Selecteer een pagina

Nieuwe ‘Glamping’ huurtenten vanaf meivakantie

In het komende kampeerseizoen breiden we ons assortiment huurtenten uit met drie nieuwe tenten van De Waard. De Meester (een vierpersoons De Waard Giant Fir) is vanaf eind april te huur samen met twee kleinere zusjes, De Pukkel en De Sloffer (beide De Waard Compact Firs voor 2 personen). Naast De Flens, een tent die we al in ons assortiment hadden, vormen ze het komend seizoen ons nieuwe ‘glamping’ huurtenten aanbod.

De Meester
De Meester heeft een mooie ruime luifel tegen het inregenen en voor schaduw en heeft een opvallende tipi-vorm. Deze ruime en sfeervolle De Waard tent is groen van kleur en biedt twee vaste slaapplaatsen in de vorm van houten opgemaakte bedden met fijne matrassen. Het aantal slaapplekken in De Meester is uit te breiden tot vier. Voor de extra slaapplaatsen worden klapbedden bijgeplaatst. De tent komt te staan op een houten vlonder en wordt sfeervol ingericht en voorzien van een buitenkeukentje met gasstel, kookgerei en servies. De tent is voorzien van verlichting en elektriciteit.

Een voorbeeld van De Meester zie je op de foto rechts (is niet op onze camping)

De Pukkel en De Sloffer
Wil je met z’n tweeën lekker knus in een sfeervolle tent overnachten met een fijn bed? Boek dan De Pukkel of De Sloffer. Deze ‘Compact Fir’ tenten van De Waard hebben een opvallende tipi-vorm en staan schuin tegen over elkaar op een houten vlonder onder een ruime luifel (De Waard Cover Leaf). De Pukkel en De Sloffer zijn afzonderlijk te boeken, maar ook erg geschikt voor kleine gezinnen of als je met twee stellen een gezellige plek zoekt om te overnachten.

Beide tenten worden voorzien van twee opgemaakte bedden met fijne matrassen en beddengoed. Een slaapzak hoef je dus niet zelf mee te nemen. Ook deze tenten zijn verlicht en er is elektriciteit beschikbaar. Wil je een koelkast erbij om je frisdrank of biertje koud te houden? Dan kun je die naar wens bijboeken.

Foto links: een impressie van de luifel met daaronder één van de twee nieuwe tweepersoons tenten (foto is elders gemaakt). 

Vlonders
De nieuwe De Waard tenten worden geplaatst op houten vlonders. Je hoeft dus niet bang te zijn voor natte voeten als je ‘s ochtends de tent verlaat om het ontbijt te gaan regelen. Doordat de tenten op vlonders staan heb je ook minder last van optrekkende vocht en kou vanaf de grond en hoef je niet bang te zijn dat er water de tent in loopt bij een flinke regenbui.

De Flens
Naast de nieuwe De Waard tenten hebben we een royal tent voor 4 personen van De Wit! Ook deze tent wordt voorzien van 4 fijne bedden, een buitenkeukentje, picknickset en lekkere campingstoelen om te chillen.

Vanaf 301 euro voor één week kamperen met gezin
Voor 301 euro * kun je met een gezin (2 volwassen + 2 kinderen tot 12 jaar) een week lang kamperen in de royale huurtent De Flens. Kijk voor alle verhuurtarieven van onze nieuwe glamping tenten op de pagina ‘tarieven‘. De nieuwe tenten zijn te boeken vanaf 30 april a.s., het begin van de meivakantie in Zuid Nederland.

Met de uitbreiding van ons huurassortiment naast de houten slaapwagons De Salon en D’n Dwarsligger hebben we voor iedereen die graag wil kamperen, maar geen zin heeft om zelf een tent op te zetten, een divers en betaalbaar aanbod. Ook deze tenten hebben allemaal een naam gekregen die een link hebben met treinen en de spoorwegen. Onze camping ligt immers niet voor niets in het Spoorpark.

Meer weten?
Wil je meer weten over onze huurtenten of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

* excl. beddengoed + toeristenbelasting

 

 

Meer nieuws:

Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

Overnachten in hotdogkar op Stadscamping Tilburg

Nadat we dit seizoen al een samenwerking zijn gestart met De Ontbijtkeuken en De Pizzamobiel zijn we blij en trots dat we een nieuwe samenwerking kunnen aankondigen met een toffe lokale ondernemer. Want vanaf komend weekend kun je bij ons overnachten in de 'Hotdogkar'...

Lees meer
Veel Tilburgers kamperen in eigen stad

Veel Tilburgers kamperen in eigen stad

Vorig jaar was maar liefst één derde van onze gasten afkomstig uit Tilburg. Mede door de coronamaatregelen kozen velen ervoor dichtbij huis te blijven. Ook dit jaar hebben we al flink wat gasten uit onze eigen stad mogen verwelkomen. In de eerste helft van dit jaar...

Lees meer
Skatekamp in afsluitend weekend schoolvakantie

Skatekamp in afsluitend weekend schoolvakantie

In het weekend van vrijdag 3 t/m zondag 5 september a.s. organiseert Niels on Wheels de eerste editie van het Skatecamp op de Stadscamping in het Spoorpark! Voor kids een perfect weekend om andere skaters te leren kennen en natuurlijk veel te skaten. Een weekend lang...

Lees meer