Selecteer een pagina

Skatekamp in afsluitend weekend schoolvakantie

In het weekend van vrijdag 3 t/m zondag 5 september a.s. organiseert Niels on Wheels de eerste editie van het Skatecamp op de Stadscamping in het Spoorpark! Voor kids een perfect weekend om andere skaters te leren kennen en natuurlijk veel te skaten.

Een weekend lang volgen de kinderen* inline skatelessen en daarnaast doen ze mee aan tal van andere activiteiten. Een toffe speurtocht, BBQ-en, kampvuur bouwen, skatefilms kijken, nóg meer skaten en er is een super vette skate sessie gepland met professionals.

Deelname aan het skatecamp kost € 120,00 incl. 2 overnachtingen in een huurtent op de Stadscamping, eten en drinken en deelname aan alle activiteiten! Na afloop zullen er nog een aftermovie en foto’s gestuurd worden naar alle deelnemers. Dat wordt 100% zeker een super vet weekend om de zomervakantie mee af te sluiten voordat je op maandag weer de schoolbanken in mag.

Inschrijven
Schrijf je in door een mailtje te sturen naar nielsonwheels21@gmail.com en doe mee met dit unieke skate weekend! Wacht niet te lang met aanmelden want vol = vol!

Meer info
Kijk voor meer info over het allereerste Skateweekend op nielsonwheels.eu/evenementen of bel met Niels op 06-34718896.

* minimale leeftijd voor deelname aan het skatecamp is 10 jaar, maximaal 18 jaar! (uitzonderingen in overleg)

Op de foto rechts: Sven Boekhorst in de skatebowl van het Spoorpark. Fotograaf: Niels Bazelmans.

Meer nieuws:

Met korting kamperen tijdens Festival Circolo

Met korting kamperen tijdens Festival Circolo

Tien dagen gevuld met het circus van nú verspreid over internationale voorstellingen vol spektakel, acrobatiek en humor. Dat is Festival Circolo. Het festival biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de...

Lees meer
Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Het komende weekend komt Kaatje van Crêperie Natuurlijk naar de stadscamping in het Spoorpark met haar knusse foodtruck. Op vrijdag, zaterdag en zondag voorziet ze onze gasten van de lekkerste biologische crêpes en galettes. Bij Crêperie Natuurlijk worden de...

Lees meer