Selecteer een pagina

Skatekamp in afsluitend weekend schoolvakantie

In het weekend van vrijdag 3 t/m zondag 5 september a.s. organiseert Niels on Wheels de eerste editie van het Skatecamp op de Stadscamping in het Spoorpark! Voor kids een perfect weekend om andere skaters te leren kennen en natuurlijk veel te skaten.

Een weekend lang volgen de kinderen* inline skatelessen en daarnaast doen ze mee aan tal van andere activiteiten. Een toffe speurtocht, BBQ-en, kampvuur bouwen, skatefilms kijken, nóg meer skaten en er is een super vette skate sessie gepland met professionals.

Deelname aan het skatecamp kost € 120,00 incl. 2 overnachtingen in een huurtent op de Stadscamping, eten en drinken en deelname aan alle activiteiten! Na afloop zullen er nog een aftermovie en foto’s gestuurd worden naar alle deelnemers. Dat wordt 100% zeker een super vet weekend om de zomervakantie mee af te sluiten voordat je op maandag weer de schoolbanken in mag.

Inschrijven
Schrijf je in door een mailtje te sturen naar nielsonwheels21@gmail.com en doe mee met dit unieke skate weekend! Wacht niet te lang met aanmelden want vol = vol!

Meer info
Kijk voor meer info over het allereerste Skateweekend op nielsonwheels.eu/evenementen of bel met Niels op 06-34718896.

* minimale leeftijd voor deelname aan het skatecamp is 10 jaar, maximaal 18 jaar! (uitzonderingen in overleg)

Op de foto rechts: Sven Boekhorst in de skatebowl van het Spoorpark. Fotograaf: Niels Bazelmans.

Meer nieuws:

Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

Nadat we dit seizoen al een samenwerking zijn gestart met De Ontbijtkeuken en De Pizzamobiel zijn we blij en trots dat we een nieuwe samenwerking kunnen aankondigen met een toffe lokale ondernemer. Want vanaf komend weekend kun je bij ons overnachten in de 'Hotdogkar'...

Lees meer
Veel Tilburgers kamperen in eigen stad

Veel Tilburgers kamperen in eigen stad

Vorig jaar was maar liefst één derde van onze gasten afkomstig uit Tilburg. Mede door de coronamaatregelen kozen velen ervoor dichtbij huis te blijven. Ook dit jaar hebben we al flink wat gasten uit onze eigen stad mogen verwelkomen. In de eerste helft van dit jaar...

Lees meer