Oproep aan jonge creatievelingen tussen de 18 en 25 jaar!

Hoe ziet de toekomst van Brabant er volgens jou uit? Ben jij een creatieve student of jonge kunstenaar? En zou jij – in de vorm van een film, animatie, muziek, schilderwerk of een andere kunstvorm – een beeld willen maken over de toekomst van Brabant? Schrijf je dan in voor het Pop-Up Atelier Meet the future!

What’s in it for you?
Als deelnemer aan het Pop-Up Atelier:

  • Krijg je de kans om je portfolio uit te breiden met een concrete opdracht
  • Wordt je geïnspireerd
  • Krijg je de kans jouw werk verder af te maken tijdens een werksessie met een
    professionele kunstenaar
  • Wordt jouw werk geëxposeerd tijdens de European Social Innovation Week 2017\
  • Overnacht je op de stadscamping, inclusief barbecue en pre-party Festival Mundial
  • Komt jouw werk mogelijk aan bod in een TV-serie van Omroep Brabant

Tweedaags evenement
Ter inspiratie nemen we je op vrijdag – samen met zo’n 10 tot15 andere jongeren – mee ‘on tour’ langs verschillende innovatieve initiatieven en projecten in Brabant, die ons een kijkje geven in de ontwikkelingen waar onze samenleving in de toekomst mee te maken heeft. Denk aan vernieuwende vormen van wonen, mobiliteit, gezondheid, maar ook de link tussen kunst en wetenschap zoeken we op. In de avond is er een barbecue en heb je de gelegenheid om de pre-party van Festival Mundial op de Stadscamping te bezoeken.

Zaterdag staat in het teken van het omzetten van die inspiratie naar creatieve concepten voor het beeld dat je gaat maken. De eerste uitwerking van je concept/beeld presenteer je op zaterdagmiddag tijdens de afsluiting van het Pop-Up Atelier. Na afloop van dit tweedaagse evenement krijg je de tijd om je idee verder uit te werken. Begin september komen we nog een keer samen tijdens een werkmiddag, waar je de gelegenheid krijgt om verder te werken aan je stuk. Deze middag zijn er professionals aanwezig die je feedback kunnen geven.

Tentoonstelling ESIW
Van zaterdag 23 tot en met vrijdag 29 september 2017 wordt jouw eindproduct gepresenteerd, tentoongesteld of uitgevoerd tijdens de European Social Innovation Week die als thema Dear Future, heeft.

Doe je mee?!
Meld je aan door te e-mailen naar Bo Broers: b.broers@hetpon.nl
Vermeld in de e-mail je naam, je leeftijd, je discipline en/of welke opleiding je volgt. Je ontvangt dan snel een e-mail met praktische info en het programma! Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Meld je aan en ontvang 1x per kwartaal een nieuwsbrief in je mailbox met 't laatste nieuws van Stadscamping Tilburg!

Bedankt voor je aanmelding!