Boek voordelig meerdere nachten in een tipi!

Wil jij deze zomer er nog een paar dagen op uit om te genieten van een vakantie in Tilburg? Kom dan overnachten in één van onze tipi’s in het Spoorpark! We hebben Festipi’s voor 2 (à 3) personen en twee hele gave grote tipi’s voor 4 en 6 personen.  Je kunt de tipi’s nu nog t/m eind september boeken.

Lang weekend of midweek voordeliger
Boek je een tipi voor meerdere dagen? Dan ben je een stuk voordeliger uit! Bekijk de prijzen op de tarieven pagina of bereken de kosten voor je verblijf eenvoudig via onze boeking tool.

De tipi’s zijn standaard voorzien van electriciteit en slaapmatten/stretchers. In de Festipi liggen standaard inflatable slaapmatten, in de grote tipi’s staan stretchbedden. Wil je zelf geen beddengoed meenemen? Dan kun je linnengoed (kussen met sloop en slaapzak) bijhuren bij het reserveren van de tipi.

Lees ook: Tipi’s op Stadscamping in Spoorpark

 

 

 

 

dinsdag 11 augustus 2020 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer