Selecteer een pagina

Pannenkoeken van Crêperie Natuurlijk in Redheads weekend

Het komende weekend komt Kaatje van Crêperie Natuurlijk naar de stadscamping in het Spoorpark met haar knusse foodtruck. Op vrijdag, zaterdag en zondag voorziet ze onze gasten van de lekkerste biologische crêpes en galettes.

Bij Crêperie Natuurlijk worden de biologische crêpes & galettes à la minute gebakken. Spek, kaas en ei, gekarameliseerde appel met salted caramel of warme kersen met ijs, weet jij al wat je kiest? In haar gerechten maakt Kaatje zoveel als mogelijk gebruik van groenten, fruit en eieren uit eigen tuin, lekker vers dus!

Kaatje is geen onbekende voor onze camping. Zij stond al eerder op de door ons georganiseerde buurtcampings en andere festivalcampings. Komend weekend hebben wij enkele tientallen roodharige gasten te gast op onze camping. Zij komen vanaf vrijdag naar Tilburg voor de afgeslankte coronaproof editie van de Redhead Days. Ben je geen campinggast maar wil je ook graag een crêpe van Kaatje proeven? Wees welkom!

De foodtruck van Crêperie Natuurlijk is er vrijdag en zaterdag vanaf 16.30 uur en zondag vanaf 10.00 uur. Benieuwd naar wat je kunt kiezen? Bekijk hier het menu.

Pizzamobiel vanaf zaterdag 4 september weer
Komende zaterdag is de PizzaMobiel er niet  vanwege de tewaterlating van de Bakboot, een boot waarop pizza’s gebakken gaan worden in de Biesbos! Op zaterdag 4 september staat De Pizzamobiel weer op de camping.

Meer nieuws:

Met korting kamperen tijdens Festival Circolo

Met korting kamperen tijdens Festival Circolo

Tien dagen gevuld met het circus van nú verspreid over internationale voorstellingen vol spektakel, acrobatiek en humor. Dat is Festival Circolo. Het festival biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de...

Lees meer
Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

Nadat we dit seizoen al een samenwerking zijn gestart met De Ontbijtkeuken en De Pizzamobiel zijn we blij en trots dat we een nieuwe samenwerking kunnen aankondigen met een toffe lokale ondernemer. Want vanaf komend weekend kun je bij ons overnachten in de 'Hotdogkar'...

Lees meer