Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Het komende weekend komt Kaatje van Crêperie Natuurlijk naar de stadscamping in het Spoorpark met haar knusse foodtruck. Op vrijdag, zaterdag en zondag voorziet ze onze gasten van de lekkerste biologische crêpes en galettes.

Bij Crêperie Natuurlijk worden de biologische crêpes & galettes à la minute gebakken. Spek, kaas en ei, gekarameliseerde appel met salted caramel of warme kersen met ijs, weet jij al wat je kiest? In haar gerechten maakt Kaatje zoveel als mogelijk gebruik van groenten, fruit en eieren uit eigen tuin, lekker vers dus!

Kaatje is geen onbekende voor onze camping. Zij stond al eerder op de door ons georganiseerde buurtcampings en andere festivalcampings. Komend weekend hebben wij enkele tientallen roodharige gasten te gast op onze camping. Zij komen vanaf vrijdag naar Tilburg voor de afgeslankte coronaproof editie van de Redhead Days. Ben je geen campinggast maar wil je ook graag een crêpe van Kaatje proeven? Wees welkom!

De foodtruck van Crêperie Natuurlijk is er vrijdag en zaterdag vanaf 16.30 uur en zondag vanaf 10.00 uur. Benieuwd naar wat je kunt kiezen? Bekijk hier het menu.

Pizzamobiel vanaf zaterdag 4 september weer
Komende zaterdag is de PizzaMobiel er niet  vanwege de tewaterlating van de Bakboot, een boot waarop pizza’s gebakken gaan worden in de Biesbos! Op zaterdag 4 september staat De Pizzamobiel weer op de camping.

door | woensdag 25 augustus 2021 | Nieuws

Meer nieuws:

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Stadscamping Tilburg zoekt campingbeheerders

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we op zoek naar Tilburgers voor beheerderstaken op onze unieke camping gelegen in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en aanspreekpunt van...

Lees meer
Elke zondag ontbijt van De Ontbijtkeuken op de Stadscamping

Elke zondag ontbijt van De Ontbijtkeuken op de Stadscamping

Gasten van Stadscamping Tilburg kunnen elke zondag een uniek en verrassende ontbijt laten bezorgen op de camping. In samenwerking met De Ontbijtkeuken.nl bieden we kampeerders de mogelijkheid online een verrassend ontbijt te bestellen dat in de ochtend vers op de...

Lees meer
Kamperen in Tilburg tijdens Best Kept Secret

Kamperen in Tilburg tijdens Best Kept Secret

Wil je tijdens Best Kept Secret wel kamperen, maar heb je geen zin in een megavolle festivalcamping? Boek dan nu je campingspot bij ons op de camping in het Spoorpark! Dan hoef je ook niet met een late trein of auto naar huis, maar blijf je gewoon lekker slapen in het...

Lees meer