Stadscamping Tilburg zoekt vrijwilligers

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van Stadscamping Tilburg, want zonder onze vrijwilligers zouden we nooit zo ver zijn gekomen als we nu zijn!

Word vrijwilliger bij Stadscamping Tilburg!

Vrijwilliger zijn bij de Stadscamping houdt o.a. in dat je helpt bij het op- en afbouwen van onze festivalcampings, onze gasten uit binnen- en buitenland ontvangt als je bij de receptie zit, achter de bar staat, de camping gezellig maakt, meehelpt bij het schoonmaken van het sanitair, reparatieklusjes etc. Van een leeg grasveld een camping maken dus.

Op dit moment hebben we een grote groep actieve vrijwilligers, maar we hebben meer mensen nodig en we willen ook weer graag nieuwe verse krachten verwelkomen. Dus lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons geweldige team meld je dan vandaag nog aan.

Kijk hier voor meer info over vrijwilliger zijn bij de Stadscamping of meld je nu direct aan. Tot snel!

 

 

donderdag 9 maart 2017 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer