Stadscamping schenkt eerlijke koffie van Café Matagalpa

Met ingang van dit seizoen schenken wij koffie gemaakt van de verse koffiebonen van Café Matagalpa. De koffie van Café Matagalpa komt uit de gelijknamige stad in Nicaragua en is een initiatief van de Stichting Stedenband Tilburg Matagalpa. De relatie met Matagalpa gaat dus veel verder dan alleen de koffie. De stichting heeft een hechte band met de lokale gemeenschap van Matagalpa en vindt het belangrijk om terug te geven. Ze zijn daarom betrokken bij veel lokale initiatieven die zich richten op het ondersteunen van de gemeenschap en het verbeteren van de leefomstandigheden.

De kleine koffieboeren in Matagalpa werken keihard om de allerbeste koffie te produceren. Wij zijn er trots op dat wij ze door hun koffie te schenken kunnen ondersteunen en zo kunnen bijdragen aan de leefomstandigheden van de boeren en hun gezinnen.

Dus als je bij onze receptie een beker koffie van Café Matagalpa bestelt, weet dan dat je niet alleen geniet van een heerlijke koffie, maar ook bijdraagt aan een betere wereld!

Kijk voor meer over de koffie van Café Matagalpa op cafematagalpa.nl en bekijk onderstaande video.
Wil je meer weten over de stedenband? Kijk dan op www.tilburg-matagalpa.nl.

maandag 8 mei 2023 | Nieuws

Een pak koffie van Café Matagalpa
Het gezin van een koffieboer in Matagalpa

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer