Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Het komende weekend komt Kaatje van Crêperie Natuurlijk naar de stadscamping in het Spoorpark met haar knusse foodtruck. Op vrijdag, zaterdag en zondag voorziet ze onze gasten van de lekkerste biologische crêpes en galettes.

Bij Crêperie Natuurlijk worden de biologische crêpes & galettes à la minute gebakken. Spek, kaas en ei, gekarameliseerde appel met salted caramel of warme kersen met ijs, weet jij al wat je kiest? In haar gerechten maakt Kaatje zoveel als mogelijk gebruik van groenten, fruit en eieren uit eigen tuin, lekker vers dus!

Kaatje is geen onbekende voor onze camping. Zij stond al eerder op de door ons georganiseerde buurtcampings en andere festivalcampings. Komend weekend hebben wij enkele tientallen roodharige gasten te gast op onze camping. Zij komen vanaf vrijdag naar Tilburg voor de afgeslankte coronaproof editie van de Redhead Days. Ben je geen campinggast maar wil je ook graag een crêpe van Kaatje proeven? Wees welkom!

De foodtruck van Crêperie Natuurlijk is er vrijdag en zaterdag vanaf 16.30 uur en zondag vanaf 10.00 uur. Benieuwd naar wat je kunt kiezen? Bekijk hier het menu.

Pizzamobiel vanaf zaterdag 4 september weer
Komende zaterdag is de PizzaMobiel er niet  vanwege de tewaterlating van de Bakboot, een boot waarop pizza’s gebakken gaan worden in de Biesbos! Op zaterdag 4 september staat De Pizzamobiel weer op de camping.

woensdag 25 augustus 2021 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer