Selecteer een pagina

Skatekamp in afsluitend weekend schoolvakantie

In het weekend van vrijdag 3 t/m zondag 5 september a.s. organiseert Niels on Wheels de eerste editie van het Skatecamp op de Stadscamping in het Spoorpark! Voor kids een perfect weekend om andere skaters te leren kennen en natuurlijk veel te skaten.

Een weekend lang volgen de kinderen* inline skatelessen en daarnaast doen ze mee aan tal van andere activiteiten. Een toffe speurtocht, BBQ-en, kampvuur bouwen, skatefilms kijken, nóg meer skaten en er is een super vette skate sessie gepland met professionals.

Deelname aan het skatecamp kost € 120,00 incl. 2 overnachtingen in een huurtent op de Stadscamping, eten en drinken en deelname aan alle activiteiten! Na afloop zullen er nog een aftermovie en foto’s gestuurd worden naar alle deelnemers. Dat wordt 100% zeker een super vet weekend om de zomervakantie mee af te sluiten voordat je op maandag weer de schoolbanken in mag.

Inschrijven
Schrijf je in door een mailtje te sturen naar nielsonwheels21@gmail.com en doe mee met dit unieke skate weekend! Wacht niet te lang met aanmelden want vol = vol!

Meer info
Kijk voor meer info over het allereerste Skateweekend op nielsonwheels.eu/evenementen of bel met Niels op 06-34718896.

* minimale leeftijd voor deelname aan het skatecamp is 10 jaar, maximaal 18 jaar! (uitzonderingen in overleg)

Op de foto rechts: Sven Boekhorst in de skatebowl van het Spoorpark. Fotograaf: Niels Bazelmans.

Meer nieuws:

“Niet thuis op de bank zitten”

“Niet thuis op de bank zitten”

In de rubriek 'De gezichten achter de vrijwilligers' van Wijkkrant De Noordhoek gaat buurtbewoner Clemens Audenaerd op zoek naar de gezichten achter de vrijwilligers. In de laatste editie van deze rubriek is Rob Dingemans geportretteerd. Rob is één van onze...

Lees meer
Roadburn camping keert terug naar de stad

Roadburn camping keert terug naar de stad

Afgelopen dinsdag is de ticketverkoop voor Roadburn Festival 2022 gestart. Roadburn vindt in 2022 plaats van donderdag 21 tot en met zondag 24 april bij o.a. Poppodium 013 en de Koepelhal in de Spoorzone. Ook zijn de eerste namen bekendgemaakt. Vele duizenden gasten...

Lees meer