Streefbedrag crowdfunding ‘sanitair-wagon’ binnen 72 uur bereikt!

Een ontzettend spannende tijd is voor ons achter de rug.
Afgelopen dinsdagavond 26 februari zijn we gestart met de crowdfunding voor onze ‘sanitair-wagon’ op de camping in het Spoorpark. Iets meer dan 72 uur later konden we melden dat we het volledige crowdfunding bedrag van € 40.000 bij elkaar hebben!

De ‘sanitair-wagon’ die door de hulp van onze crowdfunders gebouwd kan worden.

Tijdens een goedbezochte informatieavond hebben voorzitter Marije Buursink en directeur Brigitte Blanken heetten de aanwezigen welkom en werd er kort verteld over de historie, de organisatie en de toekomstplannen van Stadscamping Tilburg. Ontwerper Bastiaan Beszelsen en vrijwilliger van het eerste uur Erik van Gool presenteerden vervolgens het ontwerp van de ‘sanitair-wagon’, het nieuwe sanitair dat gebouwd zal worden in de vorm van een treinwagon, als knipoog naar het verleden van de plek waar op dezelfde plek ooit de treinen van Van Gend & Loos af en aan reden.
Penningmeester Erik Aalbers ging daarna uitgebreid in op de financiële situatie van de camping, de voorwaarden van de crowdfunding en de verwachtingen voor de toekomst van de Stadscamping Tilburg in het Spoorpark. Op het eind van de informatieavond, stond ons crowdfund streefbedrag op 38,13% met een bedrag van € 15250! In de loop van de komende 72 uur liep onze crowdfund teller al snel richting de 100%.
Vrijdag 1 maart, omstreeks 23:00 was de kogel door de kerk: genoeg mensen hebben een Stadscamping obligatie gekocht om aan het streefbedrag van €40.000 te voldoen.

Crowdfunding streefbedrag behaald! 👍

Wij zijn aangenaam verrast en ontzettend blij, dat wij een breed gedragen Tilburgse vrijwilligersorganisatie zijn en dat zoveel mensen ons steun en liefde getoond hebben. Door jullie kunnen wij een mooie start maken op onze nieuwe thuisbasis. Kom gerust eens een kijkje nemen, jullie zijn altijd welkom. Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte blijven houden via onze social media kanalen en onze website.

Rest ons nog één ding te zeggen:

Tilburg, wij zijn jullie dankbaar.
We zullen in de toekomst dezelfde koers varen, waardoor wij jullie steun hebben ontvangen:
Voor Tilburg en door Tilburg, mensen laten kennismaken met onze mooie stad en het voeren van een sociaal en duurzaam beleid.

Tilburg, bedankt!
De vrijwilligersgroep van Stadscamping Tilburg

woensdag 6 maart 2019 | Nieuws

Meer nieuws:

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

In  het weekend van 12 t/m 14 juli organiseert Brabant Maatjes i.s.m. Stadscamping Tilburg het 'Brabant Maatjes Kampeerweekend' op onze camping in het Spoorpark. In dit kampeerweekend kunnen deelnemers een weekend lang vakantie vieren samen, samen gezellig barbecuëen...

Lees meer