Selecteer een pagina

Vrijwilligers informatieavond Stadscamping Tilburg 2020

Op dinsdag 18 februari organiseert Stadscamping Tilburg een informatieavond over het komende campingseizoen. Deze avond is speciaal voor vrijwilligers, zowel de mensen die ons al vele jaren met veel inzet helpen als nieuwe vrijwilligers! Lijkt het jou leuk om komend campingseizoen te helpen als vrijwilliger op één van onze festivalcampings of op onze ‘minicamping’ in het Spoorpark? Kom dan op dinsdagavond 18 februari a.s. naar het ‘gele gebouw’ bij het Spoorpark!

Voor degenen die de Stadscamping nog niet (zo goed) kennen zullen we kort vertellen wie we zijn en wat we doen. In aanloop naar het seizoen hebben we nog heel wat leuke klusjes gepland en ook daarbij kunnen we ieders hulp goed gebruiken, mensen met minimaal één rechterhand zijn dus meer dan welkom!

Daarnaast zullen we vertellen wat we verwachten van onze vrijwilligers en wat je als vrijwilliger bij de Stadscamping kunt verwachten van ons. We sluiten de avond af met een gezellige napraat met een glaasje fris, biertje of wijntje, want gezelligheid en sfeer… dat vinden we heel belangrijk ook!

Last but not least… Voor iedereen die zich vantevoren aanmeld via onze website via het formulier onderaan dit bericht ligt een leuke verrassing klaar!

Dindagavond 18 februari vanaf 19:30 uur staat er koffie en thee met wat lekkers klaar, om 20:00 uur beginnen we met het programma.

Aanmeldformulier

  Ja, ik kom naar de informatieavond op dinsdag 18 februari
  Ik kom alleenIk neem iemand mee, namelijk:

  * verplicht invullen

  Meer nieuws:

  Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

  Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

  Nadat we dit seizoen al een samenwerking zijn gestart met De Ontbijtkeuken en De Pizzamobiel zijn we blij en trots dat we een nieuwe samenwerking kunnen aankondigen met een toffe lokale ondernemer. Want vanaf komend weekend kun je bij ons overnachten in de 'Hotdogkar'...

  Lees meer
  Veel Tilburgers kamperen in eigen stad

  Veel Tilburgers kamperen in eigen stad

  Vorig jaar was maar liefst één derde van onze gasten afkomstig uit Tilburg. Mede door de coronamaatregelen kozen velen ervoor dichtbij huis te blijven. Ook dit jaar hebben we al flink wat gasten uit onze eigen stad mogen verwelkomen. In de eerste helft van dit jaar...

  Lees meer
  Skatekamp in afsluitend weekend schoolvakantie

  Skatekamp in afsluitend weekend schoolvakantie

  In het weekend van vrijdag 3 t/m zondag 5 september a.s. organiseert Niels on Wheels de eerste editie van het Skatecamp op de Stadscamping in het Spoorpark! Voor kids een perfect weekend om andere skaters te leren kennen en natuurlijk veel te skaten. Een weekend lang...

  Lees meer