Selecteer een pagina

Streefbedrag crowdfunding ‘sanitair-wagon’ binnen 72 uur bereikt!

Een ontzettend spannende tijd is voor ons achter de rug.
Afgelopen dinsdagavond 26 februari zijn we gestart met de crowdfunding voor onze ‘sanitair-wagon’ op de camping in het Spoorpark. Iets meer dan 72 uur later konden we melden dat we het volledige crowdfunding bedrag van € 40.000 bij elkaar hebben!

De ‘sanitair-wagon’ die door de hulp van onze crowdfunders gebouwd kan worden.

Tijdens een goedbezochte informatieavond hebben voorzitter Marije Buursink en directeur Brigitte Blanken heetten de aanwezigen welkom en werd er kort verteld over de historie, de organisatie en de toekomstplannen van Stadscamping Tilburg. Ontwerper Bastiaan Beszelsen en vrijwilliger van het eerste uur Erik van Gool presenteerden vervolgens het ontwerp van de ‘sanitair-wagon’, het nieuwe sanitair dat gebouwd zal worden in de vorm van een treinwagon, als knipoog naar het verleden van de plek waar op dezelfde plek ooit de treinen van Van Gend & Loos af en aan reden.
Penningmeester Erik Aalbers ging daarna uitgebreid in op de financiële situatie van de camping, de voorwaarden van de crowdfunding en de verwachtingen voor de toekomst van de Stadscamping Tilburg in het Spoorpark. Op het eind van de informatieavond, stond ons crowdfund streefbedrag op 38,13% met een bedrag van € 15250! In de loop van de komende 72 uur liep onze crowdfund teller al snel richting de 100%.
Vrijdag 1 maart, omstreeks 23:00 was de kogel door de kerk: genoeg mensen hebben een Stadscamping obligatie gekocht om aan het streefbedrag van €40.000 te voldoen.

Crowdfunding streefbedrag behaald! 👍

Wij zijn aangenaam verrast en ontzettend blij, dat wij een breed gedragen Tilburgse vrijwilligersorganisatie zijn en dat zoveel mensen ons steun en liefde getoond hebben. Door jullie kunnen wij een mooie start maken op onze nieuwe thuisbasis. Kom gerust eens een kijkje nemen, jullie zijn altijd welkom. Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte blijven houden via onze social media kanalen en onze website.

Rest ons nog één ding te zeggen:

Tilburg, wij zijn jullie dankbaar.
We zullen in de toekomst dezelfde koers varen, waardoor wij jullie steun hebben ontvangen:
Voor Tilburg en door Tilburg, mensen laten kennismaken met onze mooie stad en het voeren van een sociaal en duurzaam beleid.

Tilburg, bedankt!
De vrijwilligersgroep van Stadscamping Tilburg

Meer nieuws:

Boek voordelig meerdere nachten in een tipi!

Boek voordelig meerdere nachten in een tipi!

Wil jij deze zomer er nog een paar dagen op uit om te genieten van een vakantie in Tilburg? Kom dan overnachten in één van onze tipi's in het Spoorpark! We hebben Festipi's voor 2 (à 3) personen en twee hele gave grote tipi's voor 4 en 6 personen.  Je kunt de tipi's...

Lees meer
Slaapwagons nu te huur

Slaapwagons nu te huur

Vanaf dit weekend kun je overnachten in één van de twee nieuw gerealiseerde houten slaapwagons op Stadscamping Tilburg. Slaapwagon 'De Salon' biedt ruimte voor twee personen en 'De Dwarsligger' heeft plek voor twee tot vier personen. De houten wagons staan op de rails...

Lees meer
Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, lidmaatschap en activiteiten KBO, uitstapjes, tuinieren... maar nu ook kamperen! Lekker met je gezin een paar dagen op vakantie in eigen stad...

Lees meer