Selecteer een pagina

Tipi’s op Stadscamping in Spoorpark

In samenwerking met onze vrienden van Festipi gaan wij vanaf 1 juli a.s. ingerichte tipi’s te huur aanbieden op onze camping in het Spoorpark. Er worden vier grote tipi’s geplaatst voor 4 en 6 personen en vier kleinere tipi’s voor 2 tot 3 personen. De tipi’s worden voorzien van bedden en zijn vanaf vandaag te boeken via onze website.

Festipi is al jaren onze partner voor het plaatsen van fraaie tenten op onze evenementencampings. Voor o.a. Roadburn Festival en de Redhead Days zouden ze ook dit jaar weer de vrolijk gekleurde tipi’s bij ons komen neerzetten. Doordat het Coronavirus roet in het eten gooide gaat dat helaas niet door. Net als alle andere festivals waarvoor Festipi tentendorpen op zou gaan bouwen. De mannen van Festipi zijn echter niet bij de pakken neer gaan zitten en reizen nu het land door om overal in het land tipi’s op te bouwen bij mensen in de achtertuin onder de noemer ‘Backyard Camping’. En dus ook binnenkort bij ons in het Spoorpark, en daar zijn we ontzettend blij mee!

Tipi’s prima alternatief voor schoolkampen
Ook helpt Festipi scholen om op een alternatieve manier toch op schoolkamp te kunnen met groep 8. Ook op Stadscamping Tilburg is ruimte om in de tipi’s scholieren te ontvangen voor het afsluitende schoolkamp. Het Spoorpark biedt voldoende mogelijkheden om activiteiten te ondernemen tijdens het schoolkamp. Er is een skatebowl, pumptrack, beachvolley terrein en basketbalveld om lekker te sporten en te bewegen. Daarnaast een waterplein met beek om heerlijk met water te spelen en een groot grasveld voor nog meer speelvreugde. De Kempentoren biedt een prachtig uitzicht over de stad en er kan een heerlijke barbecue geörganiseerd worden op de camping, eventueel in samenwerking met het nabij gelegen restaurant het T-huis.

In de tipi’s kunnen we groepen tot 30 kinderen laten overnachten. Eventueel kunnen kinderen een eigen tentje bijplaatsen indien gewenst. Voor meer informatie over het reserveren van de tipi’s voor schoolkampen stuur je een mailtje naar info@stadscampingtilburg.nl.

Slaapwagons ook binnenkort te huur
Naast de tipi’s wordt momenteel alles in het werk gesteld door onze vrijwilligers om de twee slaapwagons gereed te krijgen vóór 1 juli. Er komt één tweepersoons wagon en één twee- tot vierpersoons wagon. Deze wagons bieden net iets meer comfort en luxe dan een tent. De wagons worden o.a. voorzien van stevige en opgemaakte bedden, een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker en worden verhuurd voor verblijf vanaf 2 nachten. Binnenkort meer info over deze wagons en dan zullen de wagons ook te reserveren zijn via onze website.

Tipi prijzen per nacht
Festipi voor 2 personen: € 52,50 *
Tipi voor 4 personen: € 82,50 *
Tipi voor 6 personen: € 107,50 *

* exclusief toeristenbelasting en (optionele) kosten voor beddengoed

 

 

 

 

 

Meer nieuws:

Boek voordelig meerdere nachten in een tipi!

Boek voordelig meerdere nachten in een tipi!

Wil jij deze zomer er nog een paar dagen op uit om te genieten van een vakantie in Tilburg? Kom dan overnachten in één van onze tipi's in het Spoorpark! We hebben Festipi's voor 2 (à 3) personen en twee hele gave grote tipi's voor 4 en 6 personen.  Je kunt de tipi's...

Lees meer
Slaapwagons nu te huur

Slaapwagons nu te huur

Vanaf dit weekend kun je overnachten in één van de twee nieuw gerealiseerde houten slaapwagons op Stadscamping Tilburg. Slaapwagon 'De Salon' biedt ruimte voor twee personen en 'De Dwarsligger' heeft plek voor twee tot vier personen. De houten wagons staan op de rails...

Lees meer
Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, lidmaatschap en activiteiten KBO, uitstapjes, tuinieren... maar nu ook kamperen! Lekker met je gezin een paar dagen op vakantie in eigen stad...

Lees meer