Tim Kuper nieuwe campingsjef Stadscamping Tilburg

Met ingang van 1 september a.s. is Tim Kuper onze nieuwe ‘campingsjef’. Tim neemt dan het stokje over van onze oprichter Eric Steur, die na ruim 10 jaar afscheid neemt als eindverantwoordelijke op Stadscamping Tilburg.

Tim Kuper is 40 en is opgegroeid in Zwolle waar hij de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening volgde. Vanaf 2010 woont hij in Tilburg waar hij een studie aan de Rockacademie afrondde en zich bij Little Devil ontwikkelde als bedrijfsleider en DJ.

“Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan op deze prachtig groene werkplek. Ik ben door het bestuur en de vrijwilligers enorm warm ontvangen en ik ben onder de indruk van het grote hart dat iedereen hier voor de zaak heeft. Hier is in de afgelopen tien jaar door Eric en alle vrijwilligers iets heel moois neergezet, wat zorgvuldig bewaard moet blijven. Ik kom uit de muziek- en horecawereld en gastvrijheid en personeelsmanagement staan voor mij bovenaan. Op een inspirerende plek waar gasten en medewerkers zich veilig en gezien voelen gebeuren de mooiste dingen en deze visie wil ik graag doortrekken op de camping. Ik ga het optreden als drummer of DJ niet loslaten, maar na al die jaren werken in het donker merkte ik dat het ook tijd werd voor daglicht en frisse lucht. Toen deze functie op mijn pad kwam hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van Eric en het bestuur om deze taak over te nemen en heb er zin in om vanaf volgende week, samen met alle vrijwilligers, aan de slag te gaan. Wie weet tot snel op Stadscamping Tilburg!” aldus Tim.

Trots
Na 11 jaar neemt Eric afscheid van ‘zijn camping’. In de zomer van 2013 liep Eric voor de eerste keer over het terrein waar nu het Spoorpark is. Op Twitter (nu X) droomde hij over een stadscamping in Tilburg. Stadscamping beginnen in @spoorzone013 lijkt me wel wat. Op Van Gend & Loos terrein. Zou zoiets haalbaar zijn?”.Ā  Inmiddels bestaat de Stadscamping 10 jaar waarvan 5 jaar als camping in het Spoorpark. Erics droom van toen is daarmee uitgekomen en hij kijkt tevreden terug. Eric gaat zich vanaf september weer volledig richten op zijn werk voor zijn webdesign bureau ‘stom!’.

“Het combineren van mijn werkzaamheden voor de Stadscamping, mijn andere zzp klussen en mijn privĆ©leven was soms een uitdaging, maar ik heb me altijd met heel veel plezier en vol overgave ingezet voor de Stadscamping. Veel mensen vragen me of ik de camping ga missen. Het antwoord daarop? Absoluut, maar ik kijk heel erg trots en tevreden terug op wat we met elkaar bereikt hebben en dat pakt niemand mij meer af!”

Eric heeft veel energie, inspiratie en tijd gestoken in de camping. Zonder zijn ideeƫn en inzet zou de camping nooit zo ver zijn gekomen. Stadscamping Tilburg heeft veel aan hem te danken. We zijn heel blij dat in de zoektocht naar een goede nieuwe campingsjef Tim met al zijn kennis, en zijn ideeƫn op ons pad is gekomen. Hij gaat samen met onze vrijwilligers verder bouwen aan onze bijzondere camping in het Spoorpark. Hij gaat goed zorgen voor het kindje van Eric, het kindje van ons allemaal!

woensdag 28 augustus 2024 | Nieuws

Tim Kuper
"Na 11 jaar is het mooi geweest"

Meer nieuws:

Activiteiten op Stadscamping tijdens Open Dag Spoorpark

Activiteiten op Stadscamping tijdens Open Dag Spoorpark

Dit jaar bestaat het Spoorpark alweer 5 jaar en dat vieren we samen met de parkpartners van het Spoorpark met een Open Dag op zondag 1 september a.s. Hoewel onze camping eigenlijk altijd open dag heeft gaan we komende zondag nog wat extra's doen. Bij ons kampvuur...

Lees meer
Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

InĀ  het weekend van 12 t/m 14 juli organiseert Brabant Maatjes i.s.m. Stadscamping Tilburg het 'Brabant Maatjes Kampeerweekend' op onze camping in het Spoorpark. In dit kampeerweekend kunnen deelnemers een weekend lang vakantie vieren samen, samen gezellig barbecuĆ«en...

Lees meer