Stadscamping schenkt eerlijke koffie van Café Matagalpa

door | maandag 8 mei 2023 | Nieuws

Met ingang van dit seizoen schenken wij koffie gemaakt van de verse koffiebonen van Café Matagalpa. De koffie van Café Matagalpa komt uit de gelijknamige stad in Nicaragua en is een initiatief van de Stichting Stedenband Tilburg Matagalpa. De relatie met Matagalpa gaat dus veel verder dan alleen de koffie. De stichting heeft een hechte band met de lokale gemeenschap van Matagalpa en vindt het belangrijk om terug te geven. Ze zijn daarom betrokken bij veel lokale initiatieven die zich richten op het ondersteunen van de gemeenschap en het verbeteren van de leefomstandigheden.

De kleine koffieboeren in Matagalpa werken keihard om de allerbeste koffie te produceren. Wij zijn er trots op dat wij ze door hun koffie te schenken kunnen ondersteunen en zo kunnen bijdragen aan de leefomstandigheden van de boeren en hun gezinnen.

Dus als je bij onze receptie een beker koffie van Café Matagalpa bestelt, weet dan dat je niet alleen geniet van een heerlijke koffie, maar ook bijdraagt aan een betere wereld!

Kijk voor meer over de koffie van Café Matagalpa op cafematagalpa.nl en bekijk onderstaande video.
Wil je meer weten over de stedenband? Kijk dan op www.tilburg-matagalpa.nl.

Een pak koffie van Café Matagalpa
Het gezin van een koffieboer in Matagalpa

Meer nieuws:

Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een marktkraam op Koningsdag!

Denk je aan Koningsdag, dan denk je natuurlijk aan een vrijmarkt. Stadscamping Tilburg geeft je de kans om dit jaar tijdens Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark, haal je schuur,...

Lees meer
Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

Stadscamping zoekt tuinvrouwen- en mannen

Vind jij het fijn om lekker buiten bezig te zijn, heb je één of meer groene vingers en ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor beheer en onderhoud van het groen op ons kampeerterrein. Onze camping bestaat voor een...

Lees meer