Selecteer een pagina

Stadscamping gesloten, Roadburn camping in april geannuleerd

Afgelopen zondag is het Spoorpark op last van de Gemeente Tilburg gesloten i.v.m. het Coronavirus. Dit betekent dat ook de camperplekken in het Spoorpark momenteel gesloten zijn. Gisteren maakte de overheid bekend dat evenementen tot 1 juni verboden worden.

Dit betekent dat Festival Roadburn wat gepland stond in april geen doorgang kan vinden. Hierdoor zal de camping voor het festival dus ook niet plaatsvinden in het Spoorpark. De organisatie van Roadburn onderzoekt momenteel mogelijkheden om het festival later dit jaar plaats te laten vinden.

De huidige maatregelen hebben in elk geval tot gevolg dat Stadscamping Tilburg tot nader order gesloten is. De planning was dat de camping na afloop van Roadburn en ná Koningsdag open zou gaan voor bezoekers, maar momenteel is het moment dat we weer open kunnen nog onduidelijk.

Zodra er meer nieuws is zullen we dit kenbaar maken via onze website en social media kanalen. Voor nu: houd afstand, gebruik je verstand en blijf gezond!

 

Meer nieuws:

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

Wil jij over vuur lopen en je angst omzetten in power?

In het eerste weekend van oktober ontvangen we een groep studenten op de camping voor een bijzonder evenement: Fire and Ice. Tijdens dit event leren studenten 'in vuur en vlam' te staan om hun doelen te bereiken en hoe je in elke situatie koel kunt blijven. De...

Lees meer
Penningmeester gezocht voor Stichting Stadscamping Tilburg

Penningmeester gezocht voor Stichting Stadscamping Tilburg

Stichting Stadscamping Tilburg is één van de kwartiermakers van het Spoorpark. Als eerste gebruiker van het Van Gend & Loos terrein organiseren we sinds de zomer van 2014 (festival)campings in Tilburg. In het prachtige nieuwe Spoorpark ligt sinds de zomer van 2019...

Lees meer