Vouwwagen ‘De Balg’ nieuw op Stadscamping

Wat doe je met een vouwwagen als je zelf niet meer wilt kamperen, maar wel andere mensen er blij mee wilt maken? Dan ga je op zoek naar een mooie plek waar het nog enkele seizoenen dienst kan doen waarvoor het bedoeld is; om in te kamperen.

Via Mooi Zo Goed Zo Tilburg  kregen we zo de vraag of we een vouwwagen wilden hebben. Mooi zo Goed Zo verbindt vraag en aanbod om activiteiten te ondersteunen. Lokale ondernemers, fondsen en anderen die een maatschappelijke bijdrage willen leveren geven invulling aan deze vraag. Voorwaarde van het aanbod was dat de Stadscamping deze dan zou aanbieden aan gezinnen die het moeilijk hebben en niet in staat zijn om vakantie te vieren. Samen met Mooi Zo Goed Zo kwamen we zo uit bij de Quiet Tilburg. Een mooi voorbeeld van Tilburge samenwerking op z’n best!

Lokale ondernemers helpen mee
Om de vakanties van de Quiet Members nog leuker te maken, dragen ook enkele lokale ondernemers hun steentje bij. De Tilburgse vestiging van Decathlon heeft sport- en spelmaterialen gedoneerd, slagerij Fons Pessers geeft ieder gezin een barbecuepakket en LOOS! bij BeweegR in het Spoorpark biedt de vakantievierders een gratis kop koffie met een koekje aan op hun terras. Dat wordt dus een heerlijke vakantie voor de Quiet members in het Spoorpark!

Zes minivakanties
In totaal geven we 6 minivakanties weg aan de Quiet Members. Drie keer een lang weekend en drie keer een midweek. De vouwwagen is standaard ingericht voor 4 personen. Eventueel kunnen we twee extra slaapplekken creëren. Tafel, stoelen, een koelkast, waterkoker, gasstel, pannen, borden, bestek etc. zijn allemaal aanwezig.

Ook is de vouwwagen vanaf nu te boeken via onze website. Kijk voor de prijzen op de tarieven pagina.

Lees ook: Tilburgs stel geeft vouwwagen als ‘goed doel’ een tweede leven op de Stadscamping: ‘Heel fijn gevoel’

 

dinsdag 10 mei 2022 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer