Select Page

Stadscamping opent poorten voor bezoekers NK Skateboarden

Op 27, 28 en 29 maart a.s. vormt de Hall of Fame in Tilburg voor de vierde keer het decor voor het NK Skateboarden Street. De beste skaters van Nederland komen naar Tilburg om te strijden voor de Nederlandse titel. Daarnaast zijn er ook belangrijke kwalificatiepunten te verdienen voor de Olympische Spelen in Tokyo dit jaar. Het NK skateboarden Street is onderdeel van het Urban Playground 013 festival, dat bij de Wagenmakerij en bij de Hall of Fame plaatsvindt. Naast de wedstrijden vinden er tevens verschillende activiteiten en festiviteiten plaats.

Een heel weekend lang is er dus van alles te doen vóór en dóór Urban sporters. Speciaal voor bezoekers én deelnemers in dit ‘urban weekend’ organiseert Stadscamping Tilburg de NK Skateboarden Camping in het Spoorpark, ook bij uitstek een plek waar urban sporters goed aan de trekken kunnen komen.

Stadscamping Tilburg opent dit weekend de camping voor het eerst dit jaar voor kampeerders. Bezoekers kunnen overnachten in eigen tent, camper of caravan of kunnen een compleet ingerichte Festipi huren. Klik hier voor meer informatie over de NK Skateboarden Camping of boek nu direct je tickets.