Selecteer een pagina

Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Het komende weekend komt Kaatje van Crêperie Natuurlijk naar de stadscamping in het Spoorpark met haar knusse foodtruck. Op vrijdag, zaterdag en zondag voorziet ze onze gasten van de lekkerste biologische crêpes en galettes.

Bij Crêperie Natuurlijk worden de biologische crêpes & galettes à la minute gebakken. Spek, kaas en ei, gekarameliseerde appel met salted caramel of warme kersen met ijs, weet jij al wat je kiest? In haar gerechten maakt Kaatje zoveel als mogelijk gebruik van groenten, fruit en eieren uit eigen tuin, lekker vers dus!

Kaatje is geen onbekende voor onze camping. Zij stond al eerder op de door ons georganiseerde buurtcampings en andere festivalcampings. Komend weekend hebben wij enkele tientallen roodharige gasten te gast op onze camping. Zij komen vanaf vrijdag naar Tilburg voor de afgeslankte coronaproof editie van de Redhead Days. Ben je geen campinggast maar wil je ook graag een crêpe van Kaatje proeven? Wees welkom!

De foodtruck van Crêperie Natuurlijk is er vrijdag en zaterdag vanaf 16.30 uur en zondag vanaf 10.00 uur. Benieuwd naar wat je kunt kiezen? Bekijk hier het menu.

Pizzamobiel vanaf zaterdag 4 september weer
Komende zaterdag is de PizzaMobiel er niet  vanwege de tewaterlating van de Bakboot, een boot waarop pizza’s gebakken gaan worden in de Biesbos! Op zaterdag 4 september staat De Pizzamobiel weer op de camping.

Meer nieuws:

“Niet thuis op de bank zitten”

“Niet thuis op de bank zitten”

In de rubriek 'De gezichten achter de vrijwilligers' van Wijkkrant De Noordhoek gaat buurtbewoner Clemens Audenaerd op zoek naar de gezichten achter de vrijwilligers. In de laatste editie van deze rubriek is Rob Dingemans geportretteerd. Rob is één van onze...

Lees meer
Roadburn camping keert terug naar de stad

Roadburn camping keert terug naar de stad

Afgelopen dinsdag is de ticketverkoop voor Roadburn Festival 2022 gestart. Roadburn vindt in 2022 plaats van donderdag 21 tot en met zondag 24 april bij o.a. Poppodium 013 en de Koepelhal in de Spoorzone. Ook zijn de eerste namen bekendgemaakt. Vele duizenden gasten...

Lees meer