Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

door | vrijdag 16 juni 2023 | Acties, Evenementen, Nieuws

In het weekend van 24 & 25 juni kun je weer genieten van de lekkerste live muziek tijdens Spoorpark LIVE! Met: Krezip, DI-RECT, Son Mieux, Kraantje Pappie, Jungle by Night, Froukje, DeWolff & Dawn Brothers, Prins S. en de Geit, S10 en nog veel méér!

Met nog maar enkele dagen tot het festival losbarst, gaat het hard met de kaarten voor zowel de zaterdag als de zondag. Stadscamping Tilburg heeft nog twee weekendtickets op de kop weten te tikken en ook hebben we onze supercozy caravan ‘De Coupé’ voor jou gereserveerd!

Wil jij een weekend lang genieten van de lekkerste muziek en zo vanuit je caravan het festivalterrein op rollen? Zorg dan dat je ons en Spoorpark LIVE volgt op Instagram, Facebook of Twitter en laat weten met wie jij graag een weekend naar Spoorpark LIVE wil met verblijf op de Stadscamping! Vier jij de Tilburgse zomer met ons tijdens Spoorpark LIVE?

Wil je zeker zijn van tickets? Koop dan hier direct je tickets voor het festival.

De line-up van Spoorpark LIVE
Ook tijdens Spoorpark LIVE belooft het schitterend weer te worden!

Meer nieuws:

O kom hier es kijken…

O kom hier es kijken…

Op 5 decembier vieren we de verjaardag van Sinterklaas. In menig huiskamer wordt pakjesavond gevierd. Soms uitbundig met veel cadeau's en zoetigheid, maar ook ingetogen met een gedicht of een surprise. Namens de vrijwilligers van Stadscamping Tilburg mogen we ook een...

Lees meer
Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor beheerderstaken op onze knusse camping in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en...

Lees meer