Corona en kamperen op de Stadscamping

Nu de lente dan eindelijk een klein beetje lijkt door te breken wil iedereen heel graag naar buiten. Ook op de Stadscamping zien we dat gelukkig terug in onze bezoekcijfers. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee want wat is er nou fijner dan lekker voor je tentje of camper te genieten van een welverdiende (korte) vakantie? 

Ondanks dat kamperen in de buitenlucht gebeurt, moeten we ons nog wel altijd aan de geldende Coronaregels houden zoals die er ook zijn als je thuis bent. Handen wassen, afstand houden en je laten testen bij klachten zijn inmiddels vanzelfsprekend.

Bezoek ontvangen
Kom je bij ons kamperen? Leuk! Wil je bezoek ontvangen? Dan kan dat, maar net als thuis mag je maximaal twee bezoekers ontvangen (m.u.v. kinderen). Bezoekers dienen zich aan te melden en te registreren bij onze receptie. Alle bezoekers moeten vóór 23.00 uur het campingterrein verlaten.

Groepen en (verjaardags)feestjes
Vanwege de geldende maatregelen is het momenteel nog niet mogelijk groepen te laten kamperen op de Stadscamping. Kom je met meerdere huishoudens kamperen dan is dat uiteraard mogelijk. Elk huishouden reserveert dan een plek voor het eigen kampeermiddel en het aantal gasten. Ook voor deze huishoudens gelden de eerder genoemde bezoekregels.

Wil je je verjaardag vieren op de stadscamping?
Ook dan gelden de regels dat je maximaal twee bezoekers (m.u.v. kinderen) mag ontvangen. Daarnaast zijn onze campingregels van toepassing. Dat betekent o.a. dat het na 23.00 uur fluisterstil is, dat er geen muziek meer aan staat en dat je bezoek naar huis is.

Samen houden we het gezellig!
Omdat wij een stadscamping zijn hebben onze gasten niet alleen te maken met buren op de camping zelf, maar ook met buren die naast het Spoorpark wonen. Omdat we onze buren graag te vriend willen houden vragen we je te houden aan onze regels. Ben je zelf gast op de camping en ervaar je overlast? Laat het ons dan weten.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar kamperen@stadscampingtilburg.nl.

 

Meer nieuws:

Buurtcamping verhuist naar Tilburg Noord

Buurtcamping verhuist naar Tilburg Noord

Met veel plezier hebben wij van 2016 t/m 2019 De Buurtcamping georganiseerd. De eerste twee keer op het voormalige Van Gend & Loos terrein (waar nu het Spoorpark is), in 2018 op het terrein van de voormalige voetbalvereniging NOAD en in 2019 in het toen pas...

Lees meer
Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Op vakantie in eigen stad met de meedoenregeling

Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, uitstapjes, tuinieren... maar nu ook kamperen! Lekker met je gezin een paar dagen op vakantie in eigen stad bij ons op de camping in het...

Lees meer
Vouwwagen ‘De Balg’ nieuw op Stadscamping

Vouwwagen ‘De Balg’ nieuw op Stadscamping

Wat doe je met een vouwwagen als je zelf niet meer wilt kamperen, maar wel andere mensen er blij mee wilt maken? Dan ga je op zoek naar een mooie plek waar het nog enkele seizoenen dienst kan doen waarvoor het bedoeld is; om in te kamperen. Via Mooi Zo Goed Zo...

Lees meer