Stadscamping gesloten, Roadburn camping in april geannuleerd

Afgelopen zondag is het Spoorpark op last van de Gemeente Tilburg gesloten i.v.m. het Coronavirus. Dit betekent dat ook de camperplekken in het Spoorpark momenteel gesloten zijn. Gisteren maakte de overheid bekend dat evenementen tot 1 juni verboden worden.

Dit betekent dat Festival Roadburn wat gepland stond in april geen doorgang kan vinden. Hierdoor zal de camping voor het festival dus ook niet plaatsvinden in het Spoorpark. De organisatie van Roadburn onderzoekt momenteel mogelijkheden om het festival later dit jaar plaats te laten vinden.

De huidige maatregelen hebben in elk geval tot gevolg dat Stadscamping Tilburg tot nader order gesloten is. De planning was dat de camping na afloop van Roadburn en nĆ” Koningsdag open zou gaan voor bezoekers, maar momenteel is het moment dat we weer open kunnen nog onduidelijk.

Zodra er meer nieuws is zullen we dit kenbaar maken via onze website en social media kanalen. Voor nu: houd afstand, gebruik je verstand en blijf gezond!

 

dinsdag 24 maart 2020 | Nieuws

Meer nieuws:

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Maak van je tent een vrijmarktkraam op Koningsdag!

Voor de tweede keer wordt het Spoorpark op Koningsdag omgedoopt tot 'Spooranjepark'. Stadscamping Tilburg geeft je ook nu weer de kans om op Koningsdag jouw tent, luifel of camper te gebruiken als een marktkraam! Boek een plekje op de Stadscamping in het Spoorpark,...

Lees meer