Selecteer een pagina

Boek voordelig meerdere nachten in een tipi!

Wil jij deze zomer er nog een paar dagen op uit om te genieten van een vakantie in Tilburg? Kom dan overnachten in één van onze tipi’s in het Spoorpark! We hebben Festipi’s voor 2 (à 3) personen en twee hele gave grote tipi’s voor 4 en 6 personen.  Je kunt de tipi’s nu nog t/m eind september boeken.

Lang weekend of midweek voordeliger
Boek je een tipi voor meerdere dagen? Dan ben je een stuk voordeliger uit! Bekijk de prijzen op de tarieven pagina of bereken de kosten voor je verblijf eenvoudig via onze boeking tool.

De tipi’s zijn standaard voorzien van electriciteit en slaapmatten/stretchers. In de Festipi liggen standaard inflatable slaapmatten, in de grote tipi’s staan stretchbedden. Wil je zelf geen beddengoed meenemen? Dan kun je linnengoed (kussen met sloop en slaapzak) bijhuren bij het reserveren van de tipi.

Lees ook: Tipi’s op Stadscamping in Spoorpark

 

 

 

 

Meer nieuws:

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

In het eerste weekend van oktober ontvangen we een groep studenten op de camping voor een bijzonder evenement: Fire and Ice. Tijdens dit event leren studenten 'in vuur en vlam' te staan om hun doelen te bereiken en hoe je in elke situatie koel kunt blijven. De...

Lees meer
Penningmeester gezocht voor Stichting Stadscamping Tilburg

Penningmeester gezocht voor Stichting Stadscamping Tilburg

Stichting Stadscamping Tilburg is één van de kwartiermakers van het Spoorpark. Als eerste gebruiker van het Van Gend & Loos terrein organiseren we sinds de zomer van 2014 (festival)campings in Tilburg. In het prachtige nieuwe Spoorpark ligt sinds de zomer van 2019...

Lees meer