Selecteer een pagina

NK Skateboarden Camping 2020 CANCELLED

vrijdag 27 t/m zondag 29 maart 2020
Koop Campingtickets

Ook voor Stadscamping Tilburg heeft het Coronavirus gevolgen. Het NK Street Skateboarden 2020 in Tilburg dat gepland stond voor het laatste weekend van maart is geannuleerd. Hiermee is ook de camping voor dit evenement uit onze programmering gehaald. Bezoekers die al tickets voor deze camping hadden gekocht krijgen hun ticketgeld binnenkort terug.

Op 27, 28 en 29 maart vormt de Hall of Fame in Tilburg voor de 4e keer het decor voor het NK Skateboarden Street. De beste skaters van Nederland komen naar Tilburg om te strijden voor de Nederlandse titel. Daarnaast zijn er ook belangrijke kwalificatiepunten te verdienen voor de Olympische Spelen in Tokyo dit jaar. Het NK skateboarden Street is onderdeel van het Urban Playground 013 festival, dat bij de Wagenmakerij en bij de Hall of Fame plaatsvindt. Naast de wedstrijden vinden er tevens verschillende activiteiten en festiviteiten plaats.

Speciaal voor bezoekers en deelnemers van dit event organiseert Stadscamping Tilburg de NK Skateboarden Camping. Boek je campingtickets voor je eigen tent of camper/caravan of boek een compleet ingerichte Festipi!

Geen eigen tent? Huur een Festipi!

Heb je geen eigen tent of heb je gewoon geen zin om die mee te slepen en op te zetten? Huur dan een Festipi! Al vanaf € 24,50 per persoon per nacht huur je een tweepersoons Festipi. Wil je dat wij ook nog je bed opmaken? Voor € 60,- zorgen we ervoor dat er voor twee personen een heerlijk opgemaakt en warm bed in de Festipi klaarligt.

Prijzen

Camping 1 nacht: € 17,50 p.p.
Camping 2 nachten: € 32,- p.p.
Camping 3 nachten: € 44,- p.p.

Kom je met een camper of caravan?
Boek dan een extra camperticket  voor € 15,- voor je gehele verblijf.

Festipi prijzen
Festipi 1 nacht voor 2 personen:  € 94,-
Festipi 2 nachten voor 2 personen: € 23,-
Festipi 3 nachten voor 2 personen: € 147,-

Bovenstaande prijzen zijn voor lege Festipi’s. Wil je een opgemaakt bed bij aankomst? Boek dan ‘Sleeping gear’ voor 2 personen voor € 60,-.

Ontbijt
Wil je een ontbijt in je camper of tent om de dag onbezorgd te beginnen? Voor € 7,50 per persoon per dag verzorgen wij een ontbijt voor je.