Skatekamp in afsluitend weekend schoolvakantie

In het weekend van vrijdag 3 t/m zondag 5 september a.s. organiseert Niels on Wheels de eerste editie van het Skatecamp op de Stadscamping in het Spoorpark! Voor kids een perfect weekend om andere skaters te leren kennen en natuurlijk veel te skaten.

Een weekend lang volgen de kinderen* inline skatelessen en daarnaast doen ze mee aan tal van andere activiteiten. Een toffe speurtocht, BBQ-en, kampvuur bouwen, skatefilms kijken, nóg meer skaten en er is een super vette skate sessie gepland met professionals.

Deelname aan het skatecamp kost € 120,00 incl. 2 overnachtingen in een huurtent op de Stadscamping, eten en drinken en deelname aan alle activiteiten! Na afloop zullen er nog een aftermovie en foto’s gestuurd worden naar alle deelnemers. Dat wordt 100% zeker een super vet weekend om de zomervakantie mee af te sluiten voordat je op maandag weer de schoolbanken in mag.

Inschrijven
Schrijf je in door een mailtje te sturen naar nielsonwheels21@gmail.com en doe mee met dit unieke skate weekend! Wacht niet te lang met aanmelden want vol = vol!

Meer info
Kijk voor meer info over het allereerste Skateweekend op nielsonwheels.eu/evenementen of bel met Niels op 06-34718896.

* minimale leeftijd voor deelname aan het skatecamp is 10 jaar, maximaal 18 jaar! (uitzonderingen in overleg)

Op de foto rechts: Sven Boekhorst in de skatebowl van het Spoorpark. Fotograaf: Niels Bazelmans.

woensdag 7 juli 2021 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer