Stadscamping schenkt eerlijke koffie van Café Matagalpa

door | maandag 8 mei 2023 | Nieuws

Met ingang van dit seizoen schenken wij koffie gemaakt van de verse koffiebonen van Café Matagalpa. De koffie van Café Matagalpa komt uit de gelijknamige stad in Nicaragua en is een initiatief van de Stichting Stedenband Tilburg Matagalpa. De relatie met Matagalpa gaat dus veel verder dan alleen de koffie. De stichting heeft een hechte band met de lokale gemeenschap van Matagalpa en vindt het belangrijk om terug te geven. Ze zijn daarom betrokken bij veel lokale initiatieven die zich richten op het ondersteunen van de gemeenschap en het verbeteren van de leefomstandigheden.

De kleine koffieboeren in Matagalpa werken keihard om de allerbeste koffie te produceren. Wij zijn er trots op dat wij ze door hun koffie te schenken kunnen ondersteunen en zo kunnen bijdragen aan de leefomstandigheden van de boeren en hun gezinnen.

Dus als je bij onze receptie een beker koffie van Café Matagalpa bestelt, weet dan dat je niet alleen geniet van een heerlijke koffie, maar ook bijdraagt aan een betere wereld!

Kijk voor meer over de koffie van Café Matagalpa op cafematagalpa.nl en bekijk onderstaande video.
Wil je meer weten over de stedenband? Kijk dan op www.tilburg-matagalpa.nl.

Een pak koffie van Café Matagalpa
Het gezin van een koffieboer in Matagalpa

Meer nieuws:

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Ben jij onze nieuwe campingbeheerder?

Voor uitbreiding van ons team vrijwilligers zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor beheerderstaken op onze knusse camping in het Spoorpark. Beheerders helpen gasten met het inchecken op de camping en zijn als gastvrouw-/heer het gezicht en...

Lees meer
Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

Win een weekend in ‘De Coupé’ en bezoek Spoorpark LIVE!

In het weekend van 24 & 25 juni kun je weer genieten van de lekkerste live muziek tijdens Spoorpark LIVE! Met: Krezip, DI-RECT, Son Mieux, Kraantje Pappie, Jungle by Night, Froukje, DeWolff & Dawn Brothers, Prins S. en de Geit, S10 en nog veel méér! Met nog...

Lees meer