscamping Tilburg voor sanitair-wagon

Het Tivolifonds doneert 5000 euro aan de Stadscamping Tilburg voor de realisatie van de sanitair-wagon en het ondersteunen van de Stadscamping in het nieuwe Spoorpark.

De Stadscamping Tilburg was in februari een crowdfunding gestart om ervoor te zorgen dat er een vaste sanitaire voorziening gebouwd kon worden op de nieuwe permanente standplaats in het Spoorpark. Het Tivolifonds heeft besloten om een bedrag toe te kennen van 5000 euro als bijdrage in de kosten van van ‘’het realiseren van een douche en wc-unit passend in het Spoorparklandschap’’.

Het Tivolifonds subsidieert voornamelijk initiërende en vernieuwende activiteiten, om zo een bijdrage te leveren aan de investering die door een vereniging wordt gedaan. Hierbij gaat het om activiteiten op ideëel, sociaal, cultureel, educatief en sportief gebied. Het fonds subsidieert uitdrukkelijk geen budgettaire kosten, exploitatiekosten of verkapte salarissen.

woensdag 27 maart 2019 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer