Vrijwilligers informatieavond Stadscamping Tilburg 2020

Op dinsdag 18 februari organiseert Stadscamping Tilburg een informatieavond over het komende campingseizoen. Deze avond is speciaal voor vrijwilligers, zowel de mensen die ons al vele jaren met veel inzet helpen als nieuwe vrijwilligers! Lijkt het jou leuk om komend campingseizoen te helpen als vrijwilliger op één van onze festivalcampings of op onze ‘minicamping’ in het Spoorpark? Kom dan op dinsdagavond 18 februari a.s. naar het ‘gele gebouw’ bij het Spoorpark!

Voor degenen die de Stadscamping nog niet (zo goed) kennen zullen we kort vertellen wie we zijn en wat we doen. In aanloop naar het seizoen hebben we nog heel wat leuke klusjes gepland en ook daarbij kunnen we ieders hulp goed gebruiken, mensen met minimaal één rechterhand zijn dus meer dan welkom!

Daarnaast zullen we vertellen wat we verwachten van onze vrijwilligers en wat je als vrijwilliger bij de Stadscamping kunt verwachten van ons. We sluiten de avond af met een gezellige napraat met een glaasje fris, biertje of wijntje, want gezelligheid en sfeer… dat vinden we heel belangrijk ook!

Last but not least… Voor iedereen die zich vantevoren aanmeld via onze website via het formulier onderaan dit bericht ligt een leuke verrassing klaar!

Dindagavond 18 februari vanaf 19:30 uur staat er koffie en thee met wat lekkers klaar, om 20:00 uur beginnen we met het programma.

Aanmeldformulier

    Heb je allergieën of andere speciale eetwensen? *

    * verplicht invullen

    woensdag 12 februari 2020 | Nieuws

    Meer nieuws:

    Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

    Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

    Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

    Lees meer
    Energietoeslag vanaf 1 maart

    Energietoeslag vanaf 1 maart

    Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

    Lees meer