Selecteer een pagina

Roadburn keert terug in Spoorpark

Foto boven: De allereerste (nog onofficiële) Roadburn camping op het voormalige VGL terrein in april 2015.

De camping voor Festival Roadburn keert dit jaar terug in het Spoorpark. Nadat we de afgelopen twee edities noodgedwongen in een weiland in Moerenburg hebben georganiseerd zijn we ontzettend blij weer terug te keren op een vertrouwde plek.

De Roadburn Urban Campsite vindt plaats van woensdag 15 tot maandag 20 april. Zo’n 1.000 tot 1.200 (veelal buitenlandse) gasten komen dan kamperen met campers of tent of verblijven in één van de vele huuraccomodaties. Net als de afgelopen jaren zal de camping weer een kleurrijk geheel vormen met de komst van de Festipi tenten. Nieuw dit jaar zijn de ‘Festihut’ accomodaties, houten huisjes waar 4 gasten in stapelbedden kunnen overnachten.

‘Gaan we ooit nog terug?’ Dat was de eerste vraag die we bij de Tilburgse Stadscamping van de bezoekers van festival Roadburn kregen toen we twee jaar geleden uit moesten wijken naar een Moerenburg. Voor de inrichting van het Spoorpark moest de camping een paar jaar verkassen.

Gelukkig kunnen we nu bevestigen dat we inderdaad terugkeren op de plek die inmiddels flink veranderd is. In samenwerking met het T-Huis wordt de horeca verzorgd tijdens de Roadburn camping, maar ook de cateraars van het eerste uur zullen een plek krijgen in het Spoorpark medio april. Kijk hier voor meer info over de Roadburn camping. Tickets voor de camping kunnen gekocht worden via de officiële Roadburn website.

 

Meer nieuws:

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

[ Vanwege de verscherpte maatregelen rondom het Coronavirus is dit event geannuleerd. ] In het eerste weekend van oktober ontvangen we een groep studenten op de camping voor een bijzonder evenement: Fire and Ice. Tijdens dit event leren studenten 'in vuur en vlam' te...

Lees meer