Tipi’s op Stadscamping in Spoorpark

In samenwerking met onze vrienden van Festipi gaan wij vanaf 1 juli a.s. ingerichte tipi’s te huur aanbieden op onze camping in het Spoorpark. Er worden vier grote tipi’s geplaatst voor 4 en 6 personen en vier kleinere tipi’s voor 2 tot 3 personen. De tipi’s worden voorzien van bedden en zijn vanaf vandaag te boeken via onze website.

Festipi is al jaren onze partner voor het plaatsen van fraaie tenten op onze evenementencampings. Voor o.a. Roadburn Festival en de Redhead Days zouden ze ook dit jaar weer de vrolijk gekleurde tipi’s bij ons komen neerzetten. Doordat het Coronavirus roet in het eten gooide gaat dat helaas niet door. Net als alle andere festivals waarvoor Festipi tentendorpen op zou gaan bouwen. De mannen van Festipi zijn echter niet bij de pakken neer gaan zitten en reizen nu het land door om overal in het land tipi’s op te bouwen bij mensen in de achtertuin onder de noemer ‘Backyard Camping’. En dus ook binnenkort bij ons in het Spoorpark, en daar zijn we ontzettend blij mee!

Tipi’s prima alternatief voor schoolkampen
Ook helpt Festipi scholen om op een alternatieve manier toch op schoolkamp te kunnen met groep 8. Ook op Stadscamping Tilburg is ruimte om in de tipi’s scholieren te ontvangen voor het afsluitende schoolkamp. Het Spoorpark biedt voldoende mogelijkheden om activiteiten te ondernemen tijdens het schoolkamp. Er is een skatebowl, pumptrack, beachvolley terrein en basketbalveld om lekker te sporten en te bewegen. Daarnaast een waterplein met beek om heerlijk met water te spelen en een groot grasveld voor nog meer speelvreugde. De Kempentoren biedt een prachtig uitzicht over de stad en er kan een heerlijke barbecue geörganiseerd worden op de camping, eventueel in samenwerking met het nabij gelegen restaurant het T-huis.

In de tipi’s kunnen we groepen tot 30 kinderen laten overnachten. Eventueel kunnen kinderen een eigen tentje bijplaatsen indien gewenst. Voor meer informatie over het reserveren van de tipi’s voor schoolkampen stuur je een mailtje naar info@stadscampingtilburg.nl.

Slaapwagons ook binnenkort te huur
Naast de tipi’s wordt momenteel alles in het werk gesteld door onze vrijwilligers om de twee slaapwagons gereed te krijgen vóór 1 juli. Er komt één tweepersoons wagon en één twee- tot vierpersoons wagon. Deze wagons bieden net iets meer comfort en luxe dan een tent. De wagons worden o.a. voorzien van stevige en opgemaakte bedden, een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker en worden verhuurd voor verblijf vanaf 2 nachten. Binnenkort meer info over deze wagons en dan zullen de wagons ook te reserveren zijn via onze website.

Tipi prijzen per nacht
Festipi voor 2 personen: € 52,50 *
Tipi voor 4 personen: € 82,50 *
Tipi voor 6 personen: € 107,50 *

* exclusief toeristenbelasting en (optionele) kosten voor beddengoed

 

 

 

 

 

vrijdag 22 mei 2020 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer