Selecteer een pagina

Boek voordelig meerdere nachten in een tipi!

Wil jij deze zomer er nog een paar dagen op uit om te genieten van een vakantie in Tilburg? Kom dan overnachten in één van onze tipi’s in het Spoorpark! We hebben Festipi’s voor 2 (à 3) personen en twee hele gave grote tipi’s voor 4 en 6 personen.  Je kunt de tipi’s nu nog t/m eind september boeken.

Lang weekend of midweek voordeliger
Boek je een tipi voor meerdere dagen? Dan ben je een stuk voordeliger uit! Bekijk de prijzen op de tarieven pagina of bereken de kosten voor je verblijf eenvoudig via onze boeking tool.

De tipi’s zijn standaard voorzien van electriciteit en slaapmatten/stretchers. In de Festipi liggen standaard inflatable slaapmatten, in de grote tipi’s staan stretchbedden. Wil je zelf geen beddengoed meenemen? Dan kun je linnengoed (kussen met sloop en slaapzak) bijhuren bij het reserveren van de tipi.

Lees ook: Tipi’s op Stadscamping in Spoorpark

 

 

 

 

Meer nieuws:

Feicko Kooistra nieuwe penningmeester Stadscamping Tilburg

Feicko Kooistra nieuwe penningmeester Stadscamping Tilburg

Met ingang van 1 februari 2021 is Feicko Kooistra de nieuwe penningmeester van stichting Stadscamping Tilburg. Feicko neemt het stokje over van Erik Aalbers die sinds 1 november 2017 penningmeester was binnen ons bestuur. Erik is van grote betekenis geweest voor het...

Lees meer