Vrijwilligers informatieavond Stadscamping Tilburg 2020

Op dinsdag 18 februari organiseert Stadscamping Tilburg een informatieavond over het komende campingseizoen. Deze avond is speciaal voor vrijwilligers, zowel de mensen die ons al vele jaren met veel inzet helpen als nieuwe vrijwilligers! Lijkt het jou leuk om komend campingseizoen te helpen als vrijwilliger op één van onze festivalcampings of op onze ‘minicamping’ in het Spoorpark? Kom dan op dinsdagavond 18 februari a.s. naar het ‘gele gebouw’ bij het Spoorpark!

Voor degenen die de Stadscamping nog niet (zo goed) kennen zullen we kort vertellen wie we zijn en wat we doen. In aanloop naar het seizoen hebben we nog heel wat leuke klusjes gepland en ook daarbij kunnen we ieders hulp goed gebruiken, mensen met minimaal één rechterhand zijn dus meer dan welkom!

Daarnaast zullen we vertellen wat we verwachten van onze vrijwilligers en wat je als vrijwilliger bij de Stadscamping kunt verwachten van ons. We sluiten de avond af met een gezellige napraat met een glaasje fris, biertje of wijntje, want gezelligheid en sfeer… dat vinden we heel belangrijk ook!

Last but not least… Voor iedereen die zich vantevoren aanmeld via onze website via het formulier onderaan dit bericht ligt een leuke verrassing klaar!

Dindagavond 18 februari vanaf 19:30 uur staat er koffie en thee met wat lekkers klaar, om 20:00 uur beginnen we met het programma.

Aanmeldformulier

  Heb je allergieën of andere speciale eetwensen? *

  * verplicht invullen

  woensdag 12 februari 2020 | Nieuws

  Meer nieuws:

  Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

  Brabant Maatjes kampeerweekend op Stadscamping Tilburg

  In  het weekend van 12 t/m 14 juli organiseert Brabant Maatjes i.s.m. Stadscamping Tilburg het 'Brabant Maatjes Kampeerweekend' op onze camping in het Spoorpark. In dit kampeerweekend kunnen deelnemers een weekend lang vakantie vieren samen, samen gezellig barbecuëen...

  Lees meer
  Campingsjef gezocht

  Campingsjef gezocht

  Stichting Stadscamping Tilburg zoekt een campingsjef/sociaal ondernemer Voor deze leukste baan van Tilburg zoeken we iemand met een ondernemende inslag, met hart voor kamperen en met een bijkans nog groter hart voor mensen. Iemand die houdt van de levendigheid van...

  Lees meer