Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

door | donderdag 19 januari 2023 | Nieuws, Vacatures

Vind jij het fijn om lekker buiten bezig te zijn, heb je één of meer groene vingers en ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor beheer en onderhoud van het groen op ons kampeerterrein. Onze camping bestaat voor een groot deel uit grasveld en daarnaast enkele perkjes, een kruidentuintje en een beginnende hedera haag. 

Hoewel het gras bij de buren in het Spoorpark niet groener is dan ons gazon vertoont ons grasveld na enkele kampeerseizoenen op een aantal plekken behoorlijk slijtage. Kale plekken waar tenten hebben gestaan en mos op plaatsen waar minder zon komt. De komende periode willen we benutten om het gras er in het komende kampeerseizoen er weer groen en netjes uit te laten zien. En daarbij kunnen we hulp gebruiken van enthousiaste vrijwilligers!

Meer info en aanmelden
Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij Stadscamping Tilburg? Op deze pagina lees je er alles over en kun je je aanmelden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd een keertje langs komen. Op maandag en donderdag zijn er altijd vrijwilligers aanwezig die bezig zijn met allerlei werkzaamheden op de camping.

 

Tussen het werk door is er uiteraard altijd tijd voor koffie.

Meer nieuws:

Stadscamping schenkt eerlijke koffie van Café Matagalpa

Stadscamping schenkt eerlijke koffie van Café Matagalpa

Met ingang van dit seizoen schenken wij koffie gemaakt van de verse koffiebonen van Café Matagalpa. De koffie van Café Matagalpa komt uit de gelijknamige stad in Nicaragua en is een initiatief van de Stichting Stedenband Tilburg Matagalpa. De relatie met Matagalpa...

Lees meer
Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

Denk je aan Koningsdag, dan denk je natuurlijk aan een vrijmarkt. Stadscamping Tilburg geeft je de kans om dit jaar tijdens Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark, haal je schuur,...

Lees meer