Select Page

Een nieuw jaar, een nieuwe camping (op het Spoorpark)!

‘New year, new me’. Voor Stadscamping Tilburg is dit in 2019 zeker het geval. Dit jaar verhuizen wij samen met alle kwartiermakers richting het Spoorpark, het grootste burgerinitiatief van Nederland. Achter de schermen zijn wij natuurlijk al een tijdje bezig met de voorbereiding hiervan. Een nieuwe minicamping betekent nieuwe voorzieningen aanleggen, een nieuwe website en vele vergaderingen, brainstormsessies en uurtjes in ons kantoor verblijven om alles te regelen.

Een plattegrond van het nieuwe Spoorpark van Tilburg waar wij naartoe zullen verhuizen.

Vanaf 1 februari wordt het spannend. We gaan vanaf deze dag samen met onze vrijwilligers aan de slag om een sanitairgebouw te bouwen voor onze minicamping. De financiering is nog niet helemaal rond, dus als je ons kan helpen door geld te lenen (met 4% rente!) of wil je misschien een kleinere donatie doen, neem dan contact met ons op! Meer informatie volgt op korte termijn via onze website en social media kanalen.

Onze elektriciteit is deze zomer al aangelegd door vrijwilligers.

Vanaf 1 maart gaat onze nieuwe website online. Deze website wordt door onze vrijwilligers ontwikkeld. Op deze nieuwe website zal het mogelijk zijn om je campingplaats te  boeken via een online boekingssysteem en zullen we onze stad op een mooie en innovatieve manier presenteren aan onze bezoekers.

Het is nog een ‘work in progress’, maar hij komt er echt aan!

Op 19 april, Goede Vrijdag, opent de camping zijn deuren in het Spoorpark. Wil jij dit seizoen komen logeren? Stuur ons dan nu alvast een mail (info@stadscampingtilburg.nl)  en geef aan op welke datum je graag wil komen.