Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Het komende weekend komt Kaatje van Crêperie Natuurlijk naar de stadscamping in het Spoorpark met haar knusse foodtruck. Op vrijdag, zaterdag en zondag voorziet ze onze gasten van de lekkerste biologische crêpes en galettes.

Bij Crêperie Natuurlijk worden de biologische crêpes & galettes à la minute gebakken. Spek, kaas en ei, gekarameliseerde appel met salted caramel of warme kersen met ijs, weet jij al wat je kiest? In haar gerechten maakt Kaatje zoveel als mogelijk gebruik van groenten, fruit en eieren uit eigen tuin, lekker vers dus!

Kaatje is geen onbekende voor onze camping. Zij stond al eerder op de door ons georganiseerde buurtcampings en andere festivalcampings. Komend weekend hebben wij enkele tientallen roodharige gasten te gast op onze camping. Zij komen vanaf vrijdag naar Tilburg voor de afgeslankte coronaproof editie van de Redhead Days. Ben je geen campinggast maar wil je ook graag een crêpe van Kaatje proeven? Wees welkom!

De foodtruck van Crêperie Natuurlijk is er vrijdag en zaterdag vanaf 16.30 uur en zondag vanaf 10.00 uur. Benieuwd naar wat je kunt kiezen? Bekijk hier het menu.

Pizzamobiel vanaf zaterdag 4 september weer
Komende zaterdag is de PizzaMobiel er niet  vanwege de tewaterlating van de Bakboot, een boot waarop pizza’s gebakken gaan worden in de Biesbos! Op zaterdag 4 september staat De Pizzamobiel weer op de camping.

Meer nieuws:

Buurtcamping verhuist naar Tilburg Noord

Buurtcamping verhuist naar Tilburg Noord

Met veel plezier hebben wij van 2016 t/m 2019 De Buurtcamping georganiseerd. De eerste twee keer op het voormalige Van Gend & Loos terrein (waar nu het Spoorpark is), in 2018 op het terrein van de voormalige voetbalvereniging NOAD en in 2019 in het toen pas...

Lees meer
Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, uitstapjes, tuinieren... maar nu ook kamperen! Lekker met je gezin een paar dagen op vakantie in eigen stad bij ons op de camping in het...

Lees meer
Vouwwagen ‘De Balg’ nieuw op Stadscamping

Vouwwagen ‘De Balg’ nieuw op Stadscamping

Wat doe je met een vouwwagen als je zelf niet meer wilt kamperen, maar wel andere mensen er blij mee wilt maken? Dan ga je op zoek naar een mooie plek waar het nog enkele seizoenen dienst kan doen waarvoor het bedoeld is; om in te kamperen. Via Mooi Zo Goed Zo...

Lees meer