Selecteer een pagina

Slaapwagons nu te huur

Vanaf dit weekend kun je overnachten in één van de twee nieuw gerealiseerde houten slaapwagons op Stadscamping Tilburg. Slaapwagon ‘De Salon’ biedt ruimte voor twee personen en ‘De Dwarsligger’ heeft plek voor twee tot vier personen. De houten wagons staan op de rails waar ook al onze sanitairwagon is gebouwd, nabij ingang Oost van de camping.

De slaapwagons zijn voor luxe kampeerders die graag op een camping overnachten, maar wel het gemak willen van een goed opgemaakt bed en voorzieningen als een koelkast, koffiezetter (Nespresso in de Dwarsligger, Dolce Gusto in de Salon) en een waterkoker. Vanzelfsprekend beschikken beide wagons over elektriciteit om je telefoon of accu van je fiets te laden zodat je de volgende dag weer fijn verder kunt fietsen naar de volgende bestemming.

Gebouwd door vrijwilligers
De twee houten wagons zijn volledig gebouwd door onze vrijwilligers. Nadat de twee bouwpakketten in maart werden geleverd is er door een aantal vrijwilligers enkele dagen per week gewerkt aan de realisatie van de nieuwe gastenverblijven. Dat was door de coronamaatregelen niet altijd makkelijk, maar door de werkzaamheden goed te verdelen kon er toch doorgegaan worden met de klus. Nadat de wagons in elkaar zijn gezet zijn ze in de beits gezet, geïsoleerd, en afgetimmerd. De verlichting en stopcontacten werden aangebracht waarna de wagons konden worden ingericht.

Ontbijt in toekomst i.s.m. T-huis
In samenwerking met onze Spoorpark buren van restaurant het T-huis willen we onze gasten een verzorgd ontbijt kunnen aanbieden. Op dit moment zijn we nog in gesprek met het T-huis om te kijken in welke vorm zij dit kunnen verzorgen voor ons. We houden je op de hoogte!

Voor een overnachting in één van de twee wagons vragen we € 80,00 voor 2 twee personen. Voor een derde en vierde gast komt er € 20,00 p.p.p.n. bij (bij verblijf in ‘De Dwarsligger’). Ontbijt bij het T-huis kun je zelf regelen of vraag ernaar bij ons aan de receptie, we helpen je graag!

De wagons kunnen nu geboekt worden via onze website. Liever iets meer kampeergevoel? Reserveer dan een tipi of kom fijn met je eigen tent of camper.

Meer nieuws:

Boek voordelig meerdere nachten in een tipi!

Boek voordelig meerdere nachten in een tipi!

Wil jij deze zomer er nog een paar dagen op uit om te genieten van een vakantie in Tilburg? Kom dan overnachten in één van onze tipi's in het Spoorpark! We hebben Festipi's voor 2 (à 3) personen en twee hele gave grote tipi's voor 4 en 6 personen.  Je kunt de tipi's...

Lees meer
Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, lidmaatschap en activiteiten KBO, uitstapjes, tuinieren... maar nu ook kamperen! Lekker met je gezin een paar dagen op vakantie in eigen stad...

Lees meer
Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Stadscamping Tilburg blijft graag optimistisch ook in deze moeilijke tijden. De coronamaatregelen worden vanaf 15 juni verder versoepeld. Dan mogen we onze fraaie sanitairgebouw weer in gebruik nemen en kunnen we alle kampeerders weer ontvangen. Voor uitbreiding van...

Lees meer