Vrijwilligers informatieavond Stadscamping Tilburg 2020

door | woensdag 12 februari 2020 | Nieuws

Op dinsdag 18 februari organiseert Stadscamping Tilburg een informatieavond over het komende campingseizoen. Deze avond is speciaal voor vrijwilligers, zowel de mensen die ons al vele jaren met veel inzet helpen als nieuwe vrijwilligers! Lijkt het jou leuk om komend campingseizoen te helpen als vrijwilliger op één van onze festivalcampings of op onze ‘minicamping’ in het Spoorpark? Kom dan op dinsdagavond 18 februari a.s. naar het ‘gele gebouw’ bij het Spoorpark!

Voor degenen die de Stadscamping nog niet (zo goed) kennen zullen we kort vertellen wie we zijn en wat we doen. In aanloop naar het seizoen hebben we nog heel wat leuke klusjes gepland en ook daarbij kunnen we ieders hulp goed gebruiken, mensen met minimaal één rechterhand zijn dus meer dan welkom!

Daarnaast zullen we vertellen wat we verwachten van onze vrijwilligers en wat je als vrijwilliger bij de Stadscamping kunt verwachten van ons. We sluiten de avond af met een gezellige napraat met een glaasje fris, biertje of wijntje, want gezelligheid en sfeer… dat vinden we heel belangrijk ook!

Last but not least… Voor iedereen die zich vantevoren aanmeld via onze website via het formulier onderaan dit bericht ligt een leuke verrassing klaar!

Dindagavond 18 februari vanaf 19:30 uur staat er koffie en thee met wat lekkers klaar, om 20:00 uur beginnen we met het programma.

Aanmeldformulier

  Heb je allergieën of andere speciale eetwensen? *

  * verplicht invullen

  Meer nieuws:

  Stadscamping schenkt eerlijke koffie van Café Matagalpa

  Stadscamping schenkt eerlijke koffie van Café Matagalpa

  Met ingang van dit seizoen schenken wij koffie gemaakt van de verse koffiebonen van Café Matagalpa. De koffie van Café Matagalpa komt uit de gelijknamige stad in Nicaragua en is een initiatief van de Stichting Stedenband Tilburg Matagalpa. De relatie met Matagalpa...

  Lees meer
  Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

  Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

  Denk je aan Koningsdag, dan denk je natuurlijk aan een vrijmarkt. Stadscamping Tilburg geeft je de kans om dit jaar tijdens Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark, haal je schuur,...

  Lees meer
  Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

  Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

  Vind jij het fijn om lekker buiten bezig te zijn, heb je één of meer groene vingers en ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor beheer en onderhoud van het groen op ons kampeerterrein. Onze camping bestaat voor een...

  Lees meer