Woolstock Winterfest in Kaffee Lambiek

Op zaterdag 4 februari a.s. organiseren Stadscamping Tilburg en festival Woolstock een feestje in Kaffee Lambiek. Met optredens van The Jerry Hormone Ego Trip, De Bossen, Malibu en de dj’s van See Buy Draai.

De Bossen
Heel af en toe doen ze nog eens een optreden: zoals in 2011 in Mechelen en een jaar of 2 geleden in Het Bos in Antwerpen en nu dus 4 februari op het Woolstock Winterfest. Handelsmerken van de groep zijn een eclectische muzieksmaak (gaande van Cramps, The Shangri-Las, Sonic Youth, Motown, Violent Femmes en The Jayhawks tot The Ramones), vunzige teksten, meerstemmige zangpartijen en een rauw en ietwat amateuristisch groepsgeluid.
De legendarische plaat ‘The Girl Collection’ staat vol met pop-songs over auto’s, seks, bloemenmeisjes, seks, Phil Spector, seks, zeepbellen en andere onontkoombare onderwerpen. We hebben ze allemaal gezien als voorprogramma van Dead Moon in 013 of in 1998 in de Charlie op Lowlands. Nu terug van weggeweest!

The Jerry Hormone Ego Trip
Jerry Hormone speelde eerder o.a. in de Rotterdamse punkband the Apers en in Anne Frank Zappa met Elle Bandita en heeft al meer dan 100 kinderboeken over de ondertussen beroemde Borre geschreven.Nu maakt hij rock ’n roll met vier jonge gastjes en zingt hij met Rotterdamse tongval grappige liedjes over meisjes (en soms ook over iets anders).

// facebook.com/thejerryhormoneegotrip

Malibu
Nederlandstalige slacker hiphop met teksten over mensen met goede bedoelingen, professoren, slackers, wolven, hippies en zielepieten.

// facebook.com/malibumuziek

Adres: Kaffee Lambiek, Wilhelminapark 66 Tilburg | Entree: gratis | Aanvang: 20:00 uur | meer info

dinsdag 17 januari 2017 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer