Vrijwilligers informatieavond Stadscamping Tilburg 2020

door | woensdag 12 februari 2020 | Nieuws

Op dinsdag 18 februari organiseert Stadscamping Tilburg een informatieavond over het komende campingseizoen. Deze avond is speciaal voor vrijwilligers, zowel de mensen die ons al vele jaren met veel inzet helpen als nieuwe vrijwilligers! Lijkt het jou leuk om komend campingseizoen te helpen als vrijwilliger op één van onze festivalcampings of op onze ‘minicamping’ in het Spoorpark? Kom dan op dinsdagavond 18 februari a.s. naar het ‘gele gebouw’ bij het Spoorpark!

Voor degenen die de Stadscamping nog niet (zo goed) kennen zullen we kort vertellen wie we zijn en wat we doen. In aanloop naar het seizoen hebben we nog heel wat leuke klusjes gepland en ook daarbij kunnen we ieders hulp goed gebruiken, mensen met minimaal één rechterhand zijn dus meer dan welkom!

Daarnaast zullen we vertellen wat we verwachten van onze vrijwilligers en wat je als vrijwilliger bij de Stadscamping kunt verwachten van ons. We sluiten de avond af met een gezellige napraat met een glaasje fris, biertje of wijntje, want gezelligheid en sfeer… dat vinden we heel belangrijk ook!

Last but not least… Voor iedereen die zich vantevoren aanmeld via onze website via het formulier onderaan dit bericht ligt een leuke verrassing klaar!

Dindagavond 18 februari vanaf 19:30 uur staat er koffie en thee met wat lekkers klaar, om 20:00 uur beginnen we met het programma.

Aanmeldformulier

  Heb je allergieën of andere speciale eetwensen? *

  * verplicht invullen

  Meer nieuws:

  Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

  Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

  Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor beheerderstaken op onze knusse camping in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en...

  Lees meer
  Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

  Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

  In het weekend van 24 & 25 juni kun je weer genieten van de lekkerste live muziek tijdens Spoorpark LIVE! Met: Krezip, DI-RECT, Son Mieux, Kraantje Pappie, Jungle by Night, Froukje, DeWolff & Dawn Brothers, Prins S. en de Geit, S10 en nog veel méér! Met nog...

  Lees meer