Stadscamping komend seizoen in Moerenburg

Komend seizoen gaat Stadscamping Tilburg tijdelijk open in Moerenburg. Aan de Oisterwijksebaan, tegenover Café Zomerlust, op steenworp afstand van de Piushaven. In verband met geplande werkzaamheden op het Van Gend & Loos terrein is het komend seizoen niet mogelijk onze festivalcampings te organiseren op de plek waar we de afgelopen drie jaar onze thuisbasis hadden. Vanaf 2018 zullen we terugkeren op het VGL terrein en daar een vaste mini-camping openen en tijdens evenementen ook grotere campings organiseren voor festivals.

In 2017 zal de camping voor de eerste keer open gaan op de nieuwe tijdelijke locatie voor gasten van Festival Roadburn van 19-23 april. Ook tijdens Festival Mundial en Woo Hah! zal de camping geopend zijn. Samen met Tilburgers gaan we in juli 2017 ook De Buurtcamping weer organiseren voor inwoners van Tilburg.

Tickets voor de Roadburn Camping worden verkocht via de Roadburn website (start vvk op 25/11 19.00 uur). Naast overnachten in een eigen tent of camper kunnen gasten tijdens Roadburn ook Flexotels of Festipi’s huren.

donderdag 24 november 2016 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer
Energietoeslag vanaf 1 maart

Energietoeslag vanaf 1 maart

Met ingang van vandaag hanteren we een energietoeslag op onze boekingen. Sinds de opening van onze camping in het Spoorpark in de zomer van 2019 hebben wij de energiekosten nooit extra doorberekend aan onze gasten. We hebben de overnachtingstarieven altijd zo laag...

Lees meer