Selecteer een pagina

Stadscamping opent poorten voor bezoekers NK Skateboarden – Geannuleerd

Ook voor Stadscamping Tilburg heeft het Coronavirus gevolgen. Het NK Street Skateboarden 2020 in Tilburg dat gepland stond voor het laatste weekend van maart is geannuleerd. Hiermee is ook de camping voor dit evenement uit onze programmering gehaald. Bezoekers die al tickets voor deze camping hadden gekocht krijgen hun ticketgeld binnenkort terug.

Op 27, 28 en 29 maart a.s. vormt de Hall of Fame in Tilburg voor de vierde keer het decor voor het NK Skateboarden Street. De beste skaters van Nederland komen naar Tilburg om te strijden voor de Nederlandse titel. Daarnaast zijn er ook belangrijke kwalificatiepunten te verdienen voor de Olympische Spelen in Tokyo dit jaar. Het NK skateboarden Street is onderdeel van het Urban Playground 013 festival, dat bij de Wagenmakerij en bij de Hall of Fame plaatsvindt. Naast de wedstrijden vinden er tevens verschillende activiteiten en festiviteiten plaats.

Een heel weekend lang is er dus van alles te doen vóór en dóór Urban sporters. Speciaal voor bezoekers én deelnemers in dit ‘urban weekend’ organiseert Stadscamping Tilburg de NK Skateboarden Camping in het Spoorpark, ook bij uitstek een plek waar urban sporters goed aan de trekken kunnen komen.

Stadscamping Tilburg opent dit weekend de camping voor het eerst dit jaar voor kampeerders. Bezoekers kunnen overnachten in eigen tent, camper of caravan of kunnen een compleet ingerichte Festipi huren. Klik hier voor meer informatie over de NK Skateboarden Camping of boek nu direct je tickets.

Meer nieuws:

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

[ Vanwege de verscherpte maatregelen rondom het Coronavirus is dit event geannuleerd. ] In het eerste weekend van oktober ontvangen we een groep studenten op de camping voor een bijzonder evenement: Fire and Ice. Tijdens dit event leren studenten 'in vuur en vlam' te...

Lees meer