Corona en kamperen op de Stadscamping

Nu de lente dan eindelijk een klein beetje lijkt door te breken wil iedereen heel graag naar buiten. Ook op de Stadscamping zien we dat gelukkig terug in onze bezoekcijfers. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee want wat is er nou fijner dan lekker voor je tentje of camper te genieten van een welverdiende (korte) vakantie? 

Ondanks dat kamperen in de buitenlucht gebeurt, moeten we ons nog wel altijd aan de geldende Coronaregels houden zoals die er ook zijn als je thuis bent. Handen wassen, afstand houden en je laten testen bij klachten zijn inmiddels vanzelfsprekend.

Bezoek ontvangen
Kom je bij ons kamperen? Leuk! Wil je bezoek ontvangen? Dan kan dat, maar net als thuis mag je maximaal twee bezoekers ontvangen (m.u.v. kinderen). Bezoekers dienen zich aan te melden en te registreren bij onze receptie. Alle bezoekers moeten vóór 23.00 uur het campingterrein verlaten.

Groepen en (verjaardags)feestjes
Vanwege de geldende maatregelen is het momenteel nog niet mogelijk groepen te laten kamperen op de Stadscamping. Kom je met meerdere huishoudens kamperen dan is dat uiteraard mogelijk. Elk huishouden reserveert dan een plek voor het eigen kampeermiddel en het aantal gasten. Ook voor deze huishoudens gelden de eerder genoemde bezoekregels.

Wil je je verjaardag vieren op de stadscamping?
Ook dan gelden de regels dat je maximaal twee bezoekers (m.u.v. kinderen) mag ontvangen. Daarnaast zijn onze campingregels van toepassing. Dat betekent o.a. dat het na 23.00 uur fluisterstil is, dat er geen muziek meer aan staat en dat je bezoek naar huis is.

Samen houden we het gezellig!
Omdat wij een stadscamping zijn hebben onze gasten niet alleen te maken met buren op de camping zelf, maar ook met buren die naast het Spoorpark wonen. Omdat we onze buren graag te vriend willen houden vragen we je te houden aan onze regels. Ben je zelf gast op de camping en ervaar je overlast? Laat het ons dan weten.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar kamperen@stadscampingtilburg.nl.

 

woensdag 28 april 2021 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer