Stadscamping open voor zelfvoorzienende kampeerders

Door de versoepelde richtlijnen van de veiligheidsregio is het weer mogelijk om te kamperen bij Stadscamping Tilburg. Dit is echter alleen mogelijk indien je beschikt over een camper of caravan met eigen sanitaire voorzieningen. Het gezamenlijke sanitairgebouw op de camping is gesloten evenals de gedeelde afwasplekken. Voor het legen en reinigen van chemische toiletten kan gebruik worden gemaakt van ons sanistation en/of sanizuil nabij de camperplaatsen.

Het boeken én betalen van een camperplaats kan vooralsnog alleen online. Onze receptie is gesloten en er is beperkt beheer aanwezig op de camping. Stadscamping Tilburg is gelegen in het Spoorpark dat sinds kort aangepaste openingstijden heeft ivm het coronavirus. Het park is dagelijks open van 8.00 – 17.00 uur. Kampeerders dienen daarom vóór 17.00 uur aan te komen op de camping en kunnen ook alleen vertrekken tijdens openingstijden van het park. Wil je ’s avonds nog te voet of met de fiets de camping op of af? Dan kun je gebruikmaken van de nachtpoort.

Kamperen na 20 mei
De huidige maatregelen gelden in elk geval t/m woensdag 20 mei. Hoe de wereld er daarna uitziet is nog onduidelijk. Er kan voor de periode vanaf 20 mei vooralsnog gewoon geboekt worden, maar e.e.a. is wel afhankelijk van de dan geldende maatregelen en dus zijn de boekingen nog onder voorbehoud.

Heb je vragen over het kamperen op Stadscamping Tilburg? Stuur dan een mailtje naar info@stadscampingtilburg.nl. We proberen je dan z.s.m. te antwoorden.

 

vrijdag 1 mei 2020 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer