Stadscamping opent poorten voor bezoekers NK Skateboarden – Geannuleerd

Ook voor Stadscamping Tilburg heeft het Coronavirus gevolgen. Het NK Street Skateboarden 2020 in Tilburg dat gepland stond voor het laatste weekend van maart is geannuleerd. Hiermee is ook de camping voor dit evenement uit onze programmering gehaald. Bezoekers die al tickets voor deze camping hadden gekocht krijgen hun ticketgeld binnenkort terug.

Op 27, 28 en 29 maart a.s. vormt de Hall of Fame in Tilburg voor de vierde keer het decor voor het NK Skateboarden Street. De beste skaters van Nederland komen naar Tilburg om te strijden voor de Nederlandse titel. Daarnaast zijn er ook belangrijke kwalificatiepunten te verdienen voor de Olympische Spelen in Tokyo dit jaar. Het NK skateboarden Street is onderdeel van het Urban Playground 013 festival, dat bij de Wagenmakerij en bij de Hall of Fame plaatsvindt. Naast de wedstrijden vinden er tevens verschillende activiteiten en festiviteiten plaats.

Een heel weekend lang is er dus van alles te doen vóór en dóór Urban sporters. Speciaal voor bezoekers én deelnemers in dit ‘urban weekend’ organiseert Stadscamping Tilburg de NK Skateboarden Camping in het Spoorpark, ook bij uitstek een plek waar urban sporters goed aan de trekken kunnen komen.

Stadscamping Tilburg opent dit weekend de camping voor het eerst dit jaar voor kampeerders. Bezoekers kunnen overnachten in eigen tent, camper of caravan of kunnen een compleet ingerichte Festipi huren. Klik hier voor meer informatie over de NK Skateboarden Camping of boek nu direct je tickets.

maandag 10 februari 2020 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer