Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

In het weekend van 24 & 25 juni kun je weer genieten van de lekkerste live muziek tijdens Spoorpark LIVE! Met: Krezip, DI-RECT, Son Mieux, Kraantje Pappie, Jungle by Night, Froukje, DeWolff & Dawn Brothers, Prins S. en de Geit, S10 en nog veel méér!

Met nog maar enkele dagen tot het festival losbarst, gaat het hard met de kaarten voor zowel de zaterdag als de zondag. Stadscamping Tilburg heeft nog twee weekendtickets op de kop weten te tikken en ook hebben we onze supercozy caravan ‘De Coupé’ voor jou gereserveerd!

Wil jij een weekend lang genieten van de lekkerste muziek en zo vanuit je caravan het festivalterrein op rollen? Zorg dan dat je ons en Spoorpark LIVE volgt op Instagram, Facebook of Twitter en laat weten met wie jij graag een weekend naar Spoorpark LIVE wil met verblijf op de Stadscamping! Vier jij de Tilburgse zomer met ons tijdens Spoorpark LIVE?

Wil je zeker zijn van tickets? Koop dan hier direct je tickets voor het festival.

vrijdag 16 juni 2023 | Acties, Evenementen, Nieuws

De line-up van Spoorpark LIVE
Ook tijdens Spoorpark LIVE belooft het schitterend weer te worden!

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer