Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

door | donderdag 19 januari 2023 | Nieuws, Vacatures

Vind jij het fijn om lekker buiten bezig te zijn, heb je één of meer groene vingers en ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor beheer en onderhoud van het groen op ons kampeerterrein. Onze camping bestaat voor een groot deel uit grasveld en daarnaast enkele perkjes, een kruidentuintje en een beginnende hedera haag. 

Hoewel het gras bij de buren in het Spoorpark niet groener is dan ons gazon vertoont ons grasveld na enkele kampeerseizoenen op een aantal plekken behoorlijk slijtage. Kale plekken waar tenten hebben gestaan en mos op plaatsen waar minder zon komt. De komende periode willen we benutten om het gras er in het komende kampeerseizoen er weer groen en netjes uit te laten zien. En daarbij kunnen we hulp gebruiken van enthousiaste vrijwilligers!

Meer info en aanmelden
Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij Stadscamping Tilburg? Op deze pagina lees je er alles over en kun je je aanmelden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd een keertje langs komen. Op maandag en donderdag zijn er altijd vrijwilligers aanwezig die bezig zijn met allerlei werkzaamheden op de camping.

 

Tussen het werk door is er uiteraard altijd tijd voor koffie.

Meer nieuws:

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor beheerderstaken op onze knusse camping in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en...

Lees meer
Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

In het weekend van 24 & 25 juni kun je weer genieten van de lekkerste live muziek tijdens Spoorpark LIVE! Met: Krezip, DI-RECT, Son Mieux, Kraantje Pappie, Jungle by Night, Froukje, DeWolff & Dawn Brothers, Prins S. en de Geit, S10 en nog veel méér! Met nog...

Lees meer